IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Flatout 2 na GP
Hodnocení 5 V
b!gd!ck
příspěvek 19.07.2006, 18:02
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 18.07.2006
ID: 16423




cus chci se zeptat jestli zde na GameParku bude i Flatout 2. dik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bul@dog
příspěvek 20.07.2006, 18:03
Příspěvek #2


Ty jo kde jsou ty časy kdy jsme hravali Operaci Flashpoint


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 214
Registrován: 27.04.2005
Bydliště Ostrava
ID: 6168




Je tu FlatOut 1 a nikdo to nehraje


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ammoni@c
příspěvek 20.07.2006, 20:55
Příspěvek #3


Ježíš tě vidí...
Ikona skupiny

Skupina: GP redaktor
Příspěvků: 2010
Registrován: 02.03.2004
ID: 1132




U FlatOut 1 autori bohuzel zcela odflakli MP, proto se moc nehraje..

Osobne doufam a budu se snazit, aby FlatOut2 bylo mozno na GP hrat ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 23.07.2006, 11:52
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




FlatOut je skvělá hra, ale ta podpora MP... FO2 je o hodně lepší, co se týče MP (aspoň jak se všude píše, mě osobně přijde až koncem července).
Ammoni@c: jestli budeš chtít nějak podpořit neváhej a napiš :)


--------------------
Hraju na GP:
FlatOut
Vietcong
Trackmania Nations
Hraju na GSA:
FlatOut 2
Hraju cez hamachi:
Ground Control II

Go to the top of the page
 
+Quote Post
conecting
příspěvek 23.07.2006, 14:44
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 48
Registrován: 23.06.2006
ID: 15883




Jak jsme se dneska dozvedeli z vydavatelskeho planu distributora hry pro CR - US Action, se posouva vydani hry na 10. srpna 2006 +- den na nejaky mozny posun pri distribuci. sad.gif sad.gif angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adamz Asah
příspěvek 24.07.2006, 16:02
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 26.05.2006
ID: 15227




jj bylo by super mit Flatout 2 na GP cool.gif

Příspěvek upravil Adamz Asah, 24.07.2006, 16:02.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ammoni@c
příspěvek 24.07.2006, 17:31
Příspěvek #7


Ježíš tě vidí...
Ikona skupiny

Skupina: GP redaktor
Příspěvků: 2010
Registrován: 02.03.2004
ID: 1132




QUOTE(ModJiri @ 23.07.2006, 12:52) [snapback]327393[/snapback]

Ammoni@c: jestli budeš chtít nějak podpořit neváhej a napiš :)

Oki, treba se neco naskytne ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lad'a
příspěvek 31.07.2006, 10:21
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 25.03.2006
ID: 13879




QUOTE(Bul@dog @ 20.07.2006, 19:03) [snapback]325463[/snapback]

Je tu FlatOut 1 a nikdo to nehraje


je u toho docela blbej mp ale ted bude flatout ve score tak by tady mohlo byt vic lidi!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tHe_GameR
příspěvek 05.08.2006, 09:10
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1387
Registrován: 31.12.2005
Bydliště Praha
ID: 10347




QUOTE(Lad'a @ 31.07.2006, 11:21) [snapback]333343[/snapback]

je u toho docela blbej mp ale ted bude flatout ve score tak by tady mohlo byt vic lidi!

no prave ten mam...intro se mi vzdycky kouslo tak sem ho preskocil...ale pak mam problem s lesni a farmarskou mapou-bud se kousne pri nacteni bo po nekolika metrech-pls poradte jinak si s vama nezaparim...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 05.08.2006, 13:16
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




QUOTE(tHe_GameR @ 05.08.2006, 10:10) [snapback]336707[/snapback]

no prave ten mam...intro se mi vzdycky kouslo tak sem ho preskocil...ale pak mam problem s lesni a farmarskou mapou-bud se kousne pri nacteni bo po nekolika metrech-pls poradte jinak si s vama nezaparim...

a co máš za připojení? Mě se tohle občas stávalo, když jelo hodně lidí a já měl tenkrát eště 256/64, teď když se mi rychlost zvýšila na 512/128, není problém hrát i v 8 lidech.


--------------------
Hraju na GP:
FlatOut
Vietcong
Trackmania Nations
Hraju na GSA:
FlatOut 2
Hraju cez hamachi:
Ground Control II

Go to the top of the page
 
+Quote Post
tHe_GameR
příspěvek 05.08.2006, 14:25
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1387
Registrován: 31.12.2005
Bydliště Praha
ID: 10347




QUOTE(ModJiri @ 05.08.2006, 14:16) [snapback]336780[/snapback]

a co máš za připojení? Mě se tohle občas stávalo, když jelo hodně lidí a já měl tenkrát eště 256/64, teď když se mi rychlost zvýšila na 512/128, není problém hrát i v 8 lidech.

nn tady neni problem s pripojenim...ale i se singlem...mozna to bude slabou grafarnou-mam 64 a doporucena je 128...doufam ze uz konecne otec koupi new komp.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 06.08.2006, 17:08
Příspěvek #12


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




mam FA 2 uz nakej den a je to masakr vec)) thumbsup.gif MP bych si zhral jen skoda ze to ma tak debilni pripojeni spoluhracu omg. je videt ze to vse dali do singla a mp je slabsi sad.gif


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 07.08.2006, 06:18
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




QUOTE(tHe_GameR @ 05.08.2006, 15:25) [snapback]336805[/snapback]

nn tady neni problem s pripojenim...ale i se singlem...mozna to bude slabou grafarnou-mam 64 a doporucena je 128...doufam ze uz konecne otec koupi new komp.

Tak to bude tím, mě se to sekalo na sestavě, kterou sem měl dříve. Celeron 2GHz, 256MB SD RAM a GeForce MX 440 64MB, ale sekalo se to jen v MP. Tak zkus zmenšit detaily, třeba to pomůže wink.gif


--------------------
Hraju na GP:
FlatOut
Vietcong
Trackmania Nations
Hraju na GSA:
FlatOut 2
Hraju cez hamachi:
Ground Control II

Go to the top of the page
 
+Quote Post
N.e.r.o
příspěvek 10.08.2006, 17:33
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 10.08.2006
ID: 16864




Doufam ze to to bude na GP je to totis mega smazba wow.gif wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 10.08.2006, 17:41
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




jasně, koukal sem na gameexpres.cz kde sem si tu hru objednal a oni už zase posunuli datum vydání, tentokrát na 17.8.2006. Tak sem se naštval a teď v herně stahuju EN verzi :((
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.18 - 20:20
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist