IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> help me, :)
Indy
příspěvek 04.09.2011, 14:14
Příspěvek #1


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




Tuhle hlášku mi to hodí když chci zapnout cod UO nebo cod 1 (nechci slyšet reinstal před půl hoďkou byl instal)

Příspěvek upravil Indy, 04.09.2011, 14:16.
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 04.09.2011, 14:34
Příspěvek #2


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




Close už sem to rozjel nicméně díky za pomoc/pokec :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 05.09.2011, 12:30
Příspěvek #3


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




a řešení?


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Indy
příspěvek 05.09.2011, 15:04
Příspěvek #4


,,,,_(x.o)_,,!,,


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 420
Registrován: 02.07.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 7372




Stáhnutí starších ovladačů + mám jinej problém stejně ty ovladače jsou asi na piczu protože hra jede celkem na pohodu, do chvíle než mě trefí nejd pak se z hry stane káťa a škubánek maximálního kalibru...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 12.09.2011, 15:11
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




Hraje vůbec CoD? Odhaduji to na toto...
Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 16.09.2011, 11:34
Příspěvek #6


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(Indy @ 05.09.2011, 16:04) *
Stáhnutí starších ovladačů + mám jinej problém stejně ty ovladače jsou asi na piczu protože hra jede celkem na pohodu, do chvíle než mě trefí nejd pak se z hry stane káťa a škubánek maximálního kalibru...


Počítám, že máš GK od ATI, tam je poslední bezproblémová verze ovladačů tuším 10.4, někde tu byl i návod jak to rozběhat s novější verzí ovladačů, ale nemám bohužel čas to teď hledat, možná večer...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 16.09.2011, 11:40
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




N, má Nvidiu 460 (teda myslím :))


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 9.12.19 - 10:40
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist