IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Celkem problém X(, problém se skákáním
kurojed
příspěvek 29.06.2010, 09:45
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 26.06.2010
ID: 34648




Mám takový problém - nejde mi skákat na vysoké bedny. Ostatním hráčům to ale jde, píšou mi, že mám skočit a k tomu zmáčknout ctrl, ale i přesto mi nejde na to těleso vyskočit. Prosím poraďte.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nakell
příspěvek 29.06.2010, 11:58
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 643
Registrován: 21.12.2009
Bydliště Brno
ID: 32947




Vem si stoličku.


--------------------
Hamilton, Button, McLaren!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
retardovanej_kul...
příspěvek 29.06.2010, 13:08
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 282
Registrován: 14.01.2009
ID: 28881




Nevím, jak je to v CSS, ale v COD2 je to FPS (obrázky za sekundu). Většinou (co se týče COD2) potřebuješ 125 FPS...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 29.06.2010, 13:29
Příspěvek #4


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3202
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325




V css afaik o fps nejde, spíš jde o to, že neumí skákat, je tlustej a nebo se ve vzduchu nestihne pokrčit a tak ho "neviditelná zeď" srazí k zemi.
A ten jeho dotaz si vyscreenuju a uložim, zaslouží si místo ve složce zpovědnice.

Příspěvek upravil vEprik?, 29.06.2010, 13:30.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kurojed
příspěvek 30.06.2010, 14:42
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 26.06.2010
ID: 34648




Ale ne oto nejde. Prostě jdu po mapě, narazím na velkou bednu, není tam stolička, ani nejsem tlustej. A pořád mačkám mezerník a ctrl a pořád mi na tu bednu nejde vyskočit, ale ostatním hráčům jo. Proč mě ne???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 30.06.2010, 15:24
Příspěvek #6


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(kurojed @ 30.06.2010, 15:42) *
Ale ne oto nejde. Prostě jdu po mapě, narazím na velkou bednu, není tam stolička, ani nejsem tlustej. A pořád mačkám mezerník a ctrl a pořád mi na tu bednu nejde vyskočit, ale ostatním hráčům jo. Proč mě ne???

Zmáčkneš mezerník a hned potom podržíš ctrl. Imho je to jen o cviku.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Qwwerty
příspěvek 30.06.2010, 17:09
Příspěvek #7


Clinically Insane
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12924
Registrován: 18.05.2005
ID: 6539




QUOTE(kurojed @ 30.06.2010, 15:42) *
Ale ne oto nejde. Prostě jdu po mapě, narazím na velkou bednu, není tam stolička, ani nejsem tlustej. A pořád mačkám mezerník a ctrl a pořád mi na tu bednu nejde vyskočit, ale ostatním hráčům jo. Proč mě ne???

jak píše alien je to o cviku - bež hrát mg_ mapy .... tam se naučíš skákat
btw některý nejdou dohrát bez zvládnutí bunny hopu


--------------------
When freedom is oulawed, only outlaws wil be free (⌐■_■)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kurojed
příspěvek 01.07.2010, 14:04
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 26.06.2010
ID: 34648




A kdy pesně mám to ctrl zmáčknout? Souběžně s mezerníkem, nebo zlomek vteřiny po mezerníku?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 01.07.2010, 14:33
Příspěvek #9


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




mezerník a pak ctrl :d


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kurojed
příspěvek 01.07.2010, 21:19
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 9
Registrován: 26.06.2010
ID: 34648




OMG to vím taky, ale v jaké asi fázi (popř. mezi jakými fázemi) ?
fáze 1 - letím (jakoby) vzhůru
fáze 2 - jsem nahoře (už neletím vzhůru)
fáze 3 - letím dolů

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 01.07.2010, 21:25
Příspěvek #11


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




těsne před f2


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.07.19 - 20:50
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist