IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Zakázaný přístup, Dokáže někdo poradit?
Slamb
příspěvek 23.02.2014, 23:43
Příspěvek #16


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(AZJOL @ 23.02.2014, 23:41) *
systém taky ničim zas*anej nemáš...

máš pravdu, tohle sem ti napsal špatně, asi sem neviděl seznam programů...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:46
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




To bylo po reinstalu pc....neměl jsem nainstalovanej jedinej program a stejně to nefungovalo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 23.02.2014, 23:56
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




jinak já se dostanu v pohodě ve spaceu na piškvorky nebo poker, jen cod2 a teda GTA nešlo, jak je to možný, že na ostatní můžu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 24.02.2014, 00:07
Příspěvek #19


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




na poker a piškvorky neni potřeba spouštěcí exáč


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 24.02.2014, 00:30
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Mohu se te ještě zeptat, co máš ty za síťovou kartu v tom PCE slotu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 24.02.2014, 00:41
Příspěvek #21


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




v pcie mám síťovku s čipem Realtek RTL8168/8111, jinak mám na desce dva intely...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 03.03.2014, 22:08
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Tak frajere arogantní, místo toho, abys mě vyslechl a poradil mi nějakou kvalitní radu, jsi mi tu jen kecal blbosti ohledně mého systému. Samozřejmě že to bylo síťovou kartou, jak jsem se ti tu celou dobu snažil vnutit. Nehledej příště chybu jenom v nás hráčích, děkuji mnohokrát. Jinak problémek tedy vyřešen novou síťovou kartou. ČUS
Go to the top of the page
 
+Quote Post
__sXe__
příspěvek 03.03.2014, 22:16
Příspěvek #23



Ikona skupiny

Skupina: CoD4 admin
Příspěvků: 1978
Registrován: 15.09.2009
ID: 31898




Akú sieťovú si mal vtedy a akú máš teraz?

Btw - problémy môžu spôsobovať viaceré komponenty, nie iba sieťová.


--------------------
Tvůj příslib ticha padl kolem,
Blázním z pohledu do tvých očí,
Cítím temnotu, která se nad ní rozlila,
Převezmu tě, jestli chceš
(Tohle jsi udělala)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
AZJOL
příspěvek 03.03.2014, 22:20
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 16.05.2013
ID: 45597




Jenže já jsem se tu už od začátku snažil vysvětlit, že klient přestal fungovat po změně síťové karty, přečti si všechny příspěvky a dočteš se, jakou jsem měl...Teď mám RTL 8169
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 03.03.2014, 22:22
Příspěvek #25


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




QUOTE(AZJOL @ 03.03.2014, 22:08) *
Tak frajere arogantní, místo toho, abys mě vyslechl a poradil mi nějakou kvalitní radu, jsi mi tu jen kecal blbosti ohledně mého systému.

frajere inteligentní, nauč se číst nebo používat překladač -> http://translate.google.cz/
QUOTE(Slamb @ 23.02.2014, 23:32) *
pokud máš pocit, že je vadná síťová karta, můžeš ji reklamovat...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 18:38
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist