IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> ET: Quake Wars Demo, Prosím o pomoc
vejdar
příspěvek 28.08.2012, 11:56
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




cau
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 28.08.2012, 12:02
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




mám takový problém když spustím hru tak mi ukáže error: Desktop must be in 32 bpp mode. prosil bych o radu jak to udělat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 28.08.2012, 12:05
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




a to mám nastavené v režimu 256 barev. a když nemám v režimu 256 tak vyskočí error: The OpenGL driver doesn"t support wglChoosePixelFormatARB .. mám Win 7
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 28.08.2012, 13:00
Příspěvek #4


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zdar,

už jsi zkusil nastavit barevnou hloubku na 32-bitů?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 29.08.2012, 08:33
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




jasně ale jak si tu hloubku 32 bitů nastavím?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 29.08.2012, 09:06
Příspěvek #6


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




to ve win7 myslím nejde, v xp to ale šlo ...

zkus jen kompatibilitu na xp sp3, nebo starší, a pak s i bez toho modu 256


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 29.08.2012, 10:34
Příspěvek #7


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Pokud máš Win XP, potom klikni pravým tlačítkem myši na plochu a vyber: Vlastnosti -> Nastavení -> Kvalita barev - 32 bitů


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 29.08.2012, 16:24
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




nejde mi to ? skoušel jsem to stím nasvavit xp service pack 3 a starší a nejde to a mám win 7 .... takže nevím :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 29.08.2012, 16:25
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




pořád tam naskočí to že to mám dat na 32 bpp
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 29.08.2012, 23:54
Příspěvek #10


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zkus aktualizovat ovladače grafiky.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vejdar
příspěvek 30.08.2012, 07:50
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 28.08.2012
ID: 44303




promin ale jak se to dělá?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 30.08.2012, 20:27
Příspěvek #12


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(vejdar @ 30.08.2012, 07:50) *
promin ale jak se to dělá?

Pokud máš grafiku od ATI nebo AMD, potom si stáhni program na automatickou detekci grafiky a instalaci ovladače.

Na webu NVIDIA stáhneš ovladače pro karty NVIDIA.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.08.19 - 09:03
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist