IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dotaz..
MyGun.
příspěvek 28.06.2008, 19:21
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2028
Registrován: 19.11.2005
ID: 9645




čau, kdysi jak jsem měl můj první PC, jsem nainstalovatl Vietcong, hrál jsem, otec se divil že tam nejsou listy, já si myslel že to je po DDT ( :-D ) ten prášek co se doopravdy ve Vietnamu používal, jenže přišlo nový PC nova karta a najednou listy, nikoho jsem neviděl atp.
Teď by mě zajímalo jestli by se to dalo brát jako cheat? neměl jsem tam vůbec žádné listí, jen kmeny..:)
(že bych sestrojil ten starej komp a pařil :-D)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*HentaiRush*
příspěvek 28.06.2008, 19:57
Příspěvek #2


Unleashed user


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3433
Registrován: 15.03.2008
ID: 24741




Podobně se dá haxovat v CoDčku.. :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 28.06.2008, 20:35
Příspěvek #3



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(MyGun. @ 28.06.2008, 20:21) *
já si myslel že to je po DDT ( :-D ) ten prášek co se doopravdy ve Vietnamu používal

DDT se používalo na hubení hmyzu a to hlavně mandelinek .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 28.06.2008, 21:15
Příspěvek #4


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(''HentaiRush'' @ 28.06.2008, 20:57) *
Podobně se dá haxovat v CoDčku.. :P

Na CoD2 se mi nezobrazovali bedny a kere, tak pekne na farmhousu pres kere heady :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bolgin
příspěvek 28.06.2008, 21:18
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 340
Registrován: 24.05.2005
ID: 6634




Vietcong byl těmito aférkami s vypadávajícimi texturami dost prošpikovaný. Největší problémy mívaly staré Radeony a lišilo se to od jedné verze Catalystů (byly to tehdá vůbec Catalysty? Něco mi říká, že ještě ne...) ke druhé. Vietconga jsem hrával online něco přes dva roky a byl u hromady takových obvinění... největší problémy bývaly na Halong Portu, kde při pohledu do hledí sniperky vypadávaly textury celých zdí...
Cheat to svým způsobem byl i nebyl... dávalo ti to nemalou výhodu v MP a horko těžko bys u stížnosti na ESL vysvětloval, že ty za to vlastně nemůžeš, že jsou vadné drivery u grafické karty. Člověk by za to měl nést zodpovědnost a podle mě by tě nějaký trest neminul (BAN by přišel až pak :D).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 28.06.2008, 21:24
Příspěvek #6


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(Bolgin @ 28.06.2008, 22:18) *
bývaly na Halong Portu, kde při pohledu do hledí sniperky vypadávaly textury celých zdí...

s tim mam taky vlastni skusenost, ale je to i nevyhoda, poradne nevis kde jsou jake krabice, jestli je za krabici, jestli neni, ja jsem s tim mel spis problem a vzdy jsem si pral, abych to mel normalne :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MyGun.
příspěvek 28.06.2008, 21:41
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2028
Registrován: 19.11.2005
ID: 9645




QUOTE(Legio IX @ 28.06.2008, 21:35) *
DDT se používalo na hubení hmyzu a to hlavně mandelinek .

I na ty listy ve Vietnamu. Někde jsem to četl. Amíci, aby víc viděli.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 28.06.2008, 22:04
Příspěvek #8


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




podle me se teda ve Vietnamu pouzivalo DDT proti komarum a nemocim ktere prenaseli

Příspěvek upravil Energizer, 28.06.2008, 22:04.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bolgin
příspěvek 28.06.2008, 22:08
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 340
Registrován: 24.05.2005
ID: 6634




QUOTE(MyGun. @ 28.06.2008, 22:41) *
Amíci, aby víc viděli.


Tak proto tu válku prohráli... zapomněli, že to platí oboustranně :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
*HentaiRush*
příspěvek 28.06.2008, 22:17
Příspěvek #10


Unleashed user


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3433
Registrován: 15.03.2008
ID: 24741




A prd viděli..

Na zakempený vietnamce se používal napalm.. :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 29.06.2008, 12:59
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




Jak mám ten problém s qw, tak mi postupně mizí objekty, čili vidím velice dobře, kde se nachází soupeř. Jsou to drobnosti (bedny, keře, stromy, zábrany). To se pak hraje trošičku lépe :) biggrin.gif

Příspěvek upravil Shisha, 29.06.2008, 12:59.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Satik
příspěvek 29.06.2008, 13:03
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 04.07.2007
ID: 21263




Me se prehrivala GeForce FX5600, asi po deseti minutach hrani se na pul minuty zakousla a pak se zase rozebehla, ale mel jsem ve zdech takovy maly pruhledny obdelnicky, kdyz jsem se hejbal, tak ruzne blikaly, bylo diky tomu videt skrz zdi, fungovalo mi to uplne ve vsech 3D hrach, ale za chvili z toho hrozne bolely oci :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 29.06.2008, 13:48
Příspěvek #13


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(Shisha @ 29.06.2008, 13:59) *
Jak mám ten problém s qw, tak mi postupně mizí objekty, čili vidím velice dobře, kde se nachází soupeř. Jsou to drobnosti (bedny, keře, stromy, zábrany). To se pak hraje trošičku lépe :) biggrin.gif

taky mi to dela, mas vistu?

podle brachy to je kvuli tomu, ze to neni delany na directy pro winy, ale je to pro linux spise :), ale bacha, je to linuxar


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 29.06.2008, 16:02
Příspěvek #14



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QW jede tak jak má . Mám Vistu 64bit .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Steve R. Hawkins
příspěvek 08.07.2009, 16:51
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 06.07.2009
ID: 31097




mám dotaz kde najdu nebo sehnám GPID na vietcong díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 7.12.19 - 09:59
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist