IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> AoE II: AoK - multiplyer (LAN) zamrzá, Zamrzání hry (LAN) při hraní proti botům
Thrag
příspěvek 16.03.2012, 19:17
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 15.03.2012
ID: 43595




Ahoj!
Mám problém, co se týče Multiplaer hry přes LAN!

Jde o to, že chceme hrát s bráchou AoE II. On je napojen s PC na router a já s notebookem sem na internet připojen bezdrátově. Na PC je Windows XP a já mam na notebooku Windows 7. Oba máme stejnou verzy hry.

Brácha vytvoří na PC hru a já ho normálně najdu pomocí "multiplayer(LAN) TCP/IP připojení"
a do hry se připojim. Všecko nastavíme a hru spustíme!
Tady začíná problém. Hned na začátku se hra zasekne a objeví se tabulka se "síťovým stavem". Oba dáme pokračovat ve hře a jedeme dál. Postupně se rozvíjíme a asi po deseti minutách od začátku se objeví tabulka znovu. Zase kliknem na pokračovat ve hře, ale teď se tabulka "síťový stav" objevuje neustále! Po dalším kliknutí na pokračovat ve hře hrajeme možná tak 30 sekund a znova se to sekne. Hrát se to prostě nedá! :(

Co se týče Ping .... oba ho máme kolem 30 a připojení k internetu je v pohodě!
Zkušeli jsme vypnout firewall i antivorové programy + nastavili jsme si ty porty ...
Když založím já na notebooku ... je to to samé.

Přitom, když začneme hru a hraje jen jeden z nás zatímco ten druhej nic nedělá, tak se nic nestane! Připadá mi to, jako kdyby se ta hra nějak přetížila.

Pak je tu jedna věc ... jde o to, že se nám to stává pouze pokud hrajem proti botům. Jakmile hrajem pouze my dva proti sobě nic se nestane.

Hamachi jsem tedy nezkošel, ale myslím, že to na věci nic nezmění.

Byl bych vděčný za jakoukoliv pomoc! :)

Příspěvek upravil Thrag, 16.03.2012, 21:09.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 16.03.2012, 22:22
Příspěvek #2


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




zkuste jiný patch.. a aok je mrtvé, sežeňte conq


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thrag
příspěvek 16.03.2012, 23:08
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 15.03.2012
ID: 43595




QUOTE(Tipos @ 16.03.2012, 22:22) *
zkuste jiný patch.. a aok je mrtvé, sežeňte conq


A jakej PATCH přesně by měl fungovat ... (pokud to je číslo Patche - tak by to měl být 2.0b -> ukazuje se vedel barvy s jakou chci hrát v síťové hře)

A myslíte, že by Conquerors potom fungoval?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 17.03.2012, 07:24
Příspěvek #4


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




nevím jestli u aok je vubec nějaky jiný, sežeň conq patch co je ke stažení tady na gp a mělo by to jet


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thrag
příspěvek 17.03.2012, 21:31
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 15.03.2012
ID: 43595




QUOTE(Tipos @ 17.03.2012, 07:24) *
nevím jestli u aok je vubec nějaky jiný, sežeň conq patch co je ke stažení tady na gp a mělo by to jet



Žádna změna ... jedině co se stalo jinýho j, že se tabulka neobjevila hned na začátku, ale teprve až když sem s průzkumníkem vrazil do nepřátelské vesnice a rasil mu vesničany... pak se to zase seklo a objevila se tabulka! :(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bizziiik
příspěvek 17.03.2012, 22:09
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 842
Registrován: 18.08.2007
Bydliště Jablonec
ID: 21877




Tak zkuste aby to založil ten druhej a nebo zkuste to hamachi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Thrag
příspěvek 18.03.2012, 10:12
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 15.03.2012
ID: 43595




QUOTE(Bizziiik @ 17.03.2012, 22:09) *
Tak zkuste aby to založil ten druhej a nebo zkuste to hamachi.


Zkoušeli jsme zakládat oba ... To Hamachi teda zkusim, ale opravdu si myslím, že to nepomůže ... problém je totiž podle mě ve hře a ne v tom propjení mezi počítači ... vypadá to prostě, že se hra zatíží když hrajou čtyři najednou (jak jsem říkal ...když hrajem jen my dva proti sobě .... nic se neděje)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 10.12.19 - 15:00
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist