IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s FPS, potřeboval bych pomoc ohledně fps ve hře CS: Source
Fear97
příspěvek 19.02.2013, 12:17
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




Dobrý den. Potřeboval bych pomoc ohledně fps, protože když hraju např. na mapě Dust2, Dust, Cbble, Aztec, tak mám fps ůplně v pořádku okolo 30-80 ale pokud hraju na mapě jako Nuke, Inferno a všech mapách které mají venku velké rozměry tak se mi fps nižuje pod 30. Hlavně tedy na mapě de_nuke, když chodím uvnitř tak fps lítají okolo 70 ale jakmile vyjdu ven např. z CT spawnu a podívám se na MID tak se fps hrubě sníží. Předem děkuji za odpověď
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 19.02.2013, 12:51
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




Potreboval bych nejaký textury pro vysoké fps :) nebo něco takového...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 19.02.2013, 20:58
Příspěvek #3


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




uber detaily, jakékoliv změny ve hře můžou vézt k banu


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 19.02.2013, 22:36
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




QUOTE(Tipos @ 19.02.2013, 20:58) *
uber detaily, jakékoliv změny ve hře můžou vézt k banu

Detaily mam na nejnizsim, tim to neni, potreboval bych nejake prikazy do konzole nebo textury pro vetsi fps.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 20.02.2013, 09:35
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Co máš za HW?


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 21.02.2013, 11:06
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




QUOTE(Tipos @ 20.02.2013, 09:35) *
Co máš za HW?

Intel core tm2
1.8 ghz
win7
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 21.02.2013, 18:10
Příspěvek #7


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




to je dost stručné, rozepiš to, a hlavně grafiku


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 23.02.2013, 12:18
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




QUOTE(Tipos @ 21.02.2013, 18:10) *
to je dost stručné, rozepiš to, a hlavně grafiku

Ok, rekni mi co mam udelat a kam se kouknout a co vypsat :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 23.02.2013, 12:22
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




QUOTE(Fear97 @ 23.02.2013, 12:18) *
Ok, rekni mi co mam udelat a kam se kouknout a co vypsat :)

Intel ® 947GZ express chipset family
1024 Mb RAM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 23.02.2013, 18:51
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




QUOTE(Fear97 @ 23.02.2013, 12:22) *
Intel ® 947GZ express chipset family
1024 Mb RAM

Nejsem odborník, ale vypadá to na integrovanou grafickou kartu (je součástí základní desky)

Když si koupíš "normální" grafiku do PCI-e slotu (jestli máš na základovce) tak ti to určitě pomůže.. Jestli tě nebude brzdit procesor.. :-)



--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fear97
příspěvek 23.02.2013, 19:15
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 01.01.2013
ID: 44940




QUOTE(maaIk @ 23.02.2013, 18:51) *
Nejsem odborník, ale vypadá to na integrovanou grafickou kartu (je součástí základní desky)

Když si koupíš "normální" grafiku do PCI-e slotu (jestli máš na základovce) tak ti to určitě pomůže.. Jestli tě nebude brzdit procesor.. :-)

ja bych potreboval spiž nejaké commandy nebo textury pro nuke, aby se mi zvedlo fps. :)
Nějaké dobré commandy :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 23.02.2013, 21:22
Příspěvek #12


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




commandy jsou ti k ničemu když nemáš na to hw, grafika u source enginu je celkem dost důležitá, vlez do ovládacích panelů, otevři systém, záložku hardware, a tam správce zařízení, otevři grafické adaptéry a tam uvidíš gpu

a taky slušná blbost mít w7 na 1gb ram ...


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.19 - 08:17
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist