IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Enemy territory, chyba- při spuštění ET
krupa1990
příspěvek 09.08.2010, 18:42
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Zdravím

Při spouštění ET se mi zobrazilo toto: (dříve to šlo ,tak potřebuju poradit. Děkuju)



ET 2.55 win-x86 May 27 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.pk3 (28 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.pk3 (28 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~.pk3 (84 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\WarCampaign.pk3 (1 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\tomb3.pk3 (1 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\SuperGoldrush_Final.pk3 (170 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\school.pk3 (115 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak0.pk3 (3725 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\oilraid.pk3 (101 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\mp_bin.pk3 (4 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\fine.pk3 (3 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\cortex_who.pk3 (165 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\1944_beach.pk3 (60 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1/etmain

----------------------
4485 files in pk3 files
WARNING: profile.pid found for profile '-TWCKrupaTWC-' - system settings will revert to defaults
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
execing profiles/-TWCKrupaTWC-/etconfig.cfg
r_smp is unsafe. Check com_crashed.
r_mode is unsafe. Check com_crashed.
r_depthbits is unsafe. Check com_crashed.
r_stencilbits is unsafe. Check com_crashed.
r_stereo is unsafe. Check com_crashed.
r_colorbits is unsafe. Check com_crashed.
r_texturebits is unsafe. Check com_crashed.
r_clampToEdge is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_texture_env_add is unsafe. Check com_crashed.
r_nv_fogdist_mode is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_NV_fog_dist is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_texture_filter_anisotropic is unsafe. Check com_crashed.
r_ati_fsaa_samples is unsafe. Check com_crashed.
r_ati_truform_pointmode is unsafe. Check com_crashed.
r_ati_truform_normalmode is unsafe. Check com_crashed.
r_ati_truform_tess is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_ATI_pntriangles is unsafe. Check com_crashed.
r_glIgnoreWicked3D is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_compiled_vertex_array is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_multitexture is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_gamma_control is unsafe. Check com_crashed.
r_ext_compressed_textures is unsafe. Check com_crashed.
r_allowExtensions is unsafe. Check com_crashed.
r_glDriver is unsafe. Check com_crashed.
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 4: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sawier
příspěvek 09.08.2010, 21:45
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3684
Registrován: 23.12.2005
Bydliště Ostrava
ID: 10196




skus aktualizovat drivery na grafice, mas to posledni verzi hry?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 09.08.2010, 22:39
Příspěvek #3


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Zdar,

kak píše kolega, chybí ti ovladače ke grafické kartě. Také nemáš nainstalován patch 2.60 a 2.60b.

Informace o instalaci patchů a ovladačů grafiky najdeš ve FAQ na et.gamepark.cz.

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 09.08.2010, 22:39.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 10.08.2010, 14:51
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Ahojte,

Děkuju za radu. No ,ale čím to může být když do nějaké doby mi to šlo?


Ne,mám to nějakou předešlou verzi..

A když si stáhnu oba ty patchy..tak kam je mám uložit?


A ještě prosím Vás,kde se aktualizujou drivery na grafice?


Děkuju moc:)

Příspěvek upravil krupa1990, 10.08.2010, 15:45.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 10.08.2010, 15:07
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




A když si stáhnu oba ty patchy..tak kam je mám uložit?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Flutter
příspěvek 10.08.2010, 16:45
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 64
Registrován: 06.03.2007
Bydliště z Prahé
ID: 20077




2.60 je exe soubor, ten se ti po spuštění nainstaluje sám.
2.60b je zip soubor, rozbal si ho, z adresáře ..\Enemy Territory 2.60b\win32\ si vytáhni soubory ET.exe a ETDED.exe a přepiš s nima stejný soubory v hlavním adresáři tam kde máš hru nainstalovanou.

Příspěvek upravil Flutter, 10.08.2010, 16:45.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 10.08.2010, 20:56
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Zdravím,


takže vytáhl jsem to ---> a dal do stejné složky ,kde je hra (přepsal jsem)

ukázalo to..



ET 2.60b win-x86 May 8 2006
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.pk3 (28 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.pk3 (28 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\~.pk3 (84 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\WarCampaign.pk3 (1 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\tomb3.pk3 (1 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\SuperGoldrush_Final.pk3 (170 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\school.pk3 (115 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak0.pk3 (3725 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\oilraid.pk3 (101 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\mp_bin.pk3 (4 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\fine.pk3 (3 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\cortex_who.pk3 (165 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\1944_beach.pk3 (60 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1/etmain

----------------------
4485 files in pk3 files
WARNING: profile.pid found for profile '-TWCKrupaTWC-' - system settings will revert to defaults
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
execing profiles/-TWCKrupaTWC-/etconfig.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 4: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem


Problém je ten,že u toho patch 2.60 se mi stáhl setup... když jej chci nainstalovat,tak mi to hlásí ,že může dojít k nekontrolovatelnému chování zvěře.. tak mi to přeložil překladač, tak to nainstalovat?



A jak se to mohlo stát když hra mi do teď normálně fungovala.


A co by se slao kdybych hru přeinstaloval z game parku? Šlo by to? Ale nahrané ex body (experience points) by se mi asi smazaly že? :/


A jak můžu případně přeinstalovat ovladače..?

Příspěvek upravil krupa1990, 10.08.2010, 21:17.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 11.08.2010, 07:35
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




QUOTE(krupa1990 @ 10.08.2010, 21:56) *
A jak můžu případně přeinstalovat ovladače..?

Záleží na tom, jestli máš ATInu (AMD) a nebo Nvidiu

Vyber si tvůj typ grafické karty, systém.. atd a stáhni si nové ovladače.. Pak už je jenom nainstaluj a je to ..

BTW: možná bych zkusil přeinstalovat i directX ..

Stáhni dxwebsetup.exe a spus? ..


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 11.08.2010, 08:57
Příspěvek #9


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(krupa1990 @ 10.08.2010, 20:56) *
Zdravím,


takže vytáhl jsem to ---> a dal do stejné složky ,kde je hra (přepsal jsem)

Patch 2.60b jsi nainstaloval dobře. Avšak před instalací patche 2.60b je třeba nejprve nainstalovat 2.60 - viz FAQ.
Tedy patche instaluj v tomto pořadí:
1) patch 2.60
2) patch 2.60b

QUOTE(krupa1990 @ 10.08.2010, 20:56) *
A jak se to mohlo stát když hra mi do teď normálně fungovala.

Z nějakého důvodu ti pravděpodobně chybí ovladače (odinstalovaní, změna operačního systému, apod.).

QUOTE(krupa1990 @ 10.08.2010, 20:56) *
A co by se slao kdybych hru přeinstaloval z game parku? Šlo by to?

Šlo, ale na funčnost to mít vliv nebude - instalace hry je tu stejná jako jinde.

QUOTE(krupa1990 @ 10.08.2010, 20:56) *
Ale nahrané ex body (experience points) by se mi asi smazaly že? :/

Zkušenosti se tu ukládají jen po dobu trvání kampaně, tj cca 6-10 map v kuse.
Zkušenosti jsou uložené na serveru. Přijít o ně můžeš jedině smazáním souboru s názvem `etkey' - obsahuje tvůj cd-klíč (je ve složce etmain, kterí je ve složce se hrou), pokud mažeš hru (např. při reinstalaci, doiporučuji zálohovat soubor etkey a po přeinstalaci jej opět vložit do složky emain).

QUOTE(maaIk @ 11.08.2010, 07:35) *
BTW: možná bych zkusil přeinstalovat i directX ..

Stáhni dxwebsetup.exe a spus? ..

Instalovat novější DirextX není potřeba pro WolfET.

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 11.08.2010, 08:59.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 11.08.2010, 10:01
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Zdravím,


V tom pořadí jsem to udělal...a stále nic. Ještě zkusím ty ovladače a pak jen už mám domluvenou novou grafickou kartu..


A ohledně toho přeinstalování,to pude? nebo když to to přeistaluji tak se mi vyběhne taky ten rámeček. Etkey mám na ploše,takže to bych pak už jen přepsal..


Mě se zdá ,že to furt něco píše jakýsi pk.3maps..atd.. Ale to by tam asi mít mělo,aby se ty mapy načetly..


Prosím Vás nemůžete mi s tím vyplňováním někdo pomoci? Já tomu vůbec nerzumím..

Příspěvek upravil krupa1990, 11.08.2010, 10:12.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 11.08.2010, 17:38
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Zdravím,


V tom pořadí jsem to udělal...a stále nic. Ještě zkusím ty ovladače a pak jen už mám domluvenou novou grafickou kartu..


A ohledně toho přeinstalování,to pude? nebo když to to přeistaluji tak se mi vyběhne taky ten rámeček. Etkey mám na ploše,takže to bych pak už jen přepsal..


Mě se zdá ,že to furt něco píše jakýsi pk.3maps..atd.. Ale to by tam asi mít mělo,aby se ty mapy načetly..


Prosím Vás nemůžete mi s tím vyplňováním někdo pomoci? Já tomu vůbec nerzumím..



EDIT přeinstalace nepomohla.. měli ste pravdu..

Příspěvek upravil krupa1990, 11.08.2010, 17:39.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 11.08.2010, 18:15
Příspěvek #12


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(krupa1990 @ 11.08.2010, 17:38) *
Prosím Vás nemůžete mi s tím vyplňováním někdo pomoci? Já tomu vůbec nerzumím..

Pokud se to týká stažení ovladačů grafické karty, tak sem napiš její označení a my ti vložíme odkaz přímo na konkrétní ovladače ke stažení.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 11.08.2010, 18:25
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Do háje... už sem na sebe naštvanej..

prosím tě ,kde je to napsáno...na grafické kartě přímo??

Je tam napsáno:
62-64B-128M 23|00

a v PC sem zjistil:

55701-OEM-0056102-78072

Příspěvek upravil krupa1990, 11.08.2010, 18:31.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krupa1990
příspěvek 11.08.2010, 18:28
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 19
Registrován: 09.08.2010
ID: 34943




Je tam napsáno číslo: 62-64B-128M 23|00

Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 11.08.2010, 22:17
Příspěvek #15


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




Ani jeden z těch údajů není typ karty. Často typ bývá napsaný přímo na kartě - ale ne vždy.

Avšak spolehlivě si typ karty (a ostatních hardwarových částí) můžeš zjistit pomocí nástroje Everest Home Edition, ten ke stažení například na webu stahuj.cz.

Příspěvek upravil <Your>Father<CZ>, 11.08.2010, 22:20.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 6.12.19 - 14:04
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist