IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> plna problem, palena normal
SGT.cz90
příspěvek 22.12.2006, 19:48
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 24
Registrován: 15.12.2006
ID: 19156




no loool no... mam original platinovou edici, dela to co ma delat palena, mam palenou, ta jede bez problemu jako kdyby byla originalni... PLS pomoc


--------------------
joooo valka... pomalu nejhorsi vec na svete... ale dyt ty hry 2. svetovy sou tak chytlavy.... CoD 1, UO, 2 4ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Veselý Pumprlík
příspěvek 22.12.2006, 19:50
Příspěvek #2


To je Lister bohůšu


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1159
Registrován: 17.08.2006
Bydliště Český Těšín
ID: 17024




QUOTE(SGT.cz90 @ 22.12.2006, 19:48) [snapback]424596[/snapback]
no loool no... mam original platinovou edici, dela to co ma delat palena, mam palenou, ta jede bez problemu jako kdyby byla originalni... PLS pomoc

To sem nějak nepobral. Jako že originální je to samé co pálená?


--------------------
Jsem Klokan a jsem na to hrdej :)
Fuck off Cola, Fuck off pizza, best is Slivovica!!
Nehledej mne ženo má.Kde je pivo tam jsem já!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zimmer86
příspěvek 23.12.2006, 15:13
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 97
Registrován: 21.08.2006
ID: 17120




QUOTE(SGT.cz90 @ 22.12.2006, 19:48) [snapback]424596[/snapback]

no loool no... mam original platinovou edici, dela to co ma delat palena, mam palenou, ta jede bez problemu jako kdyby byla originalni... PLS pomoc



Nechapu...co ti dela origo a co palena? Napis celej tvuj problem. thumbsup.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
SGT.cz90
příspěvek 29.12.2006, 16:16
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 24
Registrován: 15.12.2006
ID: 19156




originalni se po asi 5 minutach hrani vypne a palena bezi normalne, misto aby ta ochrana kazila dojem z te palene, kazi dojem z te poctive koupene originalky


--------------------
joooo valka... pomalu nejhorsi vec na svete... ale dyt ty hry 2. svetovy sou tak chytlavy.... CoD 1, UO, 2 4ever
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jizah
příspěvek 19.02.2007, 16:35
Příspěvek #5


tudum tudum..


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 660
Registrován: 29.09.2005
Bydliště Jihlava/ Praha
ID: 8760




jakou mas verzi ofp? esli nejakou zakladni tak shanej patche... a esli ne tak uz se jen modlit (a hrat s CD)


--------------------
traveler who could visit a black hole and hang on about the event horizon without being swallowed will eventualy return to find himself younger than the people he had left behind...


Go to the top of the page
 
+Quote Post
celoush
příspěvek 21.02.2007, 15:18
Příspěvek #6


-=Fuel Low=-


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 23.10.2003
Bydliště Brno
ID: 173




Z toho popisu se fakt nedá nic poznat. Mám originálku a jede mi to, takže bych klidně mohl tvrdit, že je problém u tebe. wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ASW
příspěvek 02.03.2007, 09:46
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1938
Registrován: 23.08.2004
ID: 2550




pokud myslí že mu to po 5ti minutách hodí bsod nebo se to sekne,tak to dělala warez verze,ale stačilo to neinstalovat ale jen rozbalit s té instalační složky na cd (nevím přesně,jaké)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.12.19 - 11:57
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist