IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> mody hl2
ritchie
příspěvek 24.06.2005, 13:04
Příspěvek #1


867-5309


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1532
Registrován: 12.02.2005
Bydliště Ruskov
ID: 5001




nainstaloval som si mod do hl2 ale neni tam spustaci pregram ako ho vytvorim ?????


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 24.06.2005, 13:51
Příspěvek #2


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8278
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




QUOTE(genius @ 24.06.2005, 14:04)
nainstaloval som si mod do hl2 ale neni tam spustaci pregram ako ho vytvorim ?????
[right][snapback]106569[/snapback][/right]

Tak to bude asi nějaky poškozený mód.
Dej mi na ten mód odkaz pls.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TC cz
příspěvek 24.06.2005, 14:13
Příspěvek #3


Občasný hráč PC her
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 421
Registrován: 12.11.2003
Bydliště Třetí planeta od slunce
ID: 453




QUOTE(genius @ 24.06.2005, 14:04)
nainstaloval som si mod do hl2 ale neni tam spustaci pregram ako ho vytvorim ?????
[right][snapback]106569[/snapback][/right]

A když klikneš na ikonu Steam a dáš Play Games tak není ani tam?


--------------------
NEPROPADEJTE PANICE
Lag. Double lag. Multi lag. Mega lag. Connection interrupted.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ritchie
příspěvek 24.06.2005, 19:55
Příspěvek #4


867-5309


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1532
Registrován: 12.02.2005
Bydliště Ruskov
ID: 5001




Mod sa vola" plann of attack" a mam ho z casaku ,tagze by tam nemala byt chyba.
V play games neni.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 24.06.2005, 20:17
Příspěvek #5


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8278
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




QUOTE(genius @ 24.06.2005, 20:55)
Mod sa vola" plann of attack" a mam ho z casaku ,tagze by tam nemala byt chyba.
V play games neni.
[right][snapback]106710[/snapback][/right]

Tak tam ten mod zkus znovu nainstalovat třeba se stala nějaká chyba pri instalu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Frag-Master
příspěvek 30.09.2005, 11:47
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 40
Registrován: 23.09.2004
ID: 2831




je na to návod ale newim kde a plan of attack mi normalne fachci je to z levelu ze??? biggrin.gif je to lehke ale ted zrovna nevim ale v play games to urcite je turned.gif
LINKs Frag-masterovo
kadeti


--------------------
PAŘIM Soldat,CS,CS:S,RCTW,ET.
my LINK,
SUPER DOVOLENA
a ZABAVA
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pestrx
příspěvek 21.07.2008, 19:15
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 44
Registrován: 26.10.2007
ID: 22896




QUOTE(genius @ 24.06.2005, 14:04) *
nainstaloval som si mod do hl2 ale neni tam spustaci pregram ako ho vytvorim ?????

klikni v tom modu na gameinfo.txt tam do toho napis
SteamAppId 215 restartuj stream a volaa
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 18.11.19 - 18:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist