IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> GamePark klient chyba při spuštění
RONIS.mOrPhE
příspěvek 13.05.2013, 11:27
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 13.05.2013
ID: 45582




Dobry den, prosím o radu při řešení probému. Při spuštění Gamepark klienta se mi stále dokola spouští tyto IE okénka.

viz. scr. http://imageshack.us/photo/my-images/41/gperror.jpg/?sa=0
Děkuji




Příspěvek upravil RONIS.mOrPhE, 13.05.2013, 12:33.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andy221990
příspěvek 13.05.2013, 13:15
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 13.05.2013
ID: 45583




ten screen mi síce nezobrazuje, ale tak isto mám problém pri vstupe do klienta... dokola vyskakuje to "windowsácke okno", ktoré ukazuje sťahované súbory a v task manageri následne vyskauje niekoľko procesov s názvom "iexplore" a tak isto aj v zložke Temp sa vytvára niekoľko súborov s číslami a písmenami v názve... skúšal som vygúglené rady ako spustiť internet explorer (áno používam ho a doteraz bez problémov whistle.gif ) v režime bez add-ons (bez úspechu) a tiež pohľadať vírusy (NOD 32 síce dačo našiel, ale tom som vyriešil) a problém pretrváva stále a trvá asi posledných cca 5 dní... plís help... inak win7 a IE 10
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RONIS.mOrPhE
příspěvek 13.05.2013, 15:30
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 13.05.2013
ID: 45582




QUOTE(andy221990 @ 13.05.2013, 14:15) *
ten screen mi síce nezobrazuje, ale tak isto mám problém pri vstupe do klienta... dokola vyskakuje to "windowsácke okno", ktoré ukazuje sťahované súbory a v task manageri následne vyskauje niekoľko procesov s názvom "iexplore" a tak isto aj v zložke Temp sa vytvára niekoľko súborov s číslami a písmenami v názve... skúšal som vygúglené rady ako spustiť internet explorer (áno používam ho a doteraz bez problémov whistle.gif ) v režime bez add-ons (bez úspechu) a tiež pohľadať vírusy (NOD 32 síce dačo našiel, ale tom som vyriešil) a problém pretrváva stále a trvá asi posledných cca 5 dní... plís help... inak win7 a IE 10

Ano , to je ono. Nevíte c os tím dělat ? Děkuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bojler
příspěvek 13.05.2013, 15:30
Příspěvek #4



Ikona skupiny

Skupina: GamePark
Příspěvků: 5176
Registrován: 15.09.2003
ID: 1




Ahoj, pravdepodobne to zpusobuje nejaka reklama, pokusime se zjistit, o kterou jde, a opravit ji nez sama skonci.

Diky za info.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 13.05.2013, 19:09
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




dělá to tohle:
snad pomůže...


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
JohnYsh
příspěvek 13.05.2013, 20:11
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 06.04.2013
ID: 45447




Připojuju se,taky mi to dělá a nehorázně mě to štve.Dělá to to samé co RONISovi
Stáhnu client a najede mi GP client a vyhodí mi to hlášku Windows Internet Explorer:Nelze stáhnout
Nespecifikovaná chyba

Prosím uděljte s tím něco,původně jsem myslel,že to je nějaký vir.
Dík
Go to the top of the page
 
+Quote Post
andy221990
příspěvek 14.05.2013, 18:49
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 13.05.2013
ID: 45583




QUOTE(Tipos @ 13.05.2013, 20:09) *
dělá to tohle:
snad pomůže...
zvkCJcFL91I

presne toto to robí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tango72
příspěvek 15.05.2013, 19:22
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 10.02.2010
ID: 33525




Mám přesně ten samý problém jako je výše uvedený. Vyskakují okna IE(který normálně nepoužívám) a 5x z 10 pokusů mi to nahlásí chybu IE a shodí to klienta. Trvá to tak cca 6-7 dní.
(WIN8, IE10)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ice_CZ
příspěvek 15.05.2013, 22:35
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 10.05.2013
ID: 45569




Jen doplním že ty co IE v PC vůbec nemají jako sem byl já tak se klient vůbec nerozjede a rovnou spadne...Abych se na klienta dostal sem musel nainstalovat IE a zatím trpět ty vyskakovací hlášky...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Bojler
příspěvek 16.05.2013, 13:16
Příspěvek #10



Ikona skupiny

Skupina: GamePark
Příspěvků: 5176
Registrován: 15.09.2003
ID: 1




Ahoj vsem, je to opravene, nejpozdeji za 3 hodiny od ted (to vyprsi platnost cache), to bude uz v poradku. Kdyz vymazete rucne cache prohlizece (IE), tak to bude OK hned.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tango72
příspěvek 17.05.2013, 19:30
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 10.02.2010
ID: 33525




Díky pane Bojler wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ca5per
příspěvek 03.02.2014, 15:19
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 05.02.2006
ID: 11681




Zdravím, dnes se u více lidí opět vyskytl stejný problém. Reklama na milku.

Příspěvek upravil Ca5per, 03.02.2014, 15:29.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Silvaner
příspěvek 03.02.2014, 15:30
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 03.02.2014
ID: 46307




jako pochopil bych kdyby se to stalo jednou, ale poněkolikátý to už je trošku trapné...
pěkně to otravuje hru...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 03.02.2014, 17:14
Příspěvek #14


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




nejlepší je mít premium účet, s tim nějaký reklamy vůbec neřešíš cool.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tango72
příspěvek 03.02.2014, 17:53
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11
Registrován: 10.02.2010
ID: 33525




To je sice hezké řešení ale né pro každého. Stačilo by pohlídat ty reklamy, co to spouštějí. Případně přepracovat klienta. Já myslím, že když hraji hru přes GP řádově 8 let skoro každý den, tak už jsem GP naklikal dost při přihlašování a nepotřebuji ještě premium účet angry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 19.11.19 - 21:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist