IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Chyba Gta, pprosimo pomoc s GTA
Skerynek
příspěvek 25.10.2015, 11:03
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 20.01.2013
ID: 45080




Ahoj , je to nějakej pátek co jsem to hrál ale synátor to chce nainstalovat a už si nevím rady, stáhl jsem správnou verzi Gta v1.0 , nainstaloval sem nejnovější MP patch a klienta , vše z gameparku , když si spustím SAMP tak mi najede klasicky tabulka kde mohu dát connect na realny ostrov , když tak udělám nic se neděje , poradí mi někdo jak dál ? nevím jestli něco dělám špatně , ještě možná když rozkliknu nazev serveru tak tam chybí vyplnit RCON password . už fakt newím jak dál.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Painkiller
příspěvek 25.10.2015, 13:38
Příspěvek #2


Painkiller22
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 814
Registrován: 30.09.2011
ID: 42348




Tenhle odkaz by ti mohl pomoc je tam vysvetleno jak se pripojit do hry
navod na pripojeni do hry


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skerynek
příspěvek 25.10.2015, 13:50
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 20.01.2013
ID: 45080




trošku nechápu kde je ten návod jak tvrdíš
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Enxty
příspěvek 25.10.2015, 13:59
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 23.07.2012
Bydliště Ostrava
ID: 44126




Pain ti to totiž žádný neposlal, je to jen návod na to co jsi už udělal takže to můžeš ignorovat.


Zkus jinej crack, jestli ti hra nestartuje vůbec, nejspíš to bude tím.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skerynek
příspěvek 25.10.2015, 19:32
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 20.01.2013
ID: 45080




zkoušel jsem to xkrat přeinstalovat , hra se mi rozjel a, při druhém spuštění už zase ne
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Painkiller
příspěvek 25.10.2015, 21:38
Příspěvek #6


Painkiller22
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 814
Registrován: 30.09.2011
ID: 42348




QUOTE(Skerynek @ 25.10.2015, 19:32) *
zkoušel jsem to xkrat přeinstalovat , hra se mi rozjel a, při druhém spuštění už zase ne

Napise to nejakou chybu nebo se to vubec nespusti pak na po druhy?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Syny_gateS
příspěvek 25.10.2015, 21:50
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 197
Registrován: 05.11.2012
ID: 44647




Skerynek, to si dokonce pamatuju, jen už tě neumím nikam přiřadit :D zkus ještě otevřít dokumenty, tam najdi složku gta san andreas user files a smaž tam soubor gta_sa.set, je to soubor s nastavením, tak se tam občas něco porouchá. sice je to nepravděpodobné že hned takhle po instalaci, ale za pokus to určitě stojí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rychlik159
příspěvek 25.10.2015, 21:57
Příspěvek #8


Pendolino :-)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 125
Registrován: 21.10.2014
Bydliště Jičín
ID: 46648




Chyba je velice prosta. Stahni si nejnovejsi SAMP klient z samp.com nebo nejak tak......na webu gamepark je stary klient. Pote nainstaluj a vse ti pujde...

Pisu z mobilu proto zadna diakritika.


--------------------


Příjemnou hru na serveru Gamepark.cz

Přeje rychlik159 :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Risa14
příspěvek 26.10.2015, 06:56
Příspěvek #9


R1$@14
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 623
Registrován: 21.01.2009
Bydliště Praha 4
ID: 29002




QUOTE(rychlik159 @ 25.10.2015, 21:57) *
Chyba je velice prosta. Stahni si nejnovejsi SAMP klient z samp.com nebo nejak tak......na webu gamepark je stary klient. Pote nainstaluj a vse ti pujde...

Pisu z mobilu proto zadna diakritika.



na webu GP je aktuální klient a to 0.3.7.

stáhnout ho můžeš i zde http://www.sa-mp.com/download.php ale to je úplně stejné.

Co ty uvádíš mi to přijde že máš špatný nebo respektivě nefunkční crack do hry. (reinstalovat to můžeš kolikrát chceš ale bez cracku funkčního ti to nepůjde nikdy) GTA SA a crack je trochu problém je to taková chemie.
Nainstaluj hru , poté dej crack co již máš a zkus zapnout gta_sa.exe neboli singleplayer pokud ti nejde je jasné že máš špatný crack a tudiž nemůže jít ani samp.exe

Doporučuji sehnat x cracku a zkoušet dokud se nechytne - zkus http://gamecopyworld.com/games/pc_gta_san_andreas.shtml zde najdeš dost cracku na zkoušení. popřípadně aj ulož.to
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 26.10.2015, 22:44
Příspěvek #10


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




QUOTE(Skerynek @ 25.10.2015, 11:03) *
Ahoj , je to nějakej pátek co jsem to hrál ale synátor to chce nainstalovat a už si nevím rady, stáhl jsem správnou verzi Gta v1.0 , nainstaloval sem nejnovější MP patch a klienta , vše z gameparku , když si spustím SAMP tak mi najede klasicky tabulka kde mohu dát connect na realny ostrov , když tak udělám nic se neděje , poradí mi někdo jak dál ? nevím jestli něco dělám špatně , ještě možná když rozkliknu nazev serveru tak tam chybí vyplnit RCON password . už fakt newím jak dál.

Pokud ti nic nepomůže , doporučují stáhnout hru znova , s jiným crackem .. ale něž hru opět nainstaluješ , smaž uplně GTA SA / MP ... pozůstalé složky apod.

Jinak RCON password , je pro administrátora pro vstup do administrace příkazů na serveru.

Příspěvek upravil Piplovic., 26.10.2015, 22:44.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.12.19 - 00:51
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist