IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

2 Stran(y): V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> NECHCE SE MI ZOBRAZIT PB GUID POMOC :)
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 12:41
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




KDYZ SE PRIPOJIM NA JAKY KOLI SERVER A DO KONZOLE ZADAM /pb_plist TAK MI MISTO URCENE TABULKY Z HRACI A JEJICH GUIDY PROBLIKNE V LEVEM SPODNIM ROHU OBRAZOVKY PAR VET ALE TAK RYCHLE ZESE MI TO NEPODARILO JESTE ANI VYFOTIT

MAM TED ORIGO A PREPISOVAL SEM SVUJ KLIC,PRISEL TIM O RANK A NAHRAVAM ZNOVU,A RESENI REINSTALACI HRY Z NOVYM KLICEM JE TO POSLEDNI CO BYCH CHTEL UDELAT,JE MOZNE ZE CHYBA JE SPUSOBENA ZMENOU CD KEY

TAK SE PTAM: 1:DE ZJISTIT MUJ PB GUID JINAK NEZ PRES KONZOLI VE HRE?(TREBA V CFG NEBO TAK,CHCI HRAT KLANBAZI A BEZ TOHO TO NEJDE eh-smiley.gif )
2:KDYZ NEPUDE JINAK ZJISTIT NEZ PRES KONZOLI TAK JAK SI HO ZMENIM??


OPRAVDU NECHCI PODSTOUPIT REINSTAL A ZNOVA LVL1 - CHTEL SEM NAPSAT ADMINUM NA ICQ ALE OD TOHOTO JE TU FORUM
PREDEM SE OMLOUIVAM POKUD JE TENTO PROBLEM VE FAQ A JA HO PREHLEDL

DIKY ZA ODPOVEDI eh-smiley.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vEprik?
příspěvek 20.10.2008, 12:52
Příspěvek #2


@:{D>


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3200
Registrován: 26.02.2006
ID: 13325




třeba to bude kapslokem
nebo bude chyba mezi zidli a klavesnicic

Příspěvek upravil vEprik?, 20.10.2008, 12:52.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Azr!el
příspěvek 20.10.2008, 13:03
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 399
Registrován: 03.03.2006
ID: 13458




QUOTE(TEKILER @ 20.10.2008, 13:41) *
KDYZ SE PRIPOJIM NA JAKY KOLI SERVER A DO KONZOLE ZADAM /pb_plist TAK MI MISTO URCENE TABULKY Z HRACI A JEJICH GUIDY PROBLIKNE V LEVEM SPODNIM ROHU OBRAZOVKY PAR VET ALE TAK RYCHLE ZESE MI TO NEPODARILO JESTE ANI VYFOTIT

MAM TED ORIGO A PREPISOVAL SEM SVUJ KLIC,PRISEL TIM O RANK A NAHRAVAM ZNOVU,A RESENI REINSTALACI HRY Z NOVYM KLICEM JE TO POSLEDNI CO BYCH CHTEL UDELAT,JE MOZNE ZE CHYBA JE SPUSOBENA ZMENOU CD KEY

TAK SE PTAM: 1:DE ZJISTIT MUJ PB GUID JINAK NEZ PRES KONZOLI VE HRE?(TREBA V CFG NEBO TAK,CHCI HRAT KLANBAZI A BEZ TOHO TO NEJDE eh-smiley.gif )
2:KDYZ NEPUDE JINAK ZJISTIT NEZ PRES KONZOLI TAK JAK SI HO ZMENIM??


OPRAVDU NECHCI PODSTOUPIT REINSTAL A ZNOVA LVL1 - CHTEL SEM NAPSAT ADMINUM NA ICQ ALE OD TOHOTO JE TU FORUM
PREDEM SE OMLOUIVAM POKUD JE TENTO PROBLEM VE FAQ A JA HO PREHLEDL

DIKY ZA ODPOVEDI eh-smiley.gif



Jednoduchá rada. napiš do konzole /pb_plist .. probliknou ti rychle guidy,vyvoláš celou konzoly tj. shift + ; (konzole) a tam to budeš mít .. napíšeš /screenshotjpeg a máš to vyfocený a uložený ve složce s hrou C:\--- GAMES ---\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\screenshots
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 13:18
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




QUOTE(Azr!el @ 20.10.2008, 14:03) *
Jednoduchá rada. napiš do konzole /pb_plist .. probliknou ti rychle guidy,vyvoláš celou konzoly tj. shift + ; (konzole) a tam to budeš mít .. napíšeš /screenshotjpeg a máš to vyfocený a uložený ve složce s hrou C:\--- GAMES ---\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\screenshots



JENOMZE TO CO MI PROBLIKNE NEJSOU NA 100PROCENT PB PLIST(TEN SE ZOBRAZI OD ZHORA DOLU,A JE TAM STEJNY POCET RADKU JAKO HRACU V MISTNOSTI)

JE TO NAKYCH 5 VET MODRYCH A RUZNE DLOUHYCH A PROBLIKNOU V LEVEM SPODNIM ROHU

JA SEM SE PTAL ALE NA TO JAK HO ZJISTIM JINAK NEZ PRES KONZOLI A JAK SI HO ZMENIM DIK
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Azr!el
příspěvek 20.10.2008, 13:39
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 399
Registrován: 03.03.2006
ID: 13458




QUOTE(TEKILER @ 20.10.2008, 14:18) *
JENOMZE TO CO MI PROBLIKNE NEJSOU NA 100PROCENT PB PLIST(TEN SE ZOBRAZI OD ZHORA DOLU,A JE TAM STEJNY POCET RADKU JAKO HRACU V MISTNOSTI)

JE TO NAKYCH 5 VET MODRYCH A RUZNE DLOUHYCH A PROBLIKNOU V LEVEM SPODNIM ROHU

JA SEM SE PTAL ALE NA TO JAK HO ZJISTIM JINAK NEZ PRES KONZOLI A JAK SI HO ZMENIM DIK

jinak už to nejde ,guid ti udává punkbuster odvozením od cd klíče
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 20.10.2008, 14:20
Příspěvek #6


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




QUOTE(Azr!el @ 20.10.2008, 14:03) *
Jednoduchá rada. napiš do konzole /pb_plist .. probliknou ti rychle guidy,vyvoláš celou konzoly tj. shift + ; (konzole) a tam to budeš mít .. napíšeš /screenshotjpeg a máš to vyfocený a uložený ve složce s hrou C:\--- GAMES ---\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main\screenshots

eh-smiley.gif

GamePark.cz fórum > Hry > Call of Duty > Klanbáze > TDM 1vs1 > NECHCE SE MI ZOBRAZIT PB GUID POMOC :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 14:22
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




QUOTE(Azr!el @ 20.10.2008, 14:39) *
jinak už to nejde ,guid ti udává punkbuster odvozením od cd klíče


ok to uz sem z jinych clanku pred chvili vycetl ze guid je odvozen od klice a neni jiny prikaz nez pb_plist na zjisteni toho guidu????

btw mi nejde singl tak bude problem nekde jinde,muze miz vliv na to ze je to crackla verze a jen origo cd key???
na funkci konzole by nemelo mit vliv ze je to crackla verze

kua ja chci znat svuj pb guid,neverim tomu ze jde zjistit jen z konzole ve hre,pls poradte
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MemphiS
příspěvek 20.10.2008, 14:25
Příspěvek #8


oO


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2195
Registrován: 02.11.2003
Bydliště Orlová :-)
ID: 341




guid můžeš zjistit také pres příkaz /pb_power

Běž s někým na server (s pb) a řekni mu/ji a? ti tvuj guid vyfotí, pak si ho ze screenu opiš a zadej do účtu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 14:38
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




QUOTE(MemphiS @ 20.10.2008, 15:25) *
guid můžeš zjistit také pres příkaz /pb_power

Běž s někým na server (s pb) a řekni mu/ji a? ti tvuj guid vyfotí, pak si ho ze screenu opiš a zadej do účtu.



no to me uz taky napadlo,jeste sehnat nekoho kdo hraje cod4,bo v mem okoli sou sami cod2hraci teehee.gif
a ten prikaz(/pb_power) skusim hned jak pridu z roboty :( drepim v ni az do vecera
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 20.10.2008, 14:38
Příspěvek #10


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




Opět se tu ukazuje demnce a smích, že někomu něco nejde místo trapných keců mu máte napsat.

Ano je tu ještě jeden příkaz a to /pb_myguid vypíše ti to 32 místný PB guid posledních 8 znaků si opiš do registrace na GP.... Toto funguje i v menu hry, nemusíš se připojovat na server....

Tak že si jen pust hru v menu otevřeš konzoly klávesou ; smažeš středník a napíšeš tam příkaz /pb_myguid a jak jsem psal vypíše ti to 32 guid posledních 8 znaků si opiš a máš svůj PB guid....

Jenže to by jste to museli nejdřívě vědět že??? No tak se smějte až budete všechno znát...

To Azr!el: Neple? si cod 1 s cod 2.... Tady nevyvoláš konzoly shift + ; tady stačí jen to ;, ale neřešme to


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 14:40
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




a jeste jeden dotaz,do meho profilu na gp si zapisu poslednich osm cisel z pb guidu??nebo se mi uz obevi jen tech 8 co je v plistu?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TEKILER
příspěvek 20.10.2008, 14:41
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 22
Registrován: 07.09.2008
ID: 26735




QUOTE(S.C.U.D. @ 20.10.2008, 15:38) *
Opět se tu ukazuje demnce a smích, že někomu něco nejde místo trapných keců mu máte napsat.

Ano je tu ještě jeden příkaz a to /pb_myguid vypíše ti to 32 místný PB guid posledních 8 znaků si opiš do registrace na GP.... Toto funguje i v menu hry, nemusíš se připojovat na server....

Tak že si jen pust hru v menu otevřeš konzoly klávesou ; smažeš středník a napíšeš tam příkaz /pb_myguid a jak jsem psal vypíše ti to 32 guid posledních 8 znaků si opiš a máš svůj PB guid....

Jenže to by jste to museli nejdřívě vědět že??? No tak se smějte až budete všechno znát...

To Azr!el: Neple? si cod 1 s cod 2.... Tady nevyvoláš konzoly shift + ; tady stačí jen to ;, ale neřešme to


dik moc za info,a bude ten prikaz fungovat i v cod4??
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 20.10.2008, 14:44
Příspěvek #13


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8882
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Podle toho, že píšeš něco o levelech, tak předpokládám, že nemluvíš o CoD (1), ale o nějaké té arkádě s vyšším číslem.

Do profilu si napíšeš posledních 8 čísel, objeví se ti jich 32.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
S.C.U.D.
příspěvek 20.10.2008, 14:44
Příspěvek #14


Mezikontinentální balistická střela


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3110
Registrován: 03.01.2005
ID: 4328




QUOTE(TEKILER @ 20.10.2008, 15:41) *
dik moc za info,a bude ten prikaz fungovat i v cod4??

To ti neřeknu jistě tady jsi na cod 1 tam funguje. Dále funguje v cod 1, COD UO, COD 2... Je možné že bude fungovat i v COD 4, ale to nevím COD 4 nemám a nehraju to, takže to zkus a buď to půjde a nebo ne za zkoušku nic nedáš. Pokud to půjde dej vědět a? jsem o něco chytřejší....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 20.10.2008, 14:46
Příspěvek #15


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8882
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




Aha tak CoD4, přesunul jsem to do CoD2, takže to pošlete dál :)


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 16.10.18 - 23:35
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist