IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Tipy a triky, vše o Unrealu a také mnohem víc než to :)
black.tulip
příspěvek 23.10.2006, 17:12
Příspěvek #1


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5896
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




Zde budou časem umístěny všechny možné informace o Unrealu, a? již máme na mysli singleplayer či multiplayer.

Pokud máte nějaké nápady, co sem umístit, buďto to sem napište a já to případně poté přesunu vše do prvního postu, nebo mi to pošlete na mail bt@gamepark.cz


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ing.-Santus
příspěvek 25.10.2006, 18:25
Příspěvek #2


To kafe si strčte do prdele!!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2015
Registrován: 25.11.2003
Bydliště LazyTown
ID: 555




Mě napadlo, dá se v Unrealu doskočit na Deck16 od Minigunu k beltu? jako v UT?
Nějak mi to nejde whistle.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ksh
příspěvek 25.10.2006, 19:02
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 25.10.2006
ID: 18313




Ahoj borci, ja si myslim ze urcite da, dokonce se da skocit k beltu i vlevo od rampy co vede nahoru k rifli, ta blizsi rampa

Ahoj borci, ja si myslim ze urcite da, dokonce se da skocit k beltu i vlevo od rampy co vede nahoru k rifli, ta blizsi rampa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spirit_Crusader
příspěvek 27.10.2006, 21:37
Příspěvek #4


:)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 656
Registrován: 28.10.2003
ID: 283




QUOTE(ksh @ 25.10.2006, 20:02) [snapback]387354[/snapback]

Ahoj borci, ja si myslim ze urcite da, dokonce se da skocit k beltu i vlevo od rampy co vede nahoru k rifli, ta blizsi rampa

Ahoj borci, ja si myslim ze urcite da, dokonce se da skocit k beltu i vlevo od rampy co vede nahoru k rifli, ta blizsi rampa

Ja vidim nejak dvojmo, a to sem jeste nehral a vubec se nepokousel to skocit.


--------------------
UNREAL A JEDIOVÉ FOREVER
Všímavost nás dovede až k jednomu paradoxu: je-li průměrnost správná a extrémy špatné, pak paladinové musí být nutně špatní lidé.
Získejte Firefox!
Vyměňte Internet Explorer za skutečný prohlížeč
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black.tulip
příspěvek 27.10.2006, 22:12
Příspěvek #5


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5896
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




QUOTE(Spirit_Crusader_cz @ 27.10.2006, 22:37) [snapback]388782[/snapback]

Ja vidim nejak dvojmo, a to sem jeste nehral a vubec se nepokousel to skocit.

asi by kesimu měl někdo říct, že tady dodging používat nemusí


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Spirit_Crusader
příspěvek 27.10.2006, 22:13
Příspěvek #6


:)


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 656
Registrován: 28.10.2003
ID: 283




QUOTE(Lord_British @ 27.10.2006, 23:12) [snapback]388821[/snapback]

asi by kesimu měl někdo říct, že tady dodging používat nemusí

To nebude mit ucinek, je to zavislak bez sance na uzdraveni worship.gif


--------------------
UNREAL A JEDIOVÉ FOREVER
Všímavost nás dovede až k jednomu paradoxu: je-li průměrnost správná a extrémy špatné, pak paladinové musí být nutně špatní lidé.
Získejte Firefox!
Vyměňte Internet Explorer za skutečný prohlížeč
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomxtom
příspěvek 01.06.2007, 14:56
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 31.05.2007
ID: 20842




Halooo potřeboval bych poradit. Před dvěma měsíci jsem poskládal novej kompl a nejede mě na něm Unreal. Teda on jede ale nějak narychleně, takže při hře to vypadá že tak že se pohybuju strašně rychle ten kompl se to snaží vyrovnat a vrací mě zpátky (toto se děje samozřejmě jen v multiplayeru v singlu to jede rychle pořád). Nevíte někdo čím to je? Core 2 Duo E6400 / ATI Radeon X 1950 XT / 2Gb DDR II. / GB 965P-DS3 / HDD S-ATA.

Dík tomxtom
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ksh
příspěvek 04.06.2007, 06:19
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8
Registrován: 25.10.2006
ID: 18313




QUOTE(tomxtom @ 01.06.2007, 15:56) [snapback]509591[/snapback]

Halooo potřeboval bych poradit. Před dvěma měsíci jsem poskládal novej kompl a nejede mě na něm Unreal. Teda on jede ale nějak narychleně, takže při hře to vypadá že tak že se pohybuju strašně rychle ten kompl se to snaží vyrovnat a vrací mě zpátky (toto se děje samozřejmě jen v multiplayeru v singlu to jede rychle pořád). Nevíte někdo čím to je? Core 2 Duo E6400 / ATI Radeon X 1950 XT / 2Gb DDR II. / GB 965P-DS3 / HDD S-ATA.

Dík tomxtom



Ahoj, a nemel si predtim strasne pomalej komp? :) mas dobre nastavene rendering device na D3D nebo OpenGL, nebo ti to jede na software renderingu? a netspeed mas na nastavenou dobre?

ksh
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ing.-Santus
příspěvek 06.06.2007, 11:03
Příspěvek #9


To kafe si strčte do prdele!!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2015
Registrován: 25.11.2003
Bydliště LazyTown
ID: 555




Taky by bylo dobrý říct jakej máš operační systém jestli Xp nebo Visty...
U XPček se jinak dalo aplikaci spustit v určitym režimu kompatibility, to by taky možná mohlo pomoct. Druhá věc je že ten kompl už je možná tak nabušenej, že toho Unreala nezkousne.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tomxtom
příspěvek 06.06.2007, 19:16
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 31.05.2007
ID: 20842




QUOTE(Ing.-Santus @ 06.06.2007, 12:03) [snapback]512032[/snapback]

Taky by bylo dobrý říct jakej máš operační systém jestli Xp nebo Visty...
U XPček se jinak dalo aplikaci spustit v určitym režimu kompatibility, to by taky možná mohlo pomoct. Druhá věc je že ten kompl už je možná tak nabušenej, že toho Unreala nezkousne.


mam XPéčka - s tím režimem kompaktibility už jsem to skoušel, nefunguje to.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ing.-Santus
příspěvek 08.06.2007, 13:07
Příspěvek #11


To kafe si strčte do prdele!!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2015
Registrován: 25.11.2003
Bydliště LazyTown
ID: 555




Tak to si budeš muset podtaktovat :-)
Možná to dělaj ty dvě jádra. Zkus si hrát s nastavenim, ale nepochybuju že už jsi ledasco vyzkoušel.
Za pár tejdnů se chystám jít do podobný sestavy, tak ti pak můžu dát info jak to poběží mně. Sorry, moc jsem ti nepomoh :-)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leo(T.C.K.)
příspěvek 01.08.2007, 22:47
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 40
Registrován: 29.04.2005
ID: 6227




Je potřeba pro to dual core fix: http://hypernl.thenerdnetwork.net/dl/DualCoreFix.7z

Jinak,

Nějaké odkazy, např. na oldunreal multimedia patch pro lepší opengl rendery a lepší zvukové drivery, které lze změnit v advanced options:
http://www.oldunreal.com
Další zajímavé odkazy s množstvím užitečných věcí.
http://zzora.altervista.org/Nephthys.html

http://hypernl.thenerdnetwork.net - sekce files / tools

http://wolf.tcpclan.net/projects/

http://www.celticwarriors.net/ - retexturing project a Unreal anthology patch
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.07.18 - 20:47
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist