IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Guidy, proboha
Indy
příspěvek 12.12.2009, 19:23
Příspěvek #1


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




nevím jak vy ,ale já bych řekl že by už bylo vhodný mít na KB (zatím aspoň na SaD) vyplněný cod2 guid.
Je to už celkem sociál od doby ,kdy nějakej vynalézavej frajírek přišel na výmrd se kterým vy neuděláte vůbec nic a to ten že si prostě do svýho týmu přidá nového hráče kterýho si vytvoří sám a potom tenhle účet klidně i 2 pujčuje lidem kteří třeba hrají za jiné týmy. V praxi to vypadá i tak že při těžkým zápase zapůjčí tento nick nějakému naskillenému pepovy z dolní lhoty a ten mu pak zápas vyhraje(jo je to sociál)... a myslím že už víc lidí nebaví hrát proti hráčům s nickem gfhdhsjkf ! za které ve skutečnosti hraje úplně někdo jinej.. možná se vám to bude zdát jako pitchovina co tu řeším ,ale věřte že není pěkný hrávat proti týmům kteří maj ve svém týmu třebas 2-3 takový fejk hráče (o5 sociál)..

Příspěvek upravil Indy, 12.12.2009, 19:27.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.12.2009, 19:37
Příspěvek #2


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Jo, až na KB budou pb_guidy fungovat, tak se povinnost je mít vyplněné přidá.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 19:41
Příspěvek #3


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




QUOTE(Sub-Zero @ 12.12.2009, 19:37) *
Jo, až na KB budou pb_guidy fungovat, tak se povinnost je mít vyplněné přidá.

super odpověď to znamená ,že se na tom pracuje ? nebo to znamená ,že se na to kašle ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.12.2009, 19:44
Příspěvek #4


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(Indy @ 12.12.2009, 19:41) *
super odpověď to znamená ,že se na tom pracuje ? nebo to znamená ,že se na to kašle ?

To znamená, že to nejde. Pokud by šlo, tak už je to dávno zavedené.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 19:48
Příspěvek #5


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




asi jsem idiot ale pořád nechápu jaktože na servrech ligy to jde a na KB ne je snad servr na kterém si jdou nechat vyjet guidy o 2 koruny na měsíc dražší ? že se stávající servry nemůžou vyměnit ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.12.2009, 19:52
Příspěvek #6


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Takhle nějak jako ty viděl Hurvínek válku.

Když pominu, že to je o dost složitější, tak nejprozaičtější důvod je ten, že to je jakási "daň" za možnost hrát bez origa na verzi 1.3

Ještě nějaké dotazy?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 12.12.2009, 20:27
Příspěvek #7


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




A máš na mysli někoho konkrétního ?

Příspěvek upravil Preu, 12.12.2009, 20:28.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 20:56
Příspěvek #8


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372





hráč asds.. (ahoj ja sem asds)

pan Akonek do nedávna měl v profilu uvedený že je z Kroměříže ,když sem se ho zeptal odkud přesně páč jsem z KM vypadlo z něj že z km není a že tohle není vůbec jeho profil .. (wtf ?!) a ještě má premium a celej jeho tým taky ID milion ++ nikdy o nich nikdo nic neslyšel ,ale skillu mají na rozdávání (tím nechci řešit žádné zápasy na to s*r pes..)

jinak začalo to asi tady tehdy s tím taky nikdo nic nedělal a vidím že pár lidí si z toho vzalo příklad jak se dá ojebat pravidlo když není guid..

chci tím jen říct že by se předešlo tomu aby tu hráli jednak takový lidi jako je asi nejznámější hráč čr dyckytaj kterej už ma i svoje vlastní movie
http://www.gamerztube.cz/w8a831986/dyckytaj-i-am-not-cheater

právě vesele hraje kb kde nemusí bejt guid :X dokonce i 3.ligu


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.12.2009, 21:49
Příspěvek #9


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Na lize guid už vyplněný mít musí a taky tam tohle ověřování funguje.

Mysleli jsme, že by se SaD KB mohla mimo jiné hrát i na ligovém serveru, otázkou ale je, zdali by tam někdo hrál, pokud by všichni v klanu museli mít origo. Osobně si myslim, že nikoliv.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 21:59
Příspěvek #10


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




QUOTE(Sub-Zero @ 12.12.2009, 21:49) *
Mysleli jsme, že by se SaD KB mohla mimo jiné hrát i na ligovém serveru, otázkou ale je, zdali by tam někdo hrál, pokud by všichni v klanu museli mít origo. Osobně si myslim, že nikoliv.

S tímhle s tebou ale nesouhlasím já si naopak myslím ,že by odpadli právě takové individua které ani neexistují a přitáhlo by to (možná) i lidi z "mirc" kteří tu nehrají právě kvůli tomuto ověřování.. navíc nevím proč máš strach o hráče. Tohle neber zle ,ale takhle to funguje i na cod 1 i cod UO i když už je tam posledních pár příznivců těchto starších her..

a k tomuhle_____ Když pominu, že to je o dost složitější, tak nejprozaičtější důvod je ten, že to je jakási "daň" za možnost hrát bez origa na verzi 1.3

Tenhle přechod je už snad 2 roky starý a myslím ,že hra je za pár korun na to ,aby si ji nekoupil někdo kdo chce hrát nějakou soutěž (KB) nebavím se o pubu.

Příspěvek upravil Indy, 12.12.2009, 22:08.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 12.12.2009, 22:28
Příspěvek #11


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(Indy @ 12.12.2009, 21:59) *
S tímhle s tebou ale nesouhlasím já si naopak myslím ,že by odpadli právě takové individua které ani neexistují a přitáhlo by to (možná) i lidi z "mirc" kteří tu nehrají právě kvůli tomuto ověřování.. navíc nevím proč máš strach o hráče. Tohle neber zle ,ale takhle to funguje i na cod 1 i cod UO i když už je tam posledních pár příznivců těchto starších her..

a k tomuhle_____ Když pominu, že to je o dost složitější, tak nejprozaičtější důvod je ten, že to je jakási "daň" za možnost hrát bez origa na verzi 1.3
Tenhle přechod je už snad 2 roky starý a myslím ,že hra je za pár korun na to ,aby si ji nekoupil někdo kdo chce hrát nějakou soutěž (KB) nebavím se o pubu.

Jn, máš pravdu, že pb_guidy a možnost hraní s neoriginálními verzemi zároveň funguje na CoD1 a UO, ono to dokonce funguje i na CoD4, jenže CoD2 je v tomhle bohužel specifická a co jde jinde, tak tady bohužel ne. Nabízí se otázka schopnosti admin teamu, ale skutečnost je taková, že servery všech her mají na svědomí stejní technici, takže v tom zakopaný pes nebude :)

A proč si myslim, že ligový server bude pořád prázdný? Zeptej se adminů, kteří pravidelně chodí na SaD KB. Tam je zejména ve špičce neustále plno, ale když jsou hráči posíláni na ligový server, kde je prakticky identické nastavení a KB by si tam mohli odehrát už dnes, tak tam stejně nejdou. Bez origa se tam totiž nedostanou.
Vím, že by se lidi s origem našli, ale těch teamů, kde budou takto vybavení všichni hráči, bude minimum a to vás pak asi celá KB moc bavit nebude.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 12.12.2009, 22:44
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Když dáte KB jen na origa tak jí můžete zrušit... Holt budte rádi že tu hraje takovejch klanů a aspon se dá zahrát...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 23:27
Příspěvek #13


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 12.12.2009, 22:44) *
Když dáte KB jen na origa tak jí můžete zrušit... Holt budte rádi že tu hraje takovejch klanů a aspon se dá zahrát...

A sme u hlavního bodu kvalita vs kvantita :X


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 12.12.2009, 23:29
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Kvantita 20 klanů a to ještě možná přidávám se ti zdá jako dobrá??? t_lol.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 12.12.2009, 23:37
Příspěvek #15


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




QUOTE(Hugo_zly_muz @ 12.12.2009, 23:29) *
Kvantita 20 klanů a to ještě možná přidávám se ti zdá jako dobrá??? t_lol.gif

myslím ,že z těch 1011 týmů co sou reglí na sad 3v3 by určitě nezůstalo 20... mluvím o tom ,že se mi nepáčí možnost založit si vlastní tým vytvořit 4 další účty poslat jim pozvánku do týmu a pak komukoliv koho mám na x fire dát přihlašovací údaje ,aby nemusel bejt uveden jako host.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 26.10.20 - 14:49
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist