IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Call of Duty 1 singleplayer se seká?!
Qip
příspěvek 23.05.2012, 13:37
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 23.05.2012
ID: 43903





Zdravím, po dlouhé době jsem si nainstaloval call of duty 1. K mému překvapení se hra (na maximální kvalitu) seká. Nikdy předtím mi to nedělalo. Snížil jsem tedy grafiku na střední, ale seká se to pořád stejně. Až snížením na ty nejmenší možné hodnoty se hra normálně rozběhla.

N tomto počítači už jsem call of duty 1 hrál. I 2-ka šla bez problémů. Od té doby, co jsem ale přeinstaloval windows jsem ani jednu z jmenovaných her nehrál.

Seká se to takovým zvláštním způsobem, tak 2 sekundy to jede a pak to tak 1 sekundu trhne obrazovka.

Schéma sekání:

-----//-----//-----//-----//-----//-----/ /-----//-----//-----//-----//-----//-----//-----//-----//

--- Plynulá hra
// Trhaný sek

Na call of duty 1 mám počítač více než dostačující.

Windows XP Ultimate 2009 SP3

Procesor: AMD Athlon 1700+
RAM: 512mb
Grafická karta: ATI Radeon 9550 s 256mb

Předem děkuji.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zabacke
příspěvek 23.05.2012, 14:22
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 462
Registrován: 08.02.2012
ID: 43350




Není to třeba připojením ? (zlinčujte mě, chytráci biggrin.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 23.05.2012, 14:44
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




QUOTE(Zabacke @ 23.05.2012, 15:22) *
Není to třeba připojením ? (zlinčujte mě, chytráci biggrin.gif )

Zlinčujem protože je řeč o SINGLEPALYERU :D

Sniž detaily, vypni synce every frame, dynamic light..
zapni ukazatel fps napiš kolik máš..


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Zabacke
příspěvek 23.05.2012, 14:54
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 462
Registrován: 08.02.2012
ID: 43350




QUOTE(L@chtan @ 23.05.2012, 15:44) *
Zlinčujem protože je řeč o SINGLEPALYERU :D


Já sem věděl proč to napsat ... biggrin.gif
Musím pořádně číst biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mrtwak
příspěvek 23.05.2012, 15:53
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 386
Registrován: 23.06.2007
ID: 21130




Povypínat všechny na pozadí spuštěné programy včetně antiviru. Jestli to pomůže, tak zase postupně zapínat a zjistit který to dělal.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 24.05.2012, 10:02
Příspěvek #6


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




Vyzkoušel bych jiné ovladače.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 25.05.2012, 22:34
Příspěvek #7


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




Zkus nastavit spouštění Call of Duty SP jako správce a v režimu kompatability Windows XP. turned.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.10.19 - 00:48
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist