IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chybějící textury
BiGSh0cK
příspěvek 18.02.2011, 11:19
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




Čau lidi mam problem, v misi v tunelu je žebřík kterym se leze do dalšího levelu, ale ten žebřík je černej, chybí mu barvy, a nedá se po něm vylézt. V tý místnosti jsou i nějaký koše nebo co to je, taky černý. Nemůžu po tom žebříku vylézt takže se nedostanu do dalšího lvlu. Nikde předtim se mi to ve hře nestalo. Zkoušel už jsem i hru přeinstalovat z jinýho CD, zkopíroval jsem si akorát savy a je to tam zase, a to mi už přijde fakt divný. Napadlo mě jestli neexistuje nějakej cheat na přeskočení mise, ale nic takovýho jsem nenašel. Mám verzi 1.6. Nevíte někdo co s tim nebo nemohl byste mi někdo poslat save z další mise? Chtěl bych tu hru dohrát do konce...

tady jsou screeny :

http://imageshack.us/photo/my-images/98/no...rovobrzekj.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/145/n...rovobrzek2.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/135/n...rovobrzek3.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/30/no...rovobrzek4.png/

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bolgin
příspěvek 18.02.2011, 13:48
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 340
Registrován: 24.05.2005
ID: 6634




Ty brďo, on to ještě někdo hraje? :D Vietcong je dobrá, ale bugama prolezlá a na koleně splácaná hra... tyhle vypadávající textury jsou celkem běžné a pomůže změna ovladačů ke grafické kartě, většinou pomůžou nějaké staršího data + zkontroluj, jak jsi na tom s DirectamaX.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 18.02.2011, 23:15
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




Proč ne viď,akorát teď nemam co hrát tak sem začal hrát zase vietcong, mě to baví :-)...tenhle problém sem měl ikdyz sem měl starší ovladače grafiky, ikdyz jsem měl win xp takže dx 9 a i teď když mam win 7 takže dx 11...jinak otevři si ve hře multiplayer a uvidíš kolik ti tam vyjede serverů hraje to docela dost lidí :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 18.02.2011, 23:16
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




Proč ne viď,akorát teď nemam co hrát tak sem začal hrát zase vietcong, mě to baví :-)...tenhle problém sem měl ikdyz sem měl starší ovladače grafiky, ikdyz jsem měl win xp takže dx 9 a i teď když mam win 7 takže dx 11...jinak otevři si ve hře multiplayer a uvidíš kolik ti tam vyjede serverů hraje to docela dost lidí :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 18.02.2011, 23:16
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




Proč ne viď,akorát teď nemam co hrát tak sem začal hrát zase vietcong, mě to baví :-)...tenhle problém sem měl ikdyz sem měl starší ovladače grafiky, ikdyz jsem měl win xp takže dx 9 a i teď když mam win 7 takže dx 11...jinak otevři si ve hře multiplayer a uvidíš kolik ti tam vyjede serverů hraje to docela dost lidí :-)

Edit: ježíš to je dmnce ten mobil odešlu to jednou a ono se to napíše 3x pls smazat :)

Příspěvek upravil BiGSh0cK, 18.02.2011, 23:18.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 19.02.2011, 08:24
Příspěvek #6


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




vtc nepodporuje dx 11 :), takže máš jedno jestli máš xp nebo 7... každopádně zkus se pohrabat v te uvodni tabulce když pouštiš hru :), pokud sis to nezrušil, jinak to najdeš ve složce s hrou


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 19.02.2011, 09:24
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




A co jako myslíš v ty tabulce?...jinak říkám že když jsem měl ještě win xp tak jsem nemoh mít dx 11 měl jsem dx 9.0c a taky to takhle blblo...ale jinak jak vidíš tak hra mi jde spustit i s dx11...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 19.02.2011, 09:58
Příspěvek #8


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Zkus to tam povypinat a pozapinat. Jo ale ikdyž máš dx 11 tak se ti to pustí v dx9


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 19.02.2011, 10:09
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Tipos @ 19.02.2011, 09:58) *
Zkus to tam povypinat a pozapinat. Jo ale ikdyž máš dx 11 tak se ti to pustí v dx9

Pokud ti to dělolo i dříve, možná by nebylo naškodu zkusit to stáhnout a nainstalovat z jiného zdroje..


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 19.02.2011, 10:15
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




povypínal, pozapínal a je to tam pořád...taky říkam že sem to stáhnul a nainstaloval z jinýho zdroje, akorát jsem si zkopíroval savy, a je to tam pořád...je to fakt divný, že by ten bug byl uloženej v těch savech?...odznova to ale teda hrát nechci :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 04:05
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist