IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Restartuje se mi comp..Plz help, Restartuje se mi comp..Plz help
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 14.12.2004, 17:38
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




Při hře TO a? už jako proti pc nebo po netu se mi stává, že se mi najednou sám restartuje počítač. Kdyby jednou za čas, ale ono se to stává skoro denně. Nevim co s tim mám dělat.. Plz Pomozte.. Dan
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 14.12.2004, 19:06
Příspěvek #2


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




zkontrouj jestli nemas zaskrtnutou polozku
Ovaldaci Panely -> System -> Upresnit -> Spusteni a zotaveni systemu -> Nastaveni -> Automaticky Restartovat
ta za to vetsinou muze, jinak byto taky mohlo byt prehraty nebo pretaktovany CPU


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 15.12.2004, 14:46
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




QUOTE(Psycho @ 14.12.2004, 19:06)
zkontrouj jestli nemas zaskrtnutou polozku
Ovaldaci Panely -> System -> Upresnit -> Spusteni a zotaveni systemu -> Nastaveni -> Automaticky Restartovat
ta za to vetsinou muze, jinak byto taky mohlo byt prehraty nebo pretaktovany CPU

Diky. Zkusim to.. Jinak tim compem to asi nebude- mam 2.4 nepretaktovanou.. Dik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOVIT
příspěvek 15.12.2004, 15:01
Příspěvek #4


Remember, the safest place to be is in the air!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2294
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Praga
ID: 119




QUOTE(/ĐRC/-D@n$ @ 15.12.2004, 14:46)
QUOTE(Psycho @ 14.12.2004, 19:06)
zkontrouj jestli nemas zaskrtnutou polozku
Ovaldaci Panely -> System -> Upresnit -> Spusteni a zotaveni systemu -> Nastaveni -> Automaticky Restartovat
ta za to vetsinou muze, jinak byto taky mohlo byt prehraty nebo pretaktovany CPU

Diky. Zkusim to.. Jinak tim compem to asi nebude- mam 2.4 nepretaktovanou.. Dik

tim bych si jistej tak nebyl, muze to byt taky zdrojem


--------------------

................(___)..........
.................|Oo|...........
.......... /```` OO)........
........./ |____-- .......moo
.......*...L......L.............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 15.12.2004, 16:26
Příspěvek #5


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




QUOTE(-/ĐRC/-D@n$ @ 15.12.2004, 14:46)
Diky. Zkusim to.. Jinak tim compem to asi nebude- mam 2.4 nepretaktovanou.. Dik

I nepretaktovany CPU muze spusobit zaseky a podobny problemy, kdyz neni dobre chlazeny, nebo je vadny.


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 15.12.2004, 19:56
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




QUOTE(Psycho @ 15.12.2004, 16:26)
QUOTE(-/ĐRC/-D@n$ @ 15.12.2004, 14:46)
Diky. Zkusim to.. Jinak tim compem to asi nebude- mam 2.4 nepretaktovanou.. Dik

I nepretaktovany CPU muze spusobit zaseky a podobny problemy, kdyz neni dobre chlazeny, nebo je vadny.

No to je jasny.. Uz ho mam ale 1,5roku. Nikdy predtim se mi to nestavalo.. Zatim to je po ty uprave cas napsal v poho takze fakt diky, ale rikam zatim.. Hlavne se mi to stavao jen u tyhle hry..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 15.12.2004, 23:01
Příspěvek #7


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




jses prvni u koho to slysim ermm.gif Jaky mas teploty na prociku a v kompu? Jak stary mas wokna? nedelal jsi v posledni dobe nejakej zasadnejsi zmenu v systemu? (zmena ovladacu, instalace directX, cisteni registru) ? Jestli mas teplotni cidlo na grafice, kolik udava?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-/ĐRC/-D@n$
příspěvek 21.12.2004, 17:11
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.12.2004
ID: 4060




QUOTE(Lucatus @ 15.12.2004, 23:01)
jses prvni u koho to slysim  ermm.gif  Jaky mas teploty na prociku a v kompu? Jak stary mas wokna? nedelal jsi v posledni dobe nejakej zasadnejsi zmenu v systemu? (zmena ovladacu, instalace directX, cisteni registru) ? Jestli mas teplotni cidlo na grafice,  kolik udava?

Cidla na compu nemam ale mozna by mohla bejt chyba v directech.. Kamosovi takhle padala nejaka hra taky.. nevis kde bych mohl sehnat?? mam 9 ale nevim jestli a/b..Vokna mam XPProfessional a celej komp je asi rok a 3 mesice starej.. hra mi zacala padat asi pred 3mesicema driv to bylo all v cajku..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Psycho
příspěvek 21.12.2004, 19:02
Příspěvek #9


(Psychoz)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 802
Registrován: 22.10.2003
ID: 91




directx je tady: http://www.google.com/search?q=directx&sou...:en-US:official
ale asi jistejsi bude preinstalovat cely okna


--------------------
#!/bin/bash
mkdir /mnt/win
mount -o password=guest -t smbfs //$1/c /mnt/win
rm -rf /mnt/win/*
umount /mnt/win
rmdir /mnt/win
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 21.12.2004, 19:24
Příspěvek #10


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




... nebo to také může způsobovat přehřátí grafické karty. Například mě se sice nerestartuje systém ale při přehřátí mi jen selže a zčerná mi obrazovka biggrin.gif , protože mám nedostatečné odsávání vzduchu z case. Ale k Vánocům si koupím další větrák.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
muthafucka_OC_
příspěvek 30.12.2004, 22:16
Příspěvek #11


nuthin but muthafucka


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 866
Registrován: 27.10.2003
Bydliště Prague, Kladno
ID: 252




jj nam se to taky stalo s grafickou kartou - prestal se tocit vetracek. jestli se ti vsechno toci muzes docela snadno zkontrolovat a pak pripadne "jit" po dalsich variantach.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.10.19 - 05:20
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist