IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> CoD2 se v průběhu hraní po 10-20 min vypne bez chybové hlášky, Vypnutí hry v prubehu hraní
MatyKotyCZE
příspěvek 09.04.2015, 15:28
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 09.04.2015
ID: 46859




V prubehu hraní jsem zjistil že hra moc dlouho nevydrží zaplá. Kolikrát stihnu dohrát kolo někdy nestihnu ani 1 kill když se to třeba zdrží.Z ničeho nic se vypne bez chybové hlášky akorát pak v " gamepark space " je usporný režim a po kliknuti pro uvedeni do provozu naskočí " Vstup nebyl povolen" nebo byl zakázán. Žádnou jinou chybovou hlášku - "error" mi to nenapíše. Proto prosím aby ste mi prosím zaslaly postup k řešení . Jinak v SinglePlayeru můžu odehrát celý příběh bez vypnutí , dělá to pouze v MP. Děkuji předem za odpověd s řešením.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 09.04.2015, 17:45
Příspěvek #2



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Chybu hledej v instalaci hry a ovladačů. PB máš aktuální?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 09.04.2015, 17:46
Příspěvek #3



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Chybu hledej v instalaci hry a ovladačů. PB máš aktuální?
Pokud ne, tak zde: http://uloz.to/x7aV17Tk/pb-rar


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MatyKotyCZE
příspěvek 09.04.2015, 17:56
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 09.04.2015
ID: 46859




QUOTE(Legio IX @ 09.04.2015, 18:46) *
Chybu hledej v instalaci hry a ovladačů. PB máš aktuální?
Pokud ne, tak zde: http://uloz.to/x7aV17Tk/pb-rar

Podívam se na to myslím že nmám žádnej či jestli se nainstaloval zároven s hrou.. Děkuji zkusím to
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MatyKotyCZE
příspěvek 09.04.2015, 18:02
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 09.04.2015
ID: 46859




QUOTE(Legio IX @ 09.04.2015, 18:46) *
Chybu hledej v instalaci hry a ovladačů. PB máš aktuální?
Pokud ne, tak zde: http://uloz.to/x7aV17Tk/pb-rar

Vyzkoušel jsem hrát a teď me to dokonce kickne ze hry z důvodu starého PB zkusím to updatovat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MatyKotyCZE
příspěvek 09.04.2015, 18:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 09.04.2015
ID: 46859




QUOTE(Legio IX @ 09.04.2015, 18:46) *
Chybu hledej v instalaci hry a ovladačů. PB máš aktuální?
Pokud ne, tak zde: http://uloz.to/x7aV17Tk/pb-rar

Tak a po updatu se to vypne za 1 min hraní... Opravdu už nevím.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JAMES'
příspěvek 10.04.2015, 12:40
Příspěvek #7



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 182
Registrován: 09.07.2010
ID: 34721




Tohle mi spíš příjde jako problém komunikace s klientem... Když necháš čistě zapnutý klient, dostaneš zprávu o zakázaném vstupu po nějaké době?


--------------------
S pozdravem, JAMES
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 07:12
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist