IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> vadné screeny
velkygangster
příspěvek 20.06.2006, 16:30
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




Nevíte někdo proč se mi někdy screen vyfotí jen se zeleným pozadím?
btw:Doufám, že už to tu nebylo


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 20.06.2006, 16:40
Příspěvek #2


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(velkygangster @ 20.06.2006, 17:30) [snapback]299984[/snapback]

Nevíte někdo proč se mi někdy screen vyfotí jen se zeleným pozadím?
btw:Doufám, že už to tu nebylo

Neni nic lepšího než ho sem postnout wink.gif


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
velkygangster
příspěvek 20.06.2006, 16:46
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




QUOTE(A.l.i.3.n @ 20.06.2006, 17:40) [snapback]299997[/snapback]

Neni nic lepšího než ho sem postnout wink.gif

kua já je smazal, ale vypadají takhle


Připojené(á) miniatury(a)
Přiložený obrázek
 


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 20.06.2006, 16:55
Příspěvek #4


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Nevim, napadá mě jen vypnout haxy, přeinstalovat ovladače grafiky, nebo directX, případně přímo celou hry z jiných CD.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
velkygangster
příspěvek 20.06.2006, 17:00
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




QUOTE(A.l.i.3.n @ 20.06.2006, 17:55) [snapback]300019[/snapback]

Nevim, napadá mě jen vypnout haxy, přeinstalovat ovladače grafiky, nebo directX, případně přímo celou hry z jiných CD.

Dělá mi to ale jen někdy, jinak haxy sem v životě v žádné MP nepoužil.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
coldik
příspěvek 20.06.2006, 17:02
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7637
Registrován: 16.01.2005
ID: 4565




nehraješ nahodou mapu mp_esmeralda?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
velkygangster
příspěvek 20.06.2006, 17:05
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




QUOTE(coldik @ 20.06.2006, 18:02) [snapback]300031[/snapback]

nehraješ nahodou mapu mp_esmeralda?

ee, ale teď mě napadlo jestli to nemůže dělat CoD minimizér, sem to při klanbázi minimalizoval, a výsledky se mi pak vyfotily zelené


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 20.06.2006, 17:08
Příspěvek #8


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(velkygangster @ 20.06.2006, 18:05) [snapback]300033[/snapback]

ee, ale teď mě napadlo jestli to nemůže dělat CoD minimizér, sem to při klanbázi minimalizoval, a výsledky se mi pak vyfotily zelené

No může, ale mě to nikdy neudělal.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*FOX°
příspěvek 20.06.2006, 17:21
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 375
Registrován: 24.12.2005
ID: 10220




QUOTE(velkygangster @ 20.06.2006, 18:05) [snapback]300033[/snapback]

ee, ale teď mě napadlo jestli to nemůže dělat CoD minimizér, sem to při klanbázi minimalizoval, a výsledky se mi pak vyfotily zelené

Tak dej pryc miminalizer a pokazde hru minimalizuj tak ze zmacknes ctrl+alt+del a das prave tlacitko na COD a klipnes na minimalizovat. wink.gif Jinak pres co fotis screeny? wow.gif


--------------------

Všechno, co má začátek, má i svůj konec.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
velkygangster
příspěvek 20.06.2006, 18:18
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




QUOTE(*FOX° @ 20.06.2006, 18:21) [snapback]300051[/snapback]

Tak dej pryc miminalizer a pokazde hru minimalizuj tak ze zmacknes ctrl+alt+del a das prave tlacitko na COD a klipnes na minimalizovat. wink.gif Jinak pres co fotis screeny? wow.gif

F12, jinak dělá to jen občas, a když sem teď zkoušel minimalizovat a vyfotit tak to jelo


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
 Harry 
příspěvek 20.06.2006, 18:24
Příspěvek #11


Co člověk, to názor.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2517
Registrován: 17.07.2005
ID: 7553




QUOTE(*FOX° @ 20.06.2006, 18:21) [snapback]300051[/snapback]

Tak dej pryc miminalizer a pokazde hru minimalizuj tak ze zmacknes ctrl+alt+del a das prave tlacitko na COD a klipnes na minimalizovat. wink.gif Jinak pres co fotis screeny? wow.gif

tohle nefunguje vsem tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Krusty
příspěvek 20.06.2006, 18:59
Příspěvek #12


everybody loves silken pussy
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 5887
Registrován: 26.07.2004
Bydliště Prague
ID: 2338




ono straci zmacknout levy alt+enter a hra jde do okna


--------------------
My důležití jsme. Doby, kdy jsme se tak snažili jenom vypadat, jsou nenávratně pryč
a vubec, my nejsme zadna opozice, my sme vetsinovej vzorek lidstva!

tak to jsme v pěkných sračkách velebnosti
好奇的貓
Go to the top of the page
 
+Quote Post
preca1
příspěvek 21.06.2006, 21:19
Příspěvek #13


Klikni si na koníky.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1929
Registrován: 23.02.2005
ID: 5150




QUOTE(Krusty @ 20.06.2006, 19:59) [snapback]300169[/snapback]

ono straci zmacknout levy alt+enter a hra jde do okna

tohle taky všem nefunguje. mě funguje jenom minimazer. můj komp to prostě asi nezvládá.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rayden
příspěvek 22.06.2006, 06:20
Příspěvek #14


:)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 379
Registrován: 17.04.2006
ID: 14329




Koukám nekdo si namalovat zelenej obrazek v malovani a pta se , jak je to mozne , ze mu to foti cod ,. eh-smiley.gif whistle.gif whistle.gif


--------------------

GP4nEVER


Go to the top of the page
 
+Quote Post
velkygangster
příspěvek 22.06.2006, 07:36
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 86
Registrován: 03.02.2006
Bydliště Ostrava
ID: 11109




QUOTE(Rayden @ 22.06.2006, 07:20) [snapback]301259[/snapback]

Koukám nekdo si namalovat zelenej obrazek v malovani a pta se , jak je to mozne , ze mu to foti cod ,. eh-smiley.gif whistle.gif whistle.gif

To CoD mi to ale někdy fakt vyfotí, místo screenu s výsledkama, a já je pak musím fotit znovu podle dema grrr.gif :(


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 18:21
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist