IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

4 Stran(y): V  « < 2 3 4  
Closed TopicStart new topic
> CODspy & CODplayer, - Sledování COD:UO serverů, přehrávač dem.
Hodnocení 5 V
CyboPat
příspěvek 07.04.2007, 10:48
Příspěvek #46





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




Build 1.16
IPB Image
* všechny seznamy serverů se nyní načítají z internetu - není potřeba s každou další místností vydávat novou verzi
* z toho důvodu je přidána další knihovna msinet.ocx
* přidána možnost informovat o událostech, po startu se může objevit okno s infem, ze kterého se dá klikem přesměrovat na web

Download: www.cybopat.net (sekce Visual Basic)

Poznámka:
Z důvodu nové knihovny, stahujte kompletní verzi (1.2 MB). EXE only nebylo vydáno!
Původní složku CODspy si raději zazálohujte !!!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 06.05.2007, 23:30
Příspěvek #47





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




CoDplayer Build 0.99
IPB Image

* možnost přehrávat dema odkudkoliv a možnost jejich asociace se systémem (viz. readme.txt)

Download
www.cybopat.net (Sekce Visual Basic)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 08.05.2007, 17:57
Příspěvek #48





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(<_Franc_23_> @ 08.05.2007, 18:36) [snapback]498426[/snapback]

Bude nekdy CODspy fungovat i na Vistach????? zatim jsem to zkousel nejde to... hlasi to chybu se souborem: mswinsck.ocx nebo s tim druhym ocx.... :) predem dik za odpoved
wow.gif budou někdy Visty od Microsoftu kompatibilní s vlastním vývojovým prostředím Visual Basic od Microsoftu? Tak to je hustý, že ani jejich software na tom nejede. Ještě větší shit než jsme doufali... thumbsdown.gif
Opravdu nevim zeptej se tady www.microsoft.cz co kromě kalkulačky a hodin na tom jede biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 10.09.2007, 16:28
Příspěvek #49


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




Hele Cybo...CoD player mě píše:
"No CODx game found in register"...nejde to nějak obejít, abych si nemusel znovu instalovat CoD?
Třeba zadat někam cestu k exáčům nebo tak?

Dík...DS.


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
TOPEK2
příspěvek 10.09.2007, 16:45
Příspěvek #50


Lamobijec!!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 66
Registrován: 23.11.2005
ID: 9701




Run-time -error"76"
Path not found ..
když chci pustit demo píše takhle,můžeš poradit? eh-smiley.gif

Příspěvek upravil TOPEK2, 10.09.2007, 16:45.


--------------------


"Nevim, cim budou lide valcit ve 3-ti svetove válce, ale ve 4-te to budou kameny a klacky". A.Einstain
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 10.09.2007, 20:15
Příspěvek #51





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Demon Spawn @ 10.09.2007, 17:28) *
Hele Cybo...CoD player mě píše:
"No CODx game found in register"...nejde to nějak obejít, abych si nemusel znovu instalovat CoD?
Třeba zadat někam cestu k exáčům nebo tak?

Dík...DS.
http://www.cybopat.net/temp/cod_reg.zip
- stáhni, rozbal, v notepadu(poznámkovém) bloku zedituj, spus?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 10.09.2007, 20:19
Příspěvek #52





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(TOPEK2 @ 10.09.2007, 17:45) *
Run-time -error"76"
Path not found ..
když chci pustit demo píše takhle,můžeš poradit? eh-smiley.gif
Pošli mi na mail:
- celou cestu k demo souboru
- co je to za demo COD1, UO, GFM
- celou cestu ke codplayeru
- kde máš nainstalovaný COD, tzn. co máš tady v registrech:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty - InstallPath
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty United Offensive - InstallPath


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demon Spawn
příspěvek 11.09.2007, 11:55
Příspěvek #53


Wochnaštencl...:D
Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 1253
Registrován: 16.03.2006
ID: 13707




QUOTE(CyboPat @ 10.09.2007, 21:15) *
http://www.cybopat.net/temp/cod_reg.zip
- stáhni, rozbal, v notepadu(poznámkovém) bloku zedituj, spusť


Díky díky díky...já věděl že to půjde i jinak... thumbsup.gif

Tak ještě jeden trouble...po předchozích úpravách se mě to jednou spustilo až do načítání mapy, ale pak to hodilo chybu "couldn't load weapon/mp/geladeněco (tuším)... a pak začal Player hlásit další chybku...

Píše mě to:

Run-time error '75':
Path/File acces error

Tak nevím co dále...

Příspěvek upravil Demon Spawn, 11.09.2007, 12:50.


--------------------






Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 12.09.2007, 09:36
Příspěvek #54





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Demon Spawn @ 11.09.2007, 12:55) *
Díky díky díky...já věděl že to půjde i jinak... thumbsup.gif

Tak ještě jeden trouble...po předchozích úpravách se mě to jednou spustilo až do načítání mapy, ale pak to hodilo chybu "couldn't load weapon/mp/geladeněco (tuším)... a pak začal Player hlásit další chybku...

Píše mě to:

Run-time error '75':
Path/File acces error

Tak nevím co dále...
Stejně jako u TOPEKa..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 12.09.2007, 16:44
Příspěvek #55





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




Ti jenž chtějí přehrávat GFM dema musí nadále dema nejdříve překopírovat do složky C:\Program Files\Call of Duty\gfm\demos. Je to z prostého důvodu. Z dema nedokážu nijak identifikovat , zde se jedná o UO-GFM nebo klasické UO demo. Přípona je stejná a data nemají žádnou hlavičku. Proto prioritně v případě přípony dm_3 beru, že se jedná o UO demo.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 16.09.2007, 07:45
Příspěvek #56





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(Onki @ 14.09.2007, 20:43) *
Cybi nešlo by udělat, tak jak v seismovisionu zastavit a udělat tzv. Matrix?
Jistěže šlo, vše je jen otázka volného času. biggrin.gif
.. a než já si ho najdu, tak ty si prostuduj tyhle příkazy:
CODE
- exec
- cg_thirdperson
- cg_thirdpersonAngle
- cg_thirdpersonRange
- wait


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
s1rius
příspěvek 16.09.2007, 12:51
Příspěvek #57





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 357
Registrován: 07.06.2007
ID: 20898




QUOTE(CyboPat @ 16.09.2007, 08:45) *
Jistěže šlo, vše je jen otázka volného času. biggrin.gif
.. a než já si ho najdu, tak ty si prostuduj tyhle příkazy:
CODE
- exec
- cg_thirdperson
- cg_thirdpersonAngle
- cg_thirdpersonRange
- wait

juu pani, nemas nekde seznam vsech dostupnych prikazu pro prehravani pls? :)
btw, dik za tyhle ;)
ps...fachaj i v codplayeroj nebo te to zase hodi do menu jako treba pri pokusu o zobrazeni tabulky hracu? ale to uz si vyzkousim sam...
worship.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
CyboPat
příspěvek 17.09.2007, 08:06
Příspěvek #58





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3162
Registrován: 25.10.2003
ID: 223




QUOTE(s1rius @ 16.09.2007, 13:51) *
juu pani, nemas nekde seznam vsech dostupnych prikazu pro prehravani pls? :)
btw, dik za tyhle ;)
ps...fachaj i v codplayeroj nebo te to zase hodi do menu jako treba pri pokusu o zobrazeni tabulky hracu? ale to uz si vyzkousim sam...
worship.gif
V codplayJeru nefunguje ani jeden takový příkaz. To jsou příkazy codenginu. Codplajer jen ten engine spouští.
Tabulka skóre nefunguje, protože není možné přes příkazovou řádku enginu předat určitý znak (tuším to bylo znaménko plus - už je to dávno co jsem to řešil blush.gif - znaménko plus se totiž využívá i na oddělování příkazů, třeba +connect IP atd.). Codplajer právě aby "nezasíral" cod různými konfigy, tak se snaží vše enginu předat tímto způsobem. Bohužel ta tabulka přes to nejde. Lze to řešit pouze konfigem, stejně jako ten "matrix", ale to bych byl vlastně tam kde sem nechtěl být.
Codplajer jen spustí engine v cheat módu (nutné pro cheat protected příkazy), nastaví bindy a předá demo. Zbytek je už v režii codenginu.
Všechny příkazy určitě neznám, ale na ten nejdůležitější jsem zapomněl: timescale X


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
greyhound
příspěvek 19.05.2009, 09:47
Příspěvek #59



Ikona skupiny

Skupina: CoD:UO admin
Příspěvků: 612
Registrován: 26.05.2006
Bydliště ČB
ID: 15211




Update náhledů map pro Codspy. Stačí obrázky uložit do složky CODspy\levelshots\cod1-coduo\..

LINK
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Stran(y): V  « < 2 3 4
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 17.08.19 - 11:52
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist