IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Menší výkon po upgradu grafiky
Slamb
příspěvek 18.07.2014, 22:09
Příspěvek #16


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




no asis tam nepřekopíroval všechny soubory rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Enxty
příspěvek 18.07.2014, 22:18
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 23.07.2012
Bydliště Ostrava
ID: 44126




To mě taky napadlo no, že to hledá ovladače které tam maji být ale no asi nejsou.. Jdu zkusit další ISO, doufám že to půjde.. Slamba ale potřeboval bych radu, ptá se to tam na jakej formát to mám naformatovat tu flashku (jedna se o program Rufus) je tam na výběr NTFS, FAT(Default), FAT32, UDF a exFAT. Tak kterej z nich aby to bootlo správně :O


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 18.07.2014, 22:57
Příspěvek #18


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




já mám flashku s windows naformátovanou v ntfs...
spíš než jiný iso to naformátuj a znova překopíruj, když to šlo dřív, tak proč by to najednou nešlo teď...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Enxty
příspěvek 18.07.2014, 23:01
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 23.07.2012
Bydliště Ostrava
ID: 44126




Jiná flashka, černá magie, růžový poníci.. Kdo ví, no fajn, zkusim, díky :-)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Enxty
příspěvek 19.07.2014, 10:43
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 23.07.2012
Bydliště Ostrava
ID: 44126




No tak furt to nejde, furt to po mě chce jakési drivery, co jsem se tak díval tak to můžou byt drivery na desku nebo HDD ale nevím jak bych to tam měl dat aby to fungovalo.. A jaké soubory přesně aby je to našlo :O


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 19.07.2014, 13:04
Příspěvek #21


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




A proč neosadíš tu původní desku, nezformátuješ disk, pak desky nevyměníš a neprovedeš čistou instalaci Win a driverů? Já vim, po bitvě každej generál, ale po pravdě by mě nenapadlo, že vyměníš desku, aniž bys tohle udělal.


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 19.07.2014, 15:56
Příspěvek #22


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Zformátuj si flashku stopro na FAT32, jinak to nenabootuješ. Pak stačí jednoduše složky s instalací (bude tam složka boot) nakopírovat do rootu flashky ... Jinak se podívej, jestli nemáš někde nějaký nedopatřením zakutalený šroubek nebo tak, který teoreticky může způsobovat zkraty...

Jinak s tou instalací Win 7, bootují se vždycky strašně dlouho... Už jsem měl taky tendence to několikrát vypínat, ale nedělej to ...


Jo a stopro vrať procesor a ramky na původní frekvence a aktualizuj si bios :) V počasí jako je teď chladit defaultem overclocked AMDčko, no good luck kamaráde :)

Příspěvek upravil strécoWolfrámo, 19.07.2014, 16:00.


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Enxty
příspěvek 19.07.2014, 18:01
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 23.07.2012
Bydliště Ostrava
ID: 44126




Sub- jo já vim že to tak je a měl jsem to udělat ale nějak jsem to na úplně zapomněl..
Wolfe - Šroubky a vše jsem kontroloval.. Procak taktuju jelikož mám chladič dokoupenej a na ramky taky :-) + mám ve skříní 4 větraky (vpředu, na boku naproti grafice, nahoře nad procakem a na zadní části taky hned u procaku ) a nedávno jsem nanášel novou chladicí pastu. No zkusim to teda dát ještě na ten FAT32 ale i na NTFS mi to bootuje, jen když dam Install Now tak to píše Starting Setup a pak mi to vyhodí to okno kde to chce ty ovladače (Windows 7 installation missing drivers jestli si k tomu chcete něco přečíst).. BIOS mám aktualizovanej na poslední verzi (5001)... Sorry že píšu tak nějak jedno téma a pak hned druhé, blbě skládám text bo jsem na mobilu :-D Jdu zkusit to s tím jiným formátem a jinak na to kašlu, zítra si pro to přijede servisak a v pondělí přijede s Winama :-)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 14:19
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist