IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Dotazy a Odpovedi
Matrix_DC
příspěvek 01.01.2008, 13:56
Příspěvek #16


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




Mno a co mas za grafickou kartu..?? Tam bude nejspise ten problem.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 01.01.2008, 18:21
Příspěvek #17


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




Ati x1950 PRO

ted me napadlo, mozna novy ovladace teehee.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 01.01.2008, 19:37
Příspěvek #18


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




ok, takze detaily jsou v pohode, ale byl tam jeste dalsi problem, ktery jsem myslel, ze to ty ovladace taky vyresi, ale ne. Kdyz spustim hru, jako primo hru treba na nejakem serveru, tak mam takovy duhovy obraz, klasickym print screennem to nejde screennout, tak nevim.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Matrix_DC
příspěvek 01.01.2008, 21:44
Příspěvek #19


GP Admin ***|ETQW|***


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 22.10.2003
Bydliště Brno
ID: 104




Tak s tim jsem se jeste nesetkal, ale juknu se, ale pujde to tezko kdyz si to moc dobre nedovedu predstavit. Vim ze se budu asi opakovat, ale zkus jeste jine drivery...hold catalysti



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 02.01.2008, 15:24
Příspěvek #20


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




uz to jede, nasel jsem über nove 2 tejdny stare ovladace


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 27.06.2008, 12:12
Příspěvek #21


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




mam dalsi problem PB me kickuje za toto, je tam odkaz na faq, ale anglicky poradne neumim, pomuzete mi? :)

Příspěvek upravil Energizer, 27.06.2008, 12:14.
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  etqw2.jpg ( 117.49k ) Počet stažení: 7
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 27.06.2008, 12:21
Příspěvek #22


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(Energizer @ 27.06.2008, 13:12) *
mam dalsi problem PB me kickuje za toto, je tam odkaz na faq, ale anglicky poradne neumim, pomuzete mi? :)

Tvůj PB ignoruje dotazy z PB serveru, většinou to bývá jen chvilkový problém, který odezní sám, chyba bývá v připojení, ale nic s tím neuděláš, jen budeš muset čekat. Většinou to druhý den již bývá ok.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 27.06.2008, 14:01
Příspěvek #23


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




tohle je to samy?
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  etqw3.jpg ( 102.49k ) Počet stažení: 10
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lukino
příspěvek 27.06.2008, 14:04
Příspěvek #24



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 7583
Registrován: 05.07.2006
Bydliště Plzeň
ID: 16142




QUOTE(Energizer @ 27.06.2008, 15:01) *
tohle je to samy?

Tady ztrácíš moc packet a PB se to nelíbí. Taky problém internetu, který odezní sám


--------------------
*Ono z úrovně chodníku vypadá přijíždějící sanitka poněkud smysluplně...

*Lidský život je příliš velký na to, aby mohl být ztracen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 27.06.2008, 14:06
Příspěvek #25


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




asi to bude po ty vichrici, protoze od ty doby se asi nevzpamatoval poradne net co? :(


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shisha
příspěvek 27.06.2008, 19:58
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 617
Registrován: 12.05.2007
ID: 20684




QUOTE(Energizer @ 01.01.2008, 19:21) *
Ati x1950 PRO

ted me napadlo, mozna novy ovladace teehee.gif


Mam tu samou a v pohodě akorát, že po 3 hodinách hry my najednou zčerne obrazovka a pak je to zase normlání, celý děj se opakuje tak dlouho, až je to pro mne nehratelné. :/


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 27.06.2008, 20:07
Příspěvek #27


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




skus taky novy ovladace :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 27.06.2008, 20:12
Příspěvek #28



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8076
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(Shisha @ 27.06.2008, 20:58) *
Mam tu samou a v pohodě akorát, že po 3 hodinách hry my najednou zčerne obrazovka a pak je to zase normlání, celý děj se opakuje tak dlouho, až je to pro mne nehratelné. :/

Otevři PC a zkontroluj jestli se ti točí větráček na grafice . Pokud ano , tak ho zkus pořádně vyčistit i s chladičem a nechat otevřenou bočnici .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 28.06.2008, 22:14
Příspěvek #29


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4494
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Energizer @ 27.06.2008, 15:01) *
tohle je to samy?

Tohle je typická chyba při blokovaném PB firewallem/antivirem/antičemsi nebo staré - neaktualizované verzi PB.

Zkus si tedy vypnout firewall/antivir/antispyware apod. Často mívají routery v sobě firewall. Aktualizuj si PB.

BTW: nemáš náhodou Win Vista?

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 28.06.2008, 22:15.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Energizer
příspěvek 29.06.2008, 09:13
Příspěvek #30


Kvalitu postů nahrazuji kvantitou, žádný strach.


Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 5830
Registrován: 21.05.2006
ID: 15063




QUOTE(<Your>Father<CZ> @ 28.06.2008, 23:14) *
BTW: nemáš náhodou Win Vista?
mám :), jinak uz to de, prestaly ty problemy spolecne, a jinak PB jsem nikdy neaktualizoval :D


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 22.08.19 - 17:36
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist