IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> gamepark klient problem
FuCk.it
příspěvek 19.03.2015, 16:42
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.03.2015
ID: 46839




mam nainstalovany GP2 klienta
mam ho spustenyho v liště
chci spustit cod4>vyberu mod>kliknu na nej>přesměruje mě to na gamepark.cz a nic jiného se nestane
zkoušeno na Firefoxu a Chromu, oba to samé.

Win 8.1 64bit
?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 19.03.2015, 16:51
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




na cod4 je tenhle http://www.gamepark.cz/download.asp?id=1
je v tom bordel, ale lepší už to nebude biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuCk.it
příspěvek 19.03.2015, 17:13
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.03.2015
ID: 46839




-přeinstalováno
-otevření GameparkClient.exe
-dělá to uplně to samý (nepomohlo to)

?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 19.03.2015, 17:40
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




staženej soubor start.gp1 je třeba otevírat v gameparkupdate.exe


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuCk.it
příspěvek 19.03.2015, 17:47
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.03.2015
ID: 46839




mě se ale žádnej soubor nestáhne, ani se mi nenabídne stahování právě, jen mě to hodí na uvodku
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 19.03.2015, 19:45
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(FuCk.it @ 19.03.2015, 17:47) *
mě se ale žádnej soubor nestáhne, ani se mi nenabídne stahování právě, jen mě to hodí na uvodku


Tak si ověř účet a máš po problémech: http://www.gamepark.cz/player.asp?id=1741081 Co máš vedle nicku?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FuCk.it
příspěvek 19.03.2015, 20:03
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 19.03.2015
ID: 46839




aha aspon uz vím důvod, nicméně žádný email mi při registraci nepřišel, když si ho chci znovu poslat tak to píše nějaký
"Chyba při znovuposílání aktivačního mailu: 452 4.3.1 Out of memory ", když si to chci ověřit přes FB tak to taky hodí nějakou SQL chybu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 19.03.2015, 23:46
Příspěvek #8



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Seznam s tí má problém. Zkus si ten mail udělat jinde.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 26.08.19 - 08:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist