IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Closed TopicStart new topic
> chyba, nejde...
Dinamite-CZ
příspěvek 11.12.2004, 10:47
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




Vzdycky kdyz chci spustit hru tak mi to napise tohle chyboví hlášení ...

C:\program files\atari infogrames\Tactical Ops assault on Terror\user.ini

a po něm tohle

The following DLL cannot be found or has a missing export : CORE.dll
.... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 11.12.2004, 18:36
Příspěvek #2


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




QUOTE(Dinamite-CZ @ 11.12.2004, 10:47)
Vzdycky kdyz chci spustit hru tak mi to napise tohle chyboví hlášení ...

C:\program files\atari infogrames\Tactical Ops assault on Terror\user.ini

a po něm tohle

The following DLL cannot be found or has a missing export : CORE.dll
.... sad.gif

zdravim,

1) Tuto hlasku ti to vypisuje v jakem pripade?
2) hru poustis pres klienta GZ?

3) mrkni do toho adresare zda tam vubec to user.ini je popripade jestli tam je TOuser.ini

4) mas instalacni CD? v tomto pripade hru reinstaluj wink.gif Jestli jsi CD nekam zasantrocil, nic se nedeje, ale pls odpovez mi na bod 1 - 3 cool.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinamite-CZ
příspěvek 12.12.2004, 11:32
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




1) Hlaska se mi vypisuje, když v Gamezone Clientu kliknu na spustit hru ... a po ní hned ta druhá ...
2) ... v prvním bodě...
3)primo v tomhle adresari neni user.ini ... tenhle konfigurační soubor je ve složce "system" ... :/
4)Instalační CD nemám mám to sta**vaný z netu...

Sem rád že mi někdo pomohl rád bych si to zahral jeste dnes uz jenom podle GZ loga se mi tahle hra zalíbila :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Backslider
příspěvek 12.12.2004, 11:34
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2340
Registrován: 13.03.2004
ID: 1232




QUOTE(Dinamite-CZ @ 12.12.2004, 11:32)
1) Hlaska se mi vypisuje, když v Gamezone Clientu kliknu na spustit hru ... a po ní hned ta druhá ...
2) ... v prvním bodě...
3)primo v tomhle adresari neni user.ini ... tenhle konfigurační soubor je ve složce "system" ... :/
4)Instalační CD nemám mám to sta**vaný z netu...

Sem rád že mi někdo pomohl rád bych si to zahral jeste dnes uz jenom podle GZ loga se mi tahle hra zalíbila :)

kdepak jsi to stáhl? blush.gif


--------------------
MAKE POVERTY HISTORY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinamite-CZ
příspěvek 12.12.2004, 11:41
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




Omg smrja ja si pamatuju ze sem si stahl nejdriv nejakej 150 nebo 160 KB soubor a tento začal sosat když sem ho pustil (prostě něco jako torrent až na to že to jelo normální rychlostí jako pres normalni explorer stahovač nebo jinej... ne 9 kb/s ale 100kb/s nebo 50kb/s ...) kdybych ho este mel urcite bych Ti ho poslal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Backslider
příspěvek 12.12.2004, 11:44
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2340
Registrován: 13.03.2004
ID: 1232




QUOTE(Dinamite-CZ @ 12.12.2004, 11:41)
Omg smrja ja si pamatuju ze sem si stahl nejdriv nejakej 150 nebo 160 KB soubor a tento začal sosat když sem ho pustil (prostě něco jako torrent až na to že to jelo normální rychlostí jako pres normalni explorer stahovač nebo jinej... ne 9 kb/s ale 100kb/s nebo 50kb/s ...) kdybych ho este mel urcite bych Ti ho poslal

nn nic nehledej...já to zvládnu sám, jinak thx cool.gif


--------------------
MAKE POVERTY HISTORY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinamite-CZ
příspěvek 12.12.2004, 11:46
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




nz...rádo se stalo...

Já sem hlavně rád že si moje téma někdo přečetl a snaží se mi pomoci...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinamite-CZ
příspěvek 12.12.2004, 12:17
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dinamite-CZ
příspěvek 12.12.2004, 12:27
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 21.03.2004
Bydliště Trutnov
ID: 1304




Tak teď už mi to hlasi jen tohle:: proc mi to hlasi kdyz spustim hru::DLL cannot be found or has a missing export : CORE.DLL huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lucatus
příspěvek 13.12.2004, 15:13
Příspěvek #10


wtf? (c)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1045
Registrován: 26.10.2003
Bydliště Praha
ID: 248




Napis mi na ICQ 122535456 pokusim se ti pomoct a vyresit tvuj problem! cool.gif

problem vyresen, v tomto pripade nebyla hra korektne nainstalovana a chybely systemove soubory

Příspěvek upravil Lucatus, 17.12.2004, 17:00.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 8.12.19 - 09:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist