IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 4, nejprve si přečtěte naši NÁPOVĚDU, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> iw3mp.exe error, padání mp cod4
L!sH4cK
příspěvek 08.02.2011, 12:32
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 60
Registrován: 26.05.2006
ID: 15225




QUOTE(NoTooth @ 11.12.2009, 10:25) *
Zkoušel jsem všechno, ale nic nepomohlo. No vlastně tu poslední radu jsem nezkoušel, protože mám 64bit W7 a tam je jiný nastavení a směšovač jsem nenašel.. Má někdo nějakou radu?



chápu, že už to asi není aktuální,ale pro ty co mají obdobný problém mne pomohlo právě řešení týkající se zvuku. Mám také 64 bit W7. Prvně jsem tam směšovač nenašel. Nainstaloval jsem tedy nejnovější audio ovladače podprující 64 bit w7 (HIGH DEFINITION AUDIO CONTROLLER) a poté už se mi to objevilo. Po zapnutí a následného nastavení jako výchozí už vše funguje,jak má.

Příspěvek upravil Vizi, 08.01.2012, 18:23.
Důvod editace: upravana velikost písma na normal !!!


--------------------
Když Tě zabijí v pouhé hře,tak nad tím mávni rukou a uvědom si že je to jenom VIRTUÁLNÍ realita! Pomysli však na to že TY žiješ v real life, kde umírají opravdoví lidi a ne naprogramovaní panáčci! Je velký rozdíl když ti zabijí kamaráda v zápase ESL a když Ti umře někdo blízký! Play only 4 fun and live real life! Ne naopak!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KBT
příspěvek 12.10.2011, 14:14
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 12.10.2011
ID: 42430




Všechno sem skusil a stále mi to nejde, mám W7 x64, všechny způsoby a nic.. nemohli byste mi někdo ještě nějak poradit prosím
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xxrexx
příspěvek 08.01.2012, 12:59
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 08.01.2012
ID: 43136




QUOTE(DreamerLukasone @ 30.11.2008, 21:19) *
tákže jestli vám během hraní vyskočí hláška s tím že iw3mp.exe přestal pracovat mám tu 3 návody jak to spravit:
1. skočte do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles tam je soubor mssmp3.asi - tak jeho koncovku ASI přepište na BAK

pokud tohle nepomůže je tu pro vás pomoc č.2:

2. Ovládací panely\Hardware a zvuk tak vyberte Zvuk, tam kartu Záznam. Klikněte pravým někde do toho okna a vyberte možnost Zobrazit vypnutá zařízení. Teď by jste měli vidět Směšovač stereo. Klikněte na něj pravým a vyberte Nastavit jako výchozí zařízení.

jestli že vám bude vyskakovat v cod4 stále stejná hláška, tak jediná pomoc je už jen přeinstalovat ovladač vaší zvukové karty

snad vám to pomůže ;o)

No já nevím ale když jsem po prvé spouštěl MP tak mi to jelo O.K ... Nadruhý den mi to už psalo chybu tak sem to tu tak četl a přišel jsem nato že když jsem to poprvé spouštěl měl jsem zapojené sluchátka zapojil sem je i poté a zase mi to jelo doufám že to pomůže. :P
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lubinek
příspěvek 15.01.2012, 20:07
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 04.02.2006
ID: 11621




Pro ty, kterým nepomohla žádná z variant výše uvedených. I já jsem se s tímto potýkal a samozřejmě jsem zkoušel všechny výše zmíněné vychytávky, ale bez výsledku. Nakonec jednoznačně pomohla instalace nejnovějších ovladačů pro zvukovou kartu!!! thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Skoot
příspěvek 02.07.2012, 23:05
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 02.07.2012
ID: 44043




QUOTE(xxrexx @ 08.01.2012, 12:59) *
No já nevím ale když jsem po prvé spouštěl MP tak mi to jelo O.K ... Nadruhý den mi to už psalo chybu tak sem to tu tak četl a přišel jsem nato že když jsem to poprvé spouštěl měl jsem zapojené sluchátka zapojil sem je i poté a zase mi to jelo doufám že to pomůže. :P


Dík konečně pomohlo to =))
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BadassCZ
příspěvek 20.09.2012, 13:00
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 20.09.2012
ID: 44414




QUOTE(DreamerLukasone @ 30.11.2008, 22:19) *
tákže jestli vám během hraní vyskočí hláška s tím že iw3mp.exe přestal pracovat mám tu 3 návody jak to spravit:
1. skočte do C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\miles tam je soubor mssmp3.asi - tak jeho koncovku ASI přepište na BAK

pokud tohle nepomůže je tu pro vás pomoc č.2:

2. Ovládací panely\Hardware a zvuk tak vyberte Zvuk, tam kartu Záznam. Klikněte pravým někde do toho okna a vyberte možnost Zobrazit vypnutá zařízení. Teď by jste měli vidět Směšovač stereo. Klikněte na něj pravým a vyberte Nastavit jako výchozí zařízení.

jestli že vám bude vyskakovat v cod4 stále stejná hláška, tak jediná pomoc je už jen přeinstalovat ovladač vaší zvukové karty

snad vám to pomůže ;o)

[font="Arial"][/font]

Mě osobně funguje ta druhá možnost :)
PS:Díky díky díky díky :D :*
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Týna
příspěvek 28.05.2014, 06:49
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 28.05.2014
ID: 46486




Zdravím ...
Mám taky problém přeinstalovávala jsme PC a mám teď win.7 Ultimate 32bit. a mám problém s rozjetím CoD4. po problému s pb. mě začala skákat chyba iw3. : Problém způsobil, že program přestal správně fungovat. Systém win. program ukončí a oznámí vám, zda je k dispozici řešení .. a nic mě to za řešení neukázalo ... zkusila jsem i zvukovku i přepsaní složky miles a poté i ASI na BAK a taky nic sad.gif angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 28.05.2014, 12:08
Příspěvek #23


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(Týna @ 28.05.2014, 07:49) *
- mám teď win.7 Ultimate 32bit.

určitě legální, že? a proč 32bitová verze, máš k tomu snad nějakej speciální důvod? nainstaluj si legální 64bitovej systém


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Týna
příspěvek 28.05.2014, 12:22
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 28.05.2014
ID: 46486




QUOTE(Slamb @ 28.05.2014, 13:08) *
určitě legální, že? a proč 32bitová verze, máš k tomu snad nějakej speciální důvod? nainstaluj si legální 64bitovej systém



Janě legalní :D mám furt nový win. a nebudu to ted zase přeinstlovavat :( jelo nám to i minule na 32bit.akorát nevím jak na to už
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hopik120
příspěvek 28.05.2014, 15:12
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 339
Registrován: 07.10.2011
Bydliště Plzeň
ID: 42388




Dnes mají přeci všichni legální systém whistle.gif

Příspěvek upravil Hopik120, 28.05.2014, 15:19.


--------------------
BAN
Člověk by měl přemýšlet o spoustě věcí, ale starosti by si neměl dělat s ničím...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fenry
příspěvek 29.07.2014, 17:41
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 29.07.2014
ID: 46563




Zdravim vsechny mam problem s iw3mp.exe nepomohl zadny z vyse uvedenych navodu mam w8.1 mival jsem w7 a nebyl problem vzdy to bylo tim zaznamem zvuku ale nyni tam smesovac nemam nemate nejake rady pro uzivatele s w8?
dekuji vsem
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 26.06.19 - 11:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist