IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Zakázaný přístup, Dokáže někdo poradit?
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 18:37
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Čau, přibližně před rokem mi vyhořela integrovaná síťovka (bouřka) a musel jsem tedy koupit novou, vzal jsem lacinou ale s rychlym přenosem ( http://www.alza.cz/tp-link-tg-3468-d558159.htm ), od tý doby se prostě nedostanu do klienta, na cod4 v pohodě klient jede ale ten space si prostě nedá říct. Myslel jsem si, že je to systémem, a tak jsem přeinstaloval kompletně operační systém, stejně to nepomohlo. Na ostatních kompech to jde v pohodě a na mym ne. I přes wi-fi bez problému na notebooku, na stolnim pc to ale nejde a to jsem samozřejmě připojen přes kabel. Dokázal by mi někdo pomoct? Nevím si už absolutně rady. Jinak ID je kdyžtak 987550
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 20:32
Příspěvek #2


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




co je to za systém, jakýho je původu, jaký všechny programy máš nainstalovaný?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 20:52
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Windows 7 (home edition)
http://postimg.org/image/h7zbzoeg7/
http://postimg.org/image/fvetwm427/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 21:17
Příspěvek #4


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




a ty wokna instaluješ z čistýho netknutýho mrkvosoftího iso obrazu nebo je to nějakej předaktivovanej pochybnej bastl?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 21:57
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




jaký okna myslíš?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 23.02.2014, 22:17
Příspěvek #6



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Myslí, jestli je to čistej systém bez ničeho.

Příspěvek upravil Legio IX, 23.02.2014, 22:19.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 22:25
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Ano, je čistej. Instalovanej přímo z cd. Hlavně mi ten klient normálně šel na stejnym operačnim systému (instalovaným ze stejného cd) předtím, než mi blesk odpálil síťovku na desce..

Příspěvek upravil AZJOL, 23.02.2014, 22:28.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 22:56
Příspěvek #8


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




na zkoušku bych odinstaloval ten historickej eset...
a vůbec by sis měl celou svoji programovou výbavu důkladně zaktualizovat a vyházet zbytečnosti...
udělat důkladnou očistu ccleanerem taky neni od věci...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:18
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Tenhle přístup je fakt super..psal si mi to už jednou a nepomohlo to, furt si myslíte, že je to stupidníma programama a antivirákama...četl si vůbec hlavičku tohohle všeho? Psal jsem, že jsem přeinstaloval celej systém a pak to stejně nefungovalo...stačí mi, když mi aspoň pošlete síťovou kartu, kterou mám do kompa nacpat, aby to fungovalo. Takže, nějaký další nápady ohledně nastavení síťovýho adaptéru nebo tak?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 23:22
Příspěvek #10


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




přístup je naprosto standardní, uživatel má v kompu půl tuny bordelu a druhou půltunu historickejch aplikací, načež se diví, že mu něco nefunguje...
až si to dáš do pořádku, můžeme pokračovat... pokud se na to necejtíš, stačí navštívit nejbližší servis a nechat si přeinstalovat a aktualizovat windows + nainstalovat aktuální sadu programů...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:30
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Můžeš mi poradit s tim nastavením síťovýho adaptéru? Má se tam něco nastavovat? Čteš vůbec co ti píšu? Já vim, že to není žádnýma programama (navíc ti není nic do toho, jeslti mam aktuální verzi visual studia, když v tom makám v práci, tak nechci jinej. To samý eset, mám licenci z práce, tak asi nebudu mít jinej). Prostě ten klient šel a po nasazení nový síťovky přestal jít...po přeinstalování windowsu (TO ZNAMENÁ, ŽE NEBYL ANI JEDEN PROGRAM NAINSTALOVANEJ A BYL PLNĚ AKTUALIZOVANEJ) to stejně nešlooo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 23:32
Příspěvek #12


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




v nastavení síťovky neni třeba měnit vůbec nic, pokud máš pocit, že je vadná síťová karta, můžeš ji reklamovat...
a jinak platí to, co sem psal o příspěvek vejš...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:35
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




psal jsem si s tebou už tenkrát a udělal jsem přesně všechno podle tvých rad a nic nepomohlo, pak už jsi neodepsal, protože sis taky nevěděl rady, takže si mi vůbec nepomohl.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 23:38
Příspěvek #14


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




píšu ti, že máš odinstalovat eset, kterej by měl nějakym způsobem ovlivňovat síťovou komunikaci, obzvlášť v případě, kdy je to neaktualizovaná verze, která může obsahovat chyby...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:41
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




tvoje poslední zpráva mě, když jsme si psali tenkrát:

ještě teda abych si to shrnul...
doma máš víc kompů a jenom na tom tvym ten space klient nefunguje, starej klient ale jede... přeinstalovals windows a pořád stejný, nod32 si odinstaloval a beze změny, systém taky ničim zas*anej nemáš...
jestli sem něco napsal špatně nebo nepřesně, tak mě oprav

Potom už jsi nenapsal.......
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.10.19 - 03:16
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist