IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

603 Stran(y): V  « < 601 602 603  
Reply to this topicStart new topic
> Otázky a odpovědi - iFAQ, inFrequently Asked Questions
Hodnocení 5 V
coldik
příspěvek 11.01.2017, 18:12
Příspěvek #9031





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7609
Registrován: 16.01.2005
ID: 4565




QUOTE (A.l.i.3.n @ 11.01.2017, 16:38) *
Hlavní problém je, že na konzoli ti nepojede League of Legends (což je CoD dnešní doby)

to me skutecne nepali :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pospa
příspěvek 11.01.2017, 21:49
Příspěvek #9032


Bůh je mrtev.
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 4962
Registrován: 15.06.2005
Bydliště Praha
ID: 7022




My sme vybírali televizi snad tisíc let. Nejdřív sme koupili nějakej Thomson shit s tak šílenym obrazem, že sme to museli vrátit. Pak sme pořídili tenhle Samsung a sme spokojený ve všech ohledech. Trochu si teda nemůžu zvyknout na rozložení ovladače a menu, ale snad se s tím časem poperu.

Zpětně hodnoceno bych si Smart nepořizoval, stejně to nepoužívám. Já bych se vlastně asi obešel i bez televize, stejně tam dávaj hovno, stačí komp a na občasnej film nějaká ta větší obrazovka, nebo třeba hipster projektor.


--------------------
podpis už není a nebude
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Conan
příspěvek 13.01.2017, 00:01
Příspěvek #9033


Serve & Protect ! Modelín
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 8000
Registrován: 26.01.2004
Bydliště Chrudim
ID: 908




QUOTE(Pospa @ 11.01.2017, 21:49) *
Zpětně hodnoceno bych si Smart nepořizoval, stejně to nepoužívám. Já bych se vlastně asi obešel i bez televize, stejně tam dávaj hovno, stačí komp a na občasnej film nějaká ta větší obrazovka, nebo třeba hipster projektor.


Jsem na to stejne ... SMART je pro me az moc pomalej a spatne ovladatelnej. Nakonec je TV stejne pripojena ke kompu,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 29.01.2017, 12:59
Příspěvek #9034


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12836
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




UTFG je asi řešení na můj problém ale třeba někdo ví rovnou;

Koupil sem si konečně externí HDD, a chci si ho naštelovat aby se při každym přípojení k notesu začalo automaticky do dejmetomu nějaký vyhrazený složky zálohovat nastavení + NĚKTERÁ data z notesu. Aby to při každym zapojení automaticky mrklo co je novýho a změny zazálohovalo.


Nevíte jak na to? Ideálně bez nějakejch ultrasoftmegabackuopatorware.com


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 29.01.2017, 16:59
Příspěvek #9035


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8854
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




System Preferences > Time Machine > Select Backup Disk....

Done biggrin.gif whistle.gif


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 13.02.2017, 20:22
Příspěvek #9036


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12836
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (A.l.i.3.n @ 29.01.2017, 16:59) *
System Preferences > Time Machine > Select Backup Disk....

Done biggrin.gif whistle.gif

Nn, nevěřim zálohám v dildech.

Cyve ono to umí samo windows... zjevně už od dávna.


--------------------
Vzestup zla

Go to the top of the page
 
+Quote Post

603 Stran(y): V  « < 601 602 603
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 28.02.17 - 04:14
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist