IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Prosím o úpravu nových map a zařazení do rotace
Double_prdele
příspěvek 07.07.2011, 17:47
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




Authie, Road of the death, The Hill a další....v rotaci na HQ byla Authie a spadlo to kvůli mnoha výbuchům techniky. Je možné mapy předělat tak, aby se tam daly zařadit a byly funkční?

Příspěvek upravil Double_prdele, 07.07.2011, 17:48.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L.T.Sm@sh
příspěvek 07.07.2011, 18:11
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1070
Registrován: 07.12.2009
Bydliště Tábor
ID: 32815




QUOTE(Double_prdele @ 07.07.2011, 18:47) *
Authie, Road of the death, The Hill a další....v rotaci na HQ byla Authie a spadlo to kvůli mnoha výbuchům techniky. Je možné mapy předělat tak, aby se tam daly zařadit a byly funkční?

Obdobné nefunkční shity ti nabídne i CoD. A nečekám, že by se tím někdo u mrtvé hry obtěžoval.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 07.07.2011, 18:56
Příspěvek #3


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1835
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(Double_prdele @ 07.07.2011, 18:47) *
Je možné mapy předělat tak, aby se tam daly zařadit a byly funkční?


Už ne. Však votnout si ji můžete na Cupech, (už jsme ji spolu hráli), ale nic s ni dělat nebudem.


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kajakl
příspěvek 08.07.2011, 14:15
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 26
Registrován: 03.08.2010
ID: 34894




9.15. - Nedodržování názvu místnosti: 1 týden - 2 týdny, votování map, jenž nejsou nabízené klientem: 1 měsíc
ony ty mapy nejsou v klientu ,tím pádem můžem dovoluješ to obcházet?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 08.07.2011, 14:23
Příspěvek #5


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1835
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(kajakl @ 08.07.2011, 15:15) *
9.15. - Nedodržování názvu místnosti: 1 týden - 2 týdny, votování map, jenž nejsou nabízené klientem: 1 měsíc
ony ty mapy nejsou v klientu ,tím pádem můžem dovoluješ to obcházet?


Jaj biggrin.gif to se taky už neřeší, zvlášť když to tam hrajete jen vy. thumbsup.gif


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 09.07.2011, 18:13
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




QUOTE(^ScOrpI? @ 07.07.2011, 19:56) *
Už ne. Však votnout si ji můžete na Cupech, (už jsme ji spolu hráli), ale nic s ni dělat nebudem.



Když první hráč na CoD UO přijde a vleze do Cupu, kde si pustí např. mp Authii, kolik lidí za ním přijde? První co je napadne : "CUP? dneska nemáme zápas..." a ani se nepodívá. Ale klidně budu lézt na CUP HQ a nechám si to hoďku puštěný, jako šetřič.
Dále už nemám co dodat. Napsat rotaci map na HQ? Změní se něco? Mapy, kde byly alespoň zbytky nějaké techniky se vyřadily. Zbyla snad jen mp Cauquigny.
Ohrané mapy zůstanou. Možná se na čas objeví něco s technikou. Ta pak zmizí a mzase se vrátí až prostřednictvým dalšího soupisu map. A tak pořád dokola.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
^ScOrpI?
příspěvek 09.07.2011, 18:56
Příspěvek #7


"Člověk, který nemyslí sám za sebe, nemyslí vůbec."
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1835
Registrován: 17.07.2008
ID: 26194




QUOTE(Double_prdele @ 09.07.2011, 19:13) *
A tak pořád dokola.


Když my hrajem na cupu (v zaheslovaný místnosti) do klienta lidi choděj. Stačí to pojmenovat nějak jinak. Technika se vyřadila už kdysi (to jsem ještě ani nebyl admin, 3-4roky zpět), technika která tam je je klasická čili UOčkovská. Ty GFM tankové mapy padaj, tak proto nebudou v rotaci. Koho by bavilo založit místnost, kde by nalezlo 15lidí a za 3minuty to spadlo.


--------------------

CoD:UO

Ever wonder if illiterate people get the full effect of alphabet soup?
No good deed ever goes unpunished!
It's the economy, stupid man!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 11.07.2011, 10:00
Příspěvek #8


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




V GFM jsou funkční jeepy na několika mapách (např Rittergut2), pokud se nepletu tak tanky snad jen na mapě Cobra2...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
kajakl
příspěvek 11.07.2011, 11:40
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 26
Registrován: 03.08.2010
ID: 34894




QUOTE(Demon Spawn @ 11.07.2011, 11:00) *
V GFM jsou funkční jeepy na několika mapách (např Rittergut2), pokud se nepletu tak tanky snad jen na mapě Cobra2...

jěště cassino , jěště kde jsou dva tanky jsou je another town a myslím ,že je v gfm ,ta by se taky mohla pouzit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 11.07.2011, 12:28
Příspěvek #10


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(kajakl @ 11.07.2011, 12:40) *
jěště cassino , jěště kde jsou dva tanky jsou je another town a myslím ,že je v gfm ,ta by se taky mohla pouzit


Pravda, na Cassino jsem úplně zapoměl...ale Another town má tuším taky jen jeepy...


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 11.07.2011, 14:05
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Demon Spawn @ 11.07.2011, 13:28) *
Pravda, na Cassino jsem úplně zapoměl...ale Another town má tuším taky jen jeepy...

Another town neboli mike cod má i tanky, ale tuším jen při TDM.

Příspěvek upravil L@chtan, 11.07.2011, 14:05.


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
kajakl
příspěvek 11.07.2011, 17:07
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 26
Registrován: 03.08.2010
ID: 34894




QUOTE(L@chtan @ 11.07.2011, 15:05) *
Another town neboli mike cod má i tanky, ale tuším jen při TDM.

i htf ,ale to není v gfm..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kajakl
příspěvek 11.07.2011, 17:08
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 26
Registrován: 03.08.2010
ID: 34894




QUOTE(L@chtan @ 11.07.2011, 15:05) *
Another town neboli mike cod má i tanky, ale tuším jen při TDM.

i v htf má tanky ,ale to není v gfm..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Double_prdele
příspěvek 13.07.2011, 11:33
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 182
Registrován: 11.08.2008
ID: 26497




QUOTE(^ScOrpI? @ 07.07.2011, 19:56) *
Už ne. Však votnout si ji můžete na Cupech, (už jsme ji spolu hráli), ale nic s ni dělat nebudem.



To jsem zkoušel. Votnul jsem si ji a trvá 15 minut. Pak se to přehodí na původní. Čili v té místnosti si můžu zahrát dvě nové mapy v celkovém čase 30 minut. To je dost slabý. Pak se místnost ukončí. Opravdu to nejde zařadit někam, kde to nebude omezovat čas, nebo počet map?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.08.19 - 09:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist