IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Cheaty v icq games, Cheaty v icq games
BariX
příspěvek 20.10.2006, 19:10
Příspěvek #16


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8278
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




Tak jsem to vyzkoušel, sice jsem si tam umístil dvě pastě (teda aspon to tak vypadalo) ale fungovala jen jedna, ta druhá byl normální hráč, jen byl zobrazenej u mě jako past :D
Je to obyčejnej neškodnej bug, kterej se na hře nijak nepromítne

Příspěvek upravil BariX, 20.10.2006, 19:12.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fida
příspěvek 20.10.2006, 19:58
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 24
Registrován: 16.10.2006
ID: 18162




jj ja sem to dal neresil jestli to faka nebo ne jasemt ojen videl

Příspěvek upravil Fida, 20.10.2006, 19:59.


--------------------
Fida
www.cyberleague.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sawier
příspěvek 23.10.2006, 14:01
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3684
Registrován: 23.12.2005
Bydliště Ostrava
ID: 10196




tak aspon rekni jak se to dela
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nitro_!
příspěvek 15.04.2007, 20:33
Příspěvek #19


everywhere ... everytime ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 732
Registrován: 29.01.2007
ID: 19665




Když je to neškodný bug tak napiš návod.Chcu ten bug vyzkoušet.Thx rolleyes.gif


--------------------

Gotcha
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Loty
příspěvek 14.10.2007, 08:14
Příspěvek #20


Lotyy


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 18
Registrován: 02.06.2006
ID: 15416




já taky


--------------------
Já jsem Lotyy. Ten, co je registrovaný na fóru jako Lotyy tak Lotyy není. Moje ICQ je 26pět 86osm 15dva (Mám to taky na GP pages napsaný v profilu) tak si to můžete ověřit. http://www.gamepark.cz/Player.asp?id=25377
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stokyno
příspěvek 15.07.2009, 11:39
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 15.07.2009
ID: 31216




QUOTE(Fida @ 19.10.2006, 16:02) *
V RPS onlyne se dá cheatovat mam i skreen

cau plz poslite mi to niekto na hoba11@azet.sk .... dekuji :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stokyno
příspěvek 15.07.2009, 11:39
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 15.07.2009
ID: 31216




QUOTE(Fida @ 19.10.2006, 16:02) *
V RPS onlyne se dá cheatovat mam i skreen

cau plz poslite mi to niekto na hoba11@azet.sk .... dekuji :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 15.07.2009, 11:48
Příspěvek #23


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(Stokyno @ 15.07.2009, 12:39) *
cau plz poslite mi to niekto na hoba11@azet.sk .... dekuji :)

prasata :D

Příspěvek upravil strécoWolfrámo, 15.07.2009, 11:48.


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 15.07.2009, 12:41
Příspěvek #24


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(strécoWolfrámo @ 15.07.2009, 12:48) *
prasata :D

spíš blb kerej si nepřečte celej topic kerej má jenom necelý 2 stránky


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rumčajz
příspěvek 15.07.2009, 16:02
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




O co v tom screenu de? Nějak sem to nepoznal, hrál sem to naposledy před 2 rokama.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 16.07.2009, 10:31
Příspěvek #26


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(Men.T.oS @ 15.07.2009, 17:02) *
O co v tom screenu de? Nějak sem to nepoznal, hrál sem to naposledy před 2 rokama.

další takovej

QUOTE(BariX @ 20.10.2006, 20:10) *
Tak jsem to vyzkoušel, sice jsem si tam umístil dvě pastě (teda aspon to tak vypadalo) ale fungovala jen jedna, ta druhá byl normální hráč, jen byl zobrazenej u mě jako past :D
Je to obyčejnej neškodnej bug, kterej se na hře nijak nepromítne



--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dominic5
příspěvek 12.02.2010, 07:49
Příspěvek #27





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 168
Registrován: 11.10.2009
Bydliště Ostrava city
ID: 32139




Taky tomu moc nevěřím. NA ŽÁDNOU FLASH HRU JSEM V ŽIVOTĚ CHEAT NEVIDĚL.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.12.19 - 00:20
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist