IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> FlatOut, Jen dotaz
Gruntz
příspěvek 22.12.2008, 21:48
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 20
Registrován: 17.09.2007
ID: 22373




Ahoj, chystáte přidat taky FlatOut 2, když tu máte FlatOut 1?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 22.12.2008, 22:09
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




Bohuzel sem se přidávaj pouze nové díly COD
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 22.12.2008, 22:46
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Men.T.oS @ 22.12.2008, 22:09) *
Bohuzel sem se přidávaj pouze nové díly COD

asi tak worship.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
mR.Orteza
příspěvek 23.12.2008, 10:37
Příspěvek #4


Usmívej se, bude hůř. ๏̯͡๏
Ikona skupiny

Skupina: CoD4 head admin
Příspěvků: 1398
Registrován: 07.05.2008
Bydliště Karlovy Vary
ID: 25286




Flatout už tu byl myslim, ale nikdo ho nehrál.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 23.12.2008, 13:59
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(mR.Orteza @ 23.12.2008, 10:37) *
Flatout už tu byl myslim, ale nikdo ho nehrál.

no ale jednička a navíc tam byly problémy s připojením...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gruntz
příspěvek 26.12.2008, 19:22
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 20
Registrován: 17.09.2007
ID: 22373




No právě. FO 1 má problémy a FO 2 jede normálně.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 27.12.2008, 17:01
Příspěvek #7


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(Gruntz @ 26.12.2008, 19:22) *
No právě. FO 1 má problémy a FO 2 jede normálně.

řeknu ti to takhle.Kdyby se ta 1 hrála aspoň jako Soldat taky by se tu ta dvojka možná i objevila, ale takhle to nemá cenu, jen by vyhodily prachy........
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 27.12.2008, 23:02
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Dooda @ 27.12.2008, 17:01) *
řeknu ti to takhle.Kdyby se ta 1 hrála aspoň jako Soldat taky by se tu ta dvojka možná i objevila, ale takhle to nemá cenu, jen by vyhodily prachy........

Dvojka se "hrála" docela dost ale ted už je pozdě že jo ... Ale pokud bude GP přidávat je CoD, nvm nvm :(


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 28.12.2008, 00:20
Příspěvek #9


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(Hugo_zly_muz123456789 @ 27.12.2008, 23:02) *
Dvojka se "hrála" docela dost ale ted už je pozdě že jo ... Ale pokud bude GP přidávat je CoD, nvm nvm :(

tak zatím jsou v suchu.Víš jak u "ceodéček" mají záruku, že se budou hrát, ale u jiných her riskujou že to přidají, zbytečně do toho vrazí prachy a nakonec na tom jen prodělají......Například hra Team Fortress 2.V ČR a celosvětově hraná a úspěšná hra, ale na GP prostě ani jeden hráč...záhada....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 28.12.2008, 10:35
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




QUOTE(Dooda @ 28.12.2008, 00:20) *
tak zatím jsou v suchu.Víš jak u "ceodéček" mají záruku, že se budou hrát, ale u jiných her riskujou že to přidají, zbytečně do toho vrazí prachy a nakonec na tom jen prodělají......Například hra Team Fortress 2.V ČR a celosvětově hraná a úspěšná hra, ale na GP prostě ani jeden hráč...záhada....

že by protože musí bejt origo? a ten kdo si tem steam už koupí prostě na GP hrát nechce no, tot vše....


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dooda
příspěvek 28.12.2008, 11:59
Příspěvek #11


Uživatel nevyplnil svůj popisek


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 640
Registrován: 12.11.2006
ID: 18670




QUOTE(Hugo_zly_muz123456789 @ 28.12.2008, 10:35) *
že by protože musí bejt origo? a ten kdo si tem steam už koupí prostě na GP hrát nechce no, tot vše....

no jde to hrát i bez origa....
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.09.18 - 17:08
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist