IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

5 Stran(y): V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Nejde vam z jakehokoliv duvodu AoE??, Pokud vam nefici AoE po inetu, ctete zde
Tipos
příspěvek 04.01.2010, 15:21
Příspěvek #61


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




kompatibilitu si nastav na xp


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khalis-AoC
příspěvek 18.02.2010, 02:15
Příspěvek #62





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 18.02.2010
ID: 33614




Ahoj,

pokud ti nepomůže nastavení kompability, tak se snaž mít před spuštěním AoE co nejméně otevřených oken. Popř změn rozlišení a pak to vra? zpátky nebo alt/Tab skoč do windows a zase zpátky a mělo by se zpravit...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khalis-AoC
příspěvek 18.02.2010, 02:15
Příspěvek #63





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 18.02.2010
ID: 33614




Ahoj,

pokud ti nepomůže nastavení kompability, tak se snaž mít před spuštěním AoE co nejméně otevřených oken. Popř změn rozlišení a pak to vra? zpátky nebo alt/Tab skoč do windows a zase zpátky a mělo by se zpravit...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Khalis-AoC
příspěvek 18.02.2010, 02:15
Příspěvek #64





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 18.02.2010
ID: 33614




Ahoj,

pokud ti nepomůže nastavení kompability, tak se snaž mít před spuštěním AoE co nejméně otevřených oken. Popř změn rozlišení a pak to vra? zpátky nebo alt/Tab skoč do windows a zase zpátky a mělo by se spravit...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MaxXx
příspěvek 06.12.2010, 17:26
Příspěvek #65


maxxx.cz


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 230
Registrován: 24.01.2006
Bydliště Hospoda
ID: 10764




Zdarvim, chtěly jsme to vyzkoušet.

- nainstalovaly jsme is AOE + datadisk
- opatchovaly
- do klienta jsme se dostaly
- firewall vypnutý
- v klientu host vybral rádoby veřejnou IP adresu
- on se do hry dostal
- tomu kdo se připojoval to vypsalo ve hře že se tam nejde připojit

Byla by nějaká rada ? Děkuji!

Příspěvek upravil MaxXx, 06.12.2010, 17:26.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VTTV
příspěvek 25.12.2010, 08:35
Příspěvek #66





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2010
ID: 36066




Dobrý den,
chci si nainstalovat AOE III, a na disku C nemám dostatek místa, na disku M mám místo, jak prosím nastavit, aby se instaloval AOE III na disk M ?


Děkuji VTTV
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.12.2010, 08:46
Příspěvek #67


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




QUOTE(MaxXx @ 06.12.2010, 17:26) *
Zdarvim, chtěly jsme to vyzkoušet.

- nainstalovaly jsme is AOE + datadisk
- opatchovaly
- do klienta jsme se dostaly
- firewall vypnutý
- v klientu host vybral rádoby veřejnou IP adresu
- on se do hry dostal
- tomu kdo se připojoval to vypsalo ve hře že se tam nejde připojit

Byla by nějaká rada ? Děkuji!


Tuším že veřejnou ip musí mít každý. Případně programy tipu Hamachi a Garena fungujou na 100% thumbsup.gif


QUOTE(VTTV @ 25.12.2010, 08:35) *
Dobrý den,
chci si nainstalovat AOE III, a na disku C nemám dostatek místa, na disku M mám místo, jak prosím nastavit, aby se instaloval AOE III na disk M ?


Děkuji VTTV


Při instalaci je někdy možnost přepnou do pokročilého nastavení (tam už se dá nastavit cesta instalování), už ale netuším kdy se do zeptá.


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VTTV
příspěvek 25.12.2010, 08:52
Příspěvek #68





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2010
ID: 36066




Právě. Mě se to vůbec nezeptalo, morduju se s tím od včera, spuštěno asi 30x, nechce to grrr.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VTTV
příspěvek 25.12.2010, 09:01
Příspěvek #69





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2010
ID: 36066




Neví ještě někdo o tomto problému ? Uvítal bych každou radu ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 25.12.2010, 12:10
Příspěvek #70


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Jdu najít cd....

hned druhá obrazovka přepnout na custom install

Příspěvek upravil Tipos, 25.12.2010, 12:14.
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  instal_aoe_3.JPG ( 67.74k ) Počet stažení: 9
 


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VTTV
příspěvek 25.12.2010, 13:42
Příspěvek #71





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 25.12.2010
ID: 36066




Díky ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post

5 Stran(y): V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 13.11.19 - 13:13
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist