IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Zamrznuti hry
zimmer86
příspěvek 14.10.2006, 14:11
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




Cau,mam Operace Flashpoint Platinovou Edici origo, a kdyz hraju po netu tak mi to po pul hodine zamrzne a musim rest.kompa.U jinech her treba CoD mi to nedela.Nevite nekdo pls co s tim? Diky...


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marx^
příspěvek 14.10.2006, 19:27
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1819
Registrován: 30.04.2006
ID: 14645




reinstall?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 14.10.2006, 20:31
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(Marekmarx @ 14.10.2006, 20:27) [snapback]380828[/snapback]

reinstall?



reinstall je první věc která mě napadla a taky sem to udělal a nepomohlo to.Nekdy mi to pise PROGRAM BYL UKONCEN Z NEZNAMEHO DUVODY OMLOUVAME SE ZA POTIZE,TYM MICROSOFT.Fakt nevim co s tim.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
John_Lenon
příspěvek 15.10.2006, 14:43
Příspěvek #4


"Now I´m Death, destroyer of the worlds."
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 3801
Registrován: 11.11.2004
Bydliště Prg/Ldn
ID: 3550




jakou mas zvukovku? integrovanou?


--------------------
EDIT 2019 Nedáme někdy nějakou Gamepark akci? War Thunder, CS GO...? Discord, ts friendly...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 15.10.2006, 20:13
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(John_Lenon @ 15.10.2006, 15:43) [snapback]381232[/snapback]

jakou mas zvukovku? integrovanou?


jj mam integrovanou,je to VIA AC97...je s tim nejaky problem?


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 20.10.2006, 09:22
Příspěvek #6


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




pokud vím tak ne. Bacha na to, že jen reinstall většinou nepomůže. Chce to odinstalovat, pak úplně smazat vše, co po OFP zůstane a nainstalovat znova.
Pokud to nepomůže, tak už je problém u tebe ve widlích a s tím ti asi moc neporadíme.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jizah
příspěvek 23.10.2006, 20:27
Příspěvek #7


tudum tudum..


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 660
Registrován: 29.09.2005
Bydliště Jihlava/ Praha
ID: 8760




podobnej problem me potkal 2x poprvy kdyz mi odchazeli okna (to sem vyresil) a podruhy kdyz sem koupil new comp (coz uz bohuzel ne), esli konflikty s hw ... : / btw jakym stylem se ti to sekne,uplne zamrzne a nebo svet kolem tebe jakoby zije,ale ty nemuzes nic,treba jen bezis kamsi do nekonecna... ?


--------------------
traveler who could visit a black hole and hang on about the event horizon without being swallowed will eventualy return to find himself younger than the people he had left behind...


Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 26.10.2006, 14:01
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(Necr0 @ 23.10.2006, 21:27) [snapback]386254[/snapback]

podobnej problem me potkal 2x poprvy kdyz mi odchazeli okna (to sem vyresil) a podruhy kdyz sem koupil new comp (coz uz bohuzel ne), esli konflikty s hw ... : / btw jakym stylem se ti to sekne,uplne zamrzne a nebo svet kolem tebe jakoby zije,ale ty nemuzes nic,treba jen bezis kamsi do nekonecna... ?



Zamrzne to uplne...esi je to ale konflikt HW,tak bych nemoh hrat nic ne?Hraju CoD a CoD:UO kazdej den.Nekdy se taky stane,ze to zamrzne a hodi me to do woken.Vsechno sem zkousel preinstalovat i win. a ho*** sad.gif kdybys mel nejakej napad tak napis,diky


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 27.10.2006, 10:35
Příspěvek #9


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




Kašli na to. Za 14 dní je tu Armed Assault whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 27.10.2006, 13:05
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(celoush @ 27.10.2006, 11:35) [snapback]388330[/snapback]

Kašli na to. Za 14 dní je tu Armed Assault whistle.gif



biggrin.gif jj už se těším,už aby to bylo! worship.gif Ještě mám jednoho pálenýho Flashpointa, tak ho zkusim,no.

Příspěvek upravil van_Dajk, 27.10.2006, 13:06.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
John_Lenon
příspěvek 30.10.2006, 22:44
Příspěvek #11


"Now I´m Death, destroyer of the worlds."
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 3801
Registrován: 11.11.2004
Bydliště Prg/Ldn
ID: 3550




Praveze jak sem se ptal na tu zvukovku, tak jde o to ze s nekterymi druhy ma ofp casto konflikty... proste se program a hw nesnese, proto sem prestal hrat...


--------------------
EDIT 2019 Nedáme někdy nějakou Gamepark akci? War Thunder, CS GO...? Discord, ts friendly...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tunac
příspěvek 31.10.2006, 14:22
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 27.11.2004
ID: 3812




Zvukárna to může dělat. Mě to dělala po instalaci nových ovladačů. Při silných zvucích (tank, helina, kulomet) jsem poprvé chytl lag, podruhé mě to spadlo, někdy až do modré smrti.

Když jsem kdysi měl integrovanou zvukárnu, tak mě zvuk způsoboval, že OFP se podobalo sbírce diapozitivů.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 01.11.2006, 18:58
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(Tunac @ 31.10.2006, 14:22) [snapback]390724[/snapback]

Zvukárna to může dělat. Mě to dělala po instalaci nových ovladačů. Při silných zvucích (tank, helina, kulomet) jsem poprvé chytl lag, podruhé mě to spadlo, někdy až do modré smrti.

Když jsem kdysi měl integrovanou zvukárnu, tak mě zvuk způsoboval, že OFP se podobalo sbírce diapozitivů.



hm,me se nekdy resetne i PC,krom toho ci jsi psal.Ale asi to na ten Hw vypada,protoze sem vsechno co slo preinstaloval,i Win. a nic.Zkusim teda nejakou zvukarnu dokoupit,snad to pomuze,zatim dik za tip zvukovka by me fakt nenapadla whistle.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
John_Lenon
příspěvek 11.11.2006, 20:50
Příspěvek #14


"Now I´m Death, destroyer of the worlds."
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 3801
Registrován: 11.11.2004
Bydliště Prg/Ldn
ID: 3550




tak sem si po dlouhe dobe dnes zas spustil flashe, samozrejmne, potom co sem cetl recenzi na arma... a jak tak si hraju, samozrejme mi to spadlo... do cernejch... Hlasy se najednou protahnou, dostanou takovej plechovej zvuk a hapala... sad.gif nevite co s tim... uz sem rikal tady ze je to zvukovkou... drivery nepomahaj. nakej lepsi napad?


--------------------
EDIT 2019 Nedáme někdy nějakou Gamepark akci? War Thunder, CS GO...? Discord, ts friendly...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tunac
příspěvek 14.11.2006, 01:37
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 27.11.2004
ID: 3812




Hádal bych to zas na zvukárnu.
Teď mě několikrát spadlo OFP, přeinstaloval jsem originál ovladače a zase to jede v poho. Jinak nevím.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.07.19 - 05:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist