IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pravidlo o vyžádání si bindlistu ..., ... aneb co bylo, už není. Co s tím dále ?
MAXX´´´
příspěvek 14.12.2013, 15:14
Příspěvek #1


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




Zdravím, zrovna včera jsem se při konzultaci screenu bindlistu soupeře se 2 adminy a 1 ex-adminem dozvěděl, v pravidlech už není možnost si po soupeři vyžádat screenshot jeho bindlistu tak, jak to bylo dříve, aby si druhý tým mohl ověřit, zda protivník nevyužívá například skripty nebo jiné nepovolené příkazy. A já se ptám proč ? whistle.gif Včera si moji spoluhráči vyžádali screen jeho bindů v cfg od hráče Banshee ( http://www.gamepark.cz/player.asp?id=71472...9&refid=888 ) ze zápasu ( http://www.gamepark.cz/match.asp?id=644770&refid=888 ). Od adminů jsem se dozvěděl, že nám ten screenshot vůbec dávat nemusel, že je to jeho blbost, že nám to vůbec poslal - screen je zde http://screenshot.cz/B0SKQ/ ... Po otevření screenshotu přišlo nemilé překvapení ... Poté jsem zadal po konzultaci kontumaci, aby soupeř odmítnul a dostalo se to až k adminům, ale soupeř raději potvrdil kontumaci ... eh-smiley.gif

A tak se zeptám ještě jednou, zda-li nebylo vhodné opět do pravidel přidat možnost, že si člověk může vyžádat od soupeře kromě dema také screenshot jeho bindlistu tak, jak to bylo dříve. thumbsup.gif

Předem děkuji za odpověď a jsem s pozdravem. turned.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 15.12.2013, 17:41
Příspěvek #2


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(MAXX´´´ @ 14.12.2013, 15:14) *
Zdravím, zrovna včera jsem se při konzultaci screenu bindlistu soupeře se 2 adminy a 1 ex-adminem dozvěděl, v pravidlech už není možnost si po soupeři vyžádat screenshot jeho bindlistu tak, jak to bylo dříve, aby si druhý tým mohl ověřit, zda protivník nevyužívá například skripty nebo jiné nepovolené příkazy. A já se ptám proč ? whistle.gif Včera si moji spoluhráči vyžádali screen jeho bindů v cfg od hráče Banshee ( http://www.gamepark.cz/player.asp?id=71472...9&refid=888 ) ze zápasu ( http://www.gamepark.cz/match.asp?id=644770&refid=888 ). Od adminů jsem se dozvěděl, že nám ten screenshot vůbec dávat nemusel, že je to jeho blbost, že nám to vůbec poslal - screen je zde http://screenshot.cz/B0SKQ/ ... Po otevření screenshotu přišlo nemilé překvapení ... Poté jsem zadal po konzultaci kontumaci, aby soupeř odmítnul a dostalo se to až k adminům, ale soupeř raději potvrdil kontumaci ... eh-smiley.gif

A tak se zeptám ještě jednou, zda-li nebylo vhodné opět do pravidel přidat možnost, že si člověk může vyžádat od soupeře kromě dema také screenshot jeho bindlistu tak, jak to bylo dříve. thumbsup.gif

Předem děkuji za odpověď a jsem s pozdravem. turned.gif

Reakce od adminů nebude ? Už je to tady více než den ... blush.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 15.12.2013, 18:41
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(MAXX´´´ @ 15.12.2013, 17:41) *
Reakce od adminů nebude ? Už je to tady více než den ... blush.gif


A kde vidíš něco zakázaného? Ten bindlist mi přijde normální, možná bije doočí "exec macro_on" , ale to taky není průkazné že použil makro ,ikdyby stejně většina lidí má makro mimo hru, které nedohledáš :P

Proč to admini oddělali netuším asi z důvodu, že nikdo už si do cfg skripty necpe a jen to komplikovalo adminům život.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 15.12.2013, 19:06
Příspěvek #4


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




Trochu tě poopravím, bind list nikdy nebyl a nikdy nebude povinnen dodávat.. dá se jednoduše zmanipulovat a navíc ho plně nahradí logy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 16.12.2013, 03:04
Příspěvek #5


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(L@chtan @ 15.12.2013, 18:41) *
A kde vidíš něco zakázaného? Ten bindlist mi přijde normální, možná bije doočí "exec macro_on" , ale to taky není průkazné že použil makro ,ikdyby stejně většina lidí má makro mimo hru, které nedohledáš :P

Proč to admini oddělali netuším asi z důvodu, že nikdo už si do cfg skripty necpe a jen to komplikovalo adminům život.


Asi jsi znalejší v CoD, i když o tom pochybuji, aniž bych se Tě chtěl dotknout. Určitě mi rád tedy řekneš, co znamená příkaz +speed ? Já sem to tedy nevím, ač jsem dělal admina CoD zde na GP, ale i třeba na CB a na dalších portálech, které nemá cenu zde specifikovat. Ptal jsem se na to i 2 adminů CoD 2 v klientu, kteří mi řekli, že o tom nic nevědí a že Preu řekl, že makro je na ban. Citovat je nebudu, nechci jim dělat zbytečně problémy. Stejně tak mi to řekl jeden ex-admin CoD 2 zde na GP. V čem to adminům komplikovalo život ? Pokud screenshot dodal a bylo to v pořádku, tak to přece nikdo dál neřešil, ne (myšleno kontumací) ?

QUOTE(Preu @ 15.12.2013, 19:06) *
Trochu tě poopravím, bind list nikdy nebyl a nikdy nebude povinnen dodávat.. dá se jednoduše zmanipulovat a navíc ho plně nahradí logy.


Ok, v tom případě to beru. Kontroluje někdo ty logy vůbec ? Jen se ptám, nechci prudit, ale přece jenom si vzpomeňme, po čem všem se až provalil užívání cheatů Illyze a Hitmena, i když vím, že to nemuseli mít nabindované ... Jen bych chtěl vědět, jak se to mohlo zfalšovat, když bylo vidět třeba nahrávání + bindy jména ? Při přehrávání by to přece vidět nebylo ... De facto to tedy znamená, že každý může mít v cfg nabindované makro a další příkazy na zvýhodnění hry beztrestně ? Ještě jednou opakuji, že nikoho provokovat nechci, jen by mě to zajímalo, přece jenom mít zavedené toto pravidlo v možnostech mi nepřipadá, že by bylo na škodu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 16.12.2013, 15:46
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




Pokud vim, tak prikaz speed a dalsi podobne prikazy jako ff a nvm co vse tam je, vyuziva prehravac dem pro zrychleni prehravani, takze klidne se podivej do sveho bindlistu a treba na.nej taky narazis. Jinak exec se pouziva pro nacitani ruznych cfg, ale na vetsine serverech je zakazany a na gp nejspise taky.
Admine GP, CB, ESL.. nechci se te dotknout, ale myslis ze s prikazem speed bude hrac sprintovat? :D

No dobre behem zapasu jde z dema poznat, kdy pouzil antirecoil, ale kdybych mel pri kazdem podezreni zadat demo, tak se z toho zblaznim nejen ja, ale i vy. btw jak se prislo na Hitmena?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 16.12.2013, 15:53
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




pisu z mobilu a je to trosku nohrabane, ale maxi, jak by to slo zfalsovat? :D dej mi minutu v photoshopu a vymazu ti ztama co chces, tak ze to nepoznas ;) V teto dobe nemuzes verit nicemu :)


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 16.12.2013, 16:41
Příspěvek #8


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(L@chtan @ 16.12.2013, 15:46) *
Pokud vim, tak prikaz speed a dalsi podobne prikazy jako ff a nvm co vse tam je, vyuziva prehravac dem pro zrychleni prehravani,

no a ja myslel že se jedná o něco se zoomem...


QUOTE(L@chtan @ 16.12.2013, 15:46) *
No dobre behem zapasu jde z dema poznat, kdy pouzil antirecoil

a jak to poznáš u mp44 když je tam bug u dema kdy to často v tom demu vypadá na antirecoil


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 16.12.2013, 17:36
Příspěvek #9


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(L@chtan @ 16.12.2013, 15:46) *
Pokud vim, tak prikaz speed a dalsi podobne prikazy jako ff a nvm co vse tam je, vyuziva prehravac dem pro zrychleni prehravani, takze klidne se podivej do sveho bindlistu a treba na.nej taky narazis. Jinak exec se pouziva pro nacitani ruznych cfg, ale na vetsine serverech je zakazany a na gp nejspise taky.
Admine GP, CB, ESL.. nechci se te dotknout, ale myslis ze s prikazem speed bude hrac sprintovat? :D

No dobre behem zapasu jde z dema poznat, kdy pouzil antirecoil, ale kdybych mel pri kazdem podezreni zadat demo, tak se z toho zblaznim nejen ja, ale i vy. btw jak se prislo na Hitmena?


Je pravda, že jsem adminoval většinou CoD 1 nebo UO, ale občas jsem klukům na CB adminoval i dvojku a tenhle příkaz neznám, proto jsem se na něj chtěl zeptat, ale nevěděli ani admini, o co vlastně jde. Na macro mi bylo řečeno, že se to má rovnou prý banovat ... Myslím, že příkaz na zrychlení přehrání dema je jiný než tento, pokud je to stejné jako u CoD 1, ale hlavně mně udivuje, že by to měl někdo na mouse 2, ale to je irelevantní. Důležité je, že ani admini nevěděli, o co jde, proto jsem se na to chtěl zeptat. Ono de facto jsou ty příkazy v tomto případě jedno, chtěl jsem upozornit na to, co tady různí hráči můžou mít v CFG a nikdo o tom nemusí mít ani tušení. Samozřejmě jsem nečekal, že tady někdo bude sprintovat jako v UO nebo v CoD 4. turned.gif Na Hitmena se přišlo až z dema, myslím, že měl černé PB screeny a na Illyze se přišlo PB screenem, jestli si to dobře pamatuji, ale jistej si nejsem, takže ruku do ohně bych za to nedal, k tomu by Ti řekl více Preu. thumbsup.gif

QUOTE(L@chtan @ 16.12.2013, 15:53) *
pisu z mobilu a je to trosku nohrabane, ale maxi, jak by to slo zfalsovat? :D dej mi minutu v photoshopu a vymazu ti ztama co chces, tak ze to nepoznas ;) V teto dobe nemuzes verit nicemu :)


To je v pohodě, prd' na to, jak píšeš. tongue.gif Debata je zatím v čistě teoretické rovině ... Je jasné, že přes Photoshop dneska zfalšuješ nebo upravíš cokoliv, ale byla by to jako další pomoc hráčům, ale pokud mají admini jiný názor, tak to respektuji ... worship.gif

QUOTE(calll_ @ 16.12.2013, 16:41) *
no a ja myslel že se jedná o něco se zoomem...



a jak to poznáš u mp44 když je tam bug u dema kdy to často v tom demu vypadá na antirecoil


Taky jsem si myslel, že jde o něco se zoomem podle tlačítka MOUSE 2, na kterém to je. innocent.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 16.12.2013, 19:36
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(MAXX´´´ @ 16.12.2013, 17:36) *
Je pravda, že jsem adminoval většinou CoD 1 nebo UO, ale občas jsem klukům na CB adminoval i dvojku a tenhle příkaz neznám, proto jsem se na něj chtěl zeptat, ale nevěděli ani admini, o co vlastně jde. Na macro mi bylo řečeno, že se to má rovnou prý banovat ... Myslím, že příkaz na zrychlení přehrání dema je jiný než tento, pokud je to stejné jako u CoD 1, ale hlavně mně udivuje, že by to měl někdo na mouse 2, ale to je irelevantní. Důležité je, že ani admini nevěděli, o co jde, proto jsem se na to chtěl zeptat. Ono de facto jsou ty příkazy v tomto případě jedno, chtěl jsem upozornit na to, co tady různí hráči můžou mít v CFG a nikdo o tom nemusí mít ani tušení. Samozřejmě jsem nečekal, že tady někdo bude sprintovat jako v UO nebo v CoD 4. turned.gif Na Hitmena se přišlo až z dema, myslím, že měl černé PB screeny a na Illyze se přišlo PB screenem, jestli si to dobře pamatuji, ale jistej si nejsem, takže ruku do ohně bych za to nedal, k tomu by Ti řekl více Preu. thumbsup.gif

No, tak to není to co jsem myslel, každopádně ten příkaz neznám a nvm co dělá, takže těžko říct.. googlil jsem to a nic to nenajde, tak já nvm kde to vzal :D

QUOTE(MAXX´´´ @ 16.12.2013, 17:36) *
Taky jsem si myslel, že jde o něco se zoomem podle tlačítka MOUSE 2, na kterém to je. innocent.gif

... attack má na F8 a kolečku, tak já nvm jak hraje :D

Asi se budem muset zeptat přímo něj nebo to vyzkoušet.. :D

QUOTE
a jak to poznáš u mp44 když je tam bug u dema kdy to často v tom demu vypadá na antirecoil


To mi řekni ty, admine :D
Já nvm, já dema nijak po hráčích nežádám, tak trochu doufám, že to nehrají úplní volové a hrají fair (trošku najivka :D )
Ale v některých situacích by snad šlo vidět nějaké škubání dolů nebo tak něco?! :)



Příspěvek upravil L@chtan, 16.12.2013, 19:50.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 16.12.2013, 19:39
Příspěvek #11


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(L@chtan @ 16.12.2013, 19:36) *
No, tak to není to co jsem myslel, každopádně ten příkaz neznám a nvm co dělá, takže těžko říct.. googlil jsem to a nic to nenajde, tak já nvm kde to vzal :D


... attack má na F8 a kolečku, tak já nvm jak hraje :D

Asi se budem muset zeptat přímo něj nebo to vyzkoušet.. :D


Právě jsem to taky hledal a nenašel jsem nic, proto jsem to chtěl nějak řešit s adminy. Jeho ptát se asi nemá cenu. Akorát vyjíždějí a zbytečně nadávají, o což asi nikdo nestojí. Jen mi nejde do hlavy, že to prostě radši potvrdili tak ochotně ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 16.12.2013, 20:34
Příspěvek #12


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




QUOTE(MAXX´´´ @ 16.12.2013, 03:04) *
Ok, v tom případě to beru. Kontroluje někdo ty logy vůbec ? Jen se ptám, nechci prudit, ale přece jenom si vzpomeňme, po čem všem se až provalil užívání cheatů Illyze a Hitmena, i když vím, že to nemuseli mít nabindované ... Jen bych chtěl vědět, jak se to mohlo zfalšovat, když bylo vidět třeba nahrávání + bindy jména ? Při přehrávání by to přece vidět nebylo ... De facto to tedy znamená, že každý může mít v cfg nabindované makro a další příkazy na zvýhodnění hry beztrestně ? Ještě jednou opakuji, že nikoho provokovat nechci, jen by mě to zajímalo, přece jenom mít zavedené toto pravidlo v možnostech mi nepřipadá, že by bylo na škodu.

Samozřejmě že je někdo kontroluje.. přinejmenším v každým konfliktu ohledně scriptů a maker..
Screen bindlistu se dá obejít naprosto jednoduše tím, že si na jedno tlačítko dáš bind na unbind makra + unbind tlačítka unbindu.. 4
Na screenu nebude unbind ani jednoho a nikdo nic nepozná a vše ti bude v klidu procházet (to u logu nehrozí)

+speed samo o sobě není nic špatného (nevím co přesně to znamená, prý snad je to bind na rychlejší přetáčení k dema na seismovision)
Dotyčný ale za toto nedostal ban..
Jinak cheaty a ani makro (skutečné makro) si nenabinduješ, protože funguje nezávisle na hře
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 16.12.2013, 20:38
Příspěvek #13


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(Preu @ 16.12.2013, 20:34) *
Samozřejmě že je někdo kontroluje.. přinejmenším v každým konfliktu ohledně scriptů a maker..
Screen bindlistu se dá obejít naprosto jednoduše tím, že si na jedno tlačítko dáš bind na unbind makra + unbind tlačítka unbindu.. 4
Na screenu nebude unbind ani jednoho a nikdo nic nepozná a vše ti bude v klidu procházet (to u logu nehrozí)

+speed samo o sobě není nic špatného (nevím co přesně to znamená, prý snad je to bind na rychlejší přetáčení k dema na seismovision)
Dotyčný ale za toto nedostal ban..
Jinak cheaty a ani makro (skutečné makro) si nenabinduješ, protože funguje nezávisle na hře

Dobrá, to mi teda jako odpověď na vysvětlenou stačí. thumbsup.gif Takže z toho usuzuji, že do budoucna neplánuješ toto pravidlo zavést. turned.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.11.19 - 23:24
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist