IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

7 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Diablo 3 oficiálně!, už se to blíží...
Beluga
příspěvek 04.07.2008, 09:02
Příspěvek #16


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Já odehrál jedničku... docela dobrá hra no... ale strašně mě štvalo, že jsem nakonci nevěděl, co dělat. Zabil jsem toho "Diabla," vrátil se ke královi do hradu... a pořád už jsem doufal, že je konec a on nebyl...


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cloud
příspěvek 04.07.2008, 13:24
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1383
Registrován: 23.06.2006
Bydliště Praha
ID: 15894




Ja sem DS hral teda jenom 2jku... ted uz si nepamatuju esi sem to dohral nebo ne xD ale pamatuju si ze az do takovy zakladny nakejch zmrdu ( tech valdisovejch ) nekde v pousti to bylo fakt nejlepsi ( alespon teda napoprvy :D )


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juress
příspěvek 07.09.2011, 07:25
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3134
Registrován: 25.03.2005
ID: 5622




Tož kuci, právě začala "Friends & Family" beta pro Diablo 3...
STREAMy
http://cs.twitch.tv/diablounderground

Je to očividně nějaká lamka, co si asi po hodině hraní uvědomila, že má i skilly, ale co už.

edit: plus ten zvuk je jak přes telefonní linku :D

Příspěvek upravil Juress, 07.09.2011, 09:30.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 07.09.2011, 18:44
Příspěvek #19


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




si nemužu pomoct ale ten hud vypadá skoro jako z jedničky :-/ , takový bez "šťávy" a ten zvuk je fakt jak přes tel. linku :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juress
příspěvek 13.09.2011, 11:12
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3134
Registrován: 25.03.2005
ID: 5622




QUOTE(Tipos @ 07.09.2011, 19:44) *
si nemužu pomoct ale ten hud vypadá skoro jako z jedničky :-/ , takový bez "šťávy" a ten zvuk je fakt jak přes tel. linku :D

Hud je zesmraděnej z WoWka :D
Stejně jako komplet login screen.

Příspěvek upravil Juress, 13.09.2011, 11:13.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juress
příspěvek 21.09.2011, 07:29
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3134
Registrován: 25.03.2005
ID: 5622




Tak oficiální Diablo 3 closed beta (pro širokou veřejnost, která byla vybrána) začala...
Dostali jste pozvánku? Já ne :((


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Harrogath
příspěvek 21.09.2011, 20:30
Příspěvek #22





Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 34
Registrován: 10.03.2007
ID: 20116




Tak lidičky.. kdo by si chtěl zkusit zahrat Diablo3 tak mě kontaktujte na ICQ :) něco pro vas mám :-) 469-014-592
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Daniels
příspěvek 09.10.2011, 18:35
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 511
Registrován: 06.07.2007
ID: 21299




tak ja uz sem si vytvoril nekolik buildu na kazdou postavu, jediny co mi chybi je TA HRA)). nemate nekdo cdklic navic?:p


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juress
příspěvek 23.04.2012, 11:58
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3134
Registrován: 25.03.2005
ID: 5622




http://i.imgur.com/8NRiZ.jpg
oo yea bitches! dobrej víkend ^^


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 23.04.2012, 12:25
Příspěvek #25


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Měním názor.

AWESOME wow.gif . Škoda že jsem chlastal tak jsem si moc nezahrál :/... Ale koupě na tento rok jasná cool.gif


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 23.04.2012, 12:47
Příspěvek #26


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




škoda že tam nedali vyšší obtížnost takhle se to dalo v pohode uklikat :)

btw taky sniper elite v2 demo je na steamu celkem super hra http://www.youtube.com/watch?v=oW9sUC7KBfA


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 23.04.2012, 13:20
Příspěvek #27


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8278
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




Škoda že jsem se do hry dostal jen jednou a asi na 10 minut :)
Jinak jsem viděl ze hry akorát asi všechny chybový hlášky při pokusu o připojení :)

No jo no, byla to holt beta, někdo měl štěstí, někdo neměl :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
#Cr4sh
příspěvek 23.04.2012, 17:27
Příspěvek #28


Confused ?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 522
Registrován: 19.01.2006
Bydliště Heaven or hell ?
ID: 10683




QUOTE(BariX @ 23.04.2012, 14:20) *
Škoda že jsem se do hry dostal jen jednou a asi na 10 minut :)
Jinak jsem viděl ze hry akorát asi všechny chybový hlášky při pokusu o připojení :)

No jo no, byla to holt beta, někdo měl štěstí, někdo neměl :)

To jsi asi chytl fakt zrovna blbej vítr...
Já jsem začal v pátek cca 22:00 a kdykoliv jsem během víkendu chtěl hrát nebyl problém..(až na jeden maintance)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 24.04.2012, 19:42
Příspěvek #29


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8007
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




15.5 v tescu za 724,-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Juress
příspěvek 25.04.2012, 09:03
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3134
Registrován: 25.03.2005
ID: 5622




QUOTE(Conan @ 24.04.2012, 19:42) *
15.5 v tescu za 724,-

LOL.
To budou v tescu nájezdy místo na rohlíky na diablo :D
http://www.itesco.cz/diablo

edit: a je to rozebrané

Příspěvek upravil Juress, 25.04.2012, 09:41.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

7 Stran(y): V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 5.12.19 - 23:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist