IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

8 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> POMÓC, nejde mi CoD:UO, - Nejde mi CoD:UO!
Hodnocení 4 V
dr.w3cko©
příspěvek 30.07.2007, 20:43
Příspěvek #16


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(Suicide-killer @ 30.07.2007, 21:02) *
Was ist das bitte? Hledal jsem na toto odpoved v FAQ a nenasel. Je to z GFM. Dekuji za antwort..

ve slozce MAIN mas tu samou mapu co je v UO mappacku v gfm ale tu nevidis protoze je v mappacku instalacnim !! jen ve slozce MAIN!! takze reseni je ze v mainu tu mapu prejmenujes jen priponu pk3 (dej treba XXX). pak az budes hrat cod 1 tak si tu mapu prejmenujes z5 na pk3. ty mapy se krejou a kope te za to pb prave!!! tadle mapa to dela zrovna

Příspěvek upravil dr.w3cko©, 30.07.2007, 20:45.


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 25.02.2008, 07:35
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




Pravděpodobně ti tam stále zůstává zbytek nějakého modu.

Vyzkoušej TENHLE PROGRÁMEK - měl by ti vyčistit instalaci COD:UO (i COD) od zbytečností. (ovšem bez záruky) rolleyes.gif

Na registry se vykašli, ty ti nepomůžou, ale musíš odstranit hlavně neoriginální PK3 soubory (pk3 soubory od modů). Ten program by to měl zvládnout automaticky.

Příspěvek upravil St@nley, 25.02.2008, 08:06.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fík
příspěvek 25.02.2008, 20:08
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 25.02.2008
ID: 24506




Přiložený obrázek
taky mi to nejede, nápady došly, help
Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 26.02.2008, 07:09
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




QUOTE(fík @ 25.02.2008, 20:08) *
img........taky mi to nejede, nápady došly, help


Mrkni se sem...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kymi
příspěvek 02.03.2008, 18:47
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 02.03.2008
ID: 24594




Omlouvám se jestli už tu odpověď na moji otázku je, ale mně se ji nepodařilo najít. Když se chci připojit do hry tak vše proběhne úspěšně až na poslední fázi. Tam se mi místo vstupu do hry objeví hláška ,, Server odpojen – Hoky has been permanently banned from this Game Server via PnkBuster ….-Global PunkBuster GUID BAN 1e6od726 " Můžete mi poradit co je špatně? Děkuji.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Xaser
příspěvek 02.03.2008, 18:52
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 01.10.2007
ID: 22518




QUOTE(Kymi @ 02.03.2008, 18:47) *
Omlouvám se jestli už tu odpověď na moji otázku je, ale mně se ji nepodařilo najít. Když se chci připojit do hry tak vše proběhne úspěšně až na poslední fázi. Tam se mi místo vstupu do hry objeví hláška ,, Server odpojen – Hoky has been permanently banned from this Game Server via PnkBuster ….-Global PunkBuster GUID BAN 1e6od726 " Můžete mi poradit co je špatně? Děkuji.

Kup si originál , změn ve hře cd key a máš po problému .....

Příspěvek upravil Xaser, 02.03.2008, 18:53.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wanlian
příspěvek 14.04.2008, 20:06
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.04.2008
ID: 25063




Čaute liďi mám problém s instalací CoDUO když dám install a začne najžďet installer tak to po mně chce aby byl COD1 napatchován na verzi 1.4 když už tu hru mám skoro updatnutou tak mi to napiše těsně u konce ERROR:The File :C\Program Files\Call of Duty\Main\pak0.pk3 is not a valid a previous vesion and could not be upgraded.Zkoušel sem i patch 1.2 pls poraďte co nejdřív.DÍKY blush.gif rolleyes.gif thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 14.04.2008, 20:45
Příspěvek #23


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(Wanlian @ 14.04.2008, 21:06) *
Čaute liďi mám problém s instalací CoDUO když dám install a začne najžďet installer tak to po mně chce aby byl COD1 napatchován na verzi 1.4 když už tu hru mám skoro updatnutou tak mi to napiše těsně u konce ERROR:The File :C\Program Files\Call of Duty\Main\pak0.pk3 is not a valid a previous vesion and could not be upgraded.Zkoušel sem i patch 1.2 pls poraďte co nejdřív.DÍKY blush.gif rolleyes.gif thumbsup.gif

spatnej patch. na instal cd uo je patch pouzij ten nebo stahni jinej na netu pach 1.51 ten resi vse. vsechny kktiny zde cti pomalu

Příspěvek upravil dr.w3cko©, 14.04.2008, 20:50.


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wanlian
příspěvek 15.04.2008, 21:53
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 14.04.2008
ID: 25063




QUOTE(Wanlian @ 15.04.2008, 20:53) *
jj zkusím stahnout nebo se poptám bratránjka maniaka na COD biggrin.gif ale kdybych nenašel tak pls mi sem choďte nějakej odkaz na torrent kterej je už na seedovanej dík


tak sem stáhl jiné CD a když sem dal instalovat CODOU tak mi to napsalo že ten COD zákl.musí být upgradnout na verzi 1.4 a u posledního souboru upgradu mi to zase napsalo to samé :ERROR:The File :C\Program Files\Call of Duty\Main\pak0.pk3 is not a valid a previous vesion and could not be upgraded. tak nevím poraďte pls.. turned.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 16.04.2008, 06:59
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




Smazat, a nainstalovat znovu od začátku. Pokud nepomůže, půjčit jiná ověřená CD od někoho, komu fungujou.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Idefix
příspěvek 16.04.2008, 13:10
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 25
Registrován: 15.03.2008
ID: 24742




QUOTE(Wanlian @ 15.04.2008, 22:53) *
tak sem stáhl jiné CD a když sem dal instalovat CODOU tak mi to napsalo že ten COD zákl.musí být upgradnout na verzi 1.4 a u posledního souboru upgradu mi to zase napsalo to samé :ERROR:The File :C\Program Files\Call of Duty\Main\pak0.pk3 is not a valid a previous vesion and could not be upgraded. tak nevím poraďte pls.. turned.gif


Kdyz to instaluju ja, do obou her dam vse aby vsechno fungovalo tudiz i patche kery ta hra potrebuje aby sla zde na gp. innocent.gif inak jestli chces torrent napis mi na mejla, jsem linej hledat tvuj mail a zadavat... tongue.gif whistle.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Floidik
příspěvek 21.04.2008, 14:26
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 21.04.2008
ID: 25138




Cau lidi, mám problém, když si chci zapařit CoD:UO/CoD 1, tak my to vyhodí hlášku že chyběj nějaký zvukový soubory, cédem to není už sem skoušel 3 takže je problém u mě a to se zvukovkou (už se to tu řešilo 4-5 strana RedKent)
,,,,, zvukovku mám :
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

potřeboval bych sehnat codeky/ovladače prostě bych tu zvukovku potřeboval aktualizovat ale nemůžu nikde sehnat tak vás prosím skuste se někde prosím podívat


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shotgunman
příspěvek 21.04.2008, 16:19
Příspěvek #28


Camp? ee, pouze strategické vyčkávání.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 955
Registrován: 03.02.2006
ID: 11303




nemůžeš sehnat drivery na nejcastejs integr. zvukovku minule generace?

www.google.com

http://www.charydent.com/via-ac-97.html
http://members.driverguide.com/driver/deta...riverid=1046880

many more


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
St@nley
příspěvek 21.04.2008, 17:36
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 595
Registrován: 28.02.2006
ID: 13388




QUOTE(Floidik @ 21.04.2008, 15:26) *
Cau lidi, mám problém, když si chci zapařit CoD:UO/CoD 1, tak my to vyhodí hlášku že chyběj nějaký zvukový soubory, cédem to není už sem skoušel 3 takže je problém u mě a to se zvukovkou (už se to tu řešilo 4-5 strana RedKent)
,,,,, zvukovku mám :
VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

potřeboval bych sehnat codeky/ovladače prostě bych tu zvukovku potřeboval aktualizovat ale nemůžu nikde sehnat tak vás prosím skuste se někde prosím podívat



Neřekl bych, že ta chyba přímo souvisí. Když už píšeš o nějaký chybě, tak by to chtělo napsat přesně jakou chybu ti to vyhazuje, případně udělat screen.
Pravděpodobně se jedná o integrovanou zvukovku (jak psal i Shoty) tak napiš, jakou máš základní desku - značka, typ, model, revizi.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Floidik
příspěvek 23.04.2008, 06:02
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 6
Registrován: 21.04.2008
ID: 25138




ZÁKLADNÍ DESKA:

CPU typ---- -------------AMD Athlon XP, 1244 MHz (12.5 x 100)


Název základní desky -------------Asus A7V600 (6 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)


Čipová sada základní desky----- VIA VT8377 Apollo KT600

Pracovní pamě? --------------512 MB (PC2700 DDR SDRAM)


BIOS Typ----------------------------Award Modular (08/01/03)




SCREEN chyby máte dole
Přiložený obrázek


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 5.12.19 - 17:55
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist