IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pro ty co rozumí cs..., Cs lag
LuckCZ
příspěvek 20.11.2010, 15:47
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 11.09.2010
ID: 35160




Ahoj,
Potřebuji pomoct.. prosím pište jen vy co rozumíte Csku.. a není vám 14... takže..
Normalně hraju.. FPS nepadá pod 50... a ping není nad 25.. ale seknesemi Csko že to samo chodi a když sem zrovna střílel tak to aj střílí.. nevíte čím to je?? Např jdu do prava po někom střílím. sekneseto chodí samo a střílí.. a když mačkám něco na klávesnici PC začne pípat.. nevíte čim to je? reinstall nepomohl.

PS:někdy v tom lagu mačkám do prava do předu atd.. skončí lag a opožděně začne chodit a dělat to co jsem dělal v lagu ale to dělá málo.. prosím nevíte čím to je?? např cl_rate nebo cl_updaterate cl_cmdrate?? rate? pls help
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 20.11.2010, 16:17
Příspěvek #2


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3202
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325




Vybitá baterka v bezdrátový klávesnici/myši?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
afrojesus
příspěvek 20.11.2010, 16:19
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 176
Registrován: 31.07.2008
ID: 26377




Bych věděl, ale je mi 14.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LuckCZ
příspěvek 20.11.2010, 16:20
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 11.09.2010
ID: 35160




Oboje mám USB.. myš je herní.. a4tech X7 (x-750 RedFire) a kláveska NWM taky USB za 500 Kč na hoře dotyková..
něco z ratama ale NWm.. jak to nastavit kvůli tomu píšu tady.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LuckCZ
příspěvek 20.11.2010, 16:20
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 11.09.2010
ID: 35160




Ty roky mělo značit DEMENCI.. prostě kdo není takový co odpoví new PC atd.. tak v poho ad mu je klidne 10....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LuckCZ
příspěvek 20.11.2010, 16:34
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 11.09.2010
ID: 35160




CPU jede na 40 stupnů to je suprove ale jak zístim jak jede grafika?? přez jaky program?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Halier
příspěvek 15.02.2012, 19:48
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 15.02.2012
ID: 43405




fps_max 101
fps_modem 101
aked mas graficku Nvidiu tak si na ploche klikni pravym na myši a najdi tam nastavenia grafickej...potom v nastaveniach vypni vertikalnu synch.:) whistle.gif

Příspěvek upravil Halier, 15.02.2012, 19:49.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diron
příspěvek 31.08.2012, 14:45
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 29.08.2012
ID: 44307




Klikni zde a je to
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 31.08.2012, 15:21
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




A ten "lag" .. jak se ti to sekne a samo chodí a samo střílí.. pak přejde, nebo musíš vypnout hru popř. PC ?


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 26.06.19 - 06:47
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist