IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s připojenim
Dejv250
příspěvek 21.04.2007, 14:23
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 30.03.2007
ID: 20287




NEvíte co stim když se připojuju ke hře tak mi to asi po 15 sekundách napíše unable to join game.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MysticAngel
příspěvek 01.05.2007, 18:03
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 01.05.2007
ID: 20572




ja mam ten sami problem pls,nekdo poradte angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 01.05.2007, 18:35
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Pravdepodobne nemate verejne IP, pozadejte o nej sveho providera

Go to the top of the page
 
+Quote Post
MysticAngel
příspěvek 02.05.2007, 18:45
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 01.05.2007
ID: 20572




hm tu asi nemam za tu se myslim u O2 musi doplacet 100Kc mesicne,tak moc dik smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
šaman
příspěvek 06.07.2007, 14:53
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 06.07.2007
ID: 21295




zdravím,nemužu najít v gamepark klientovi program pro spouštěni,a vložit nelze (Aoe),poradite mi pls
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 12.07.2007, 15:06
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(šaman @ 06.07.2007, 15:53) *
zdravím,nemužu najít v gamepark klientovi program pro spouštěni,a vložit nelze (Aoe),poradite mi pls


Pravdepodobne mas spatne nainstalovane AoE, nainstaluj AoE znovu a spust klienta. Klient by mel automaticky sam AoE nalezt
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mr.Masaj
příspěvek 22.03.2008, 00:31
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 22.03.2008
ID: 24838




Zdravim . AOE mě nejde píše to tu větu unable to join game.. v bráně firewal to mám zaškrtlí jako vyjímku ale co s tou veřejnou IP adresou? Jakýmu providerovi mám říct či co??? vůbec nevim vo co de.. blush.gif dik
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 26.03.2008, 18:29
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




Hele jmá mám staršně pomatenj internet jak poznám jestli mám neveřejnou nebo veřejnou???


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 29.03.2008, 13:57
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Kdo ti poskytuje internet, jaky mas typ pripojeni?

Pokud tohle nevis, tak nevadi, optej se rodicu a pripadne si zavolej na technickou podporu sveho poskytovatele a zeptej se tam.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hugo_zly_muz
příspěvek 29.03.2008, 15:13
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2610
Registrován: 18.12.2007
Bydliště Luka nad Jihlavou
ID: 23635




M-soft.cz , je to wifina..... (to o lítá vzduchem a přijímám to) biggrin.gif


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
Jaromir83
příspěvek 06.12.2008, 19:35
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 01.11.2006
ID: 18434




hrál bych AoE2:Conquerors, patch 1.0e (1MB, např. z www.aoe.cz) online. zakládal bych přímo přes veřejnou IP, takže pokud vám nefunguje hamachi ani gamepark, pište na icq 259689233
Go to the top of the page
 
+Quote Post
light.cz
příspěvek 16.02.2009, 19:13
Příspěvek #12





Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 8
Registrován: 14.02.2009
Bydliště Ostrava Poruba,CzechRepublic
ID: 29381




Pokud máte problém s AoE2, tak pište zde: http://forum.gamepark.eu/index.php?showtopic=7776

Nové forum, kde Vám ihned odpovíme a vyřešíme Váš problém. GL při hraní.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr.w3cko©
příspěvek 16.02.2009, 19:19
Příspěvek #13


What you see is what you play!


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2868
Registrován: 07.08.2005
Bydliště AUSTRALIA Tangalooma Moreton island
ID: 7847




QUOTE(Dejv250 @ 21.04.2007, 14:23) *
NEvíte co stim když se připojuju ke hře tak mi to asi po 15 sekundách napíše unable to join game.

4 az 5sec je uz problem


--------------------
darovat G body



ドン'トンを見詰める
Go to the top of the page
 
+Quote Post
light.cz
příspěvek 18.02.2009, 12:32
Příspěvek #14





Skupina: V aktivaci
Příspěvků: 8
Registrován: 14.02.2009
Bydliště Ostrava Poruba,CzechRepublic
ID: 29381




FOR ALL - Pro všechny: Prosím začněte chodit tady: http://forum.gamepark.eu/index.php?showtopic=7776&st=30

EU. forum je prioritnější a najdete tam vše: návody, pomoc rychlou, postupy, apod. CZ forum by mělo časem pro AOE upadnout. Děkuji za pochopení. light.cz admin AOE
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.12.19 - 15:06
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist