IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> PoMOC
hody17
příspěvek 26.11.2011, 12:24
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 25.11.2011
ID: 42786




Zdravim mám problém co mám dělat když mi to hazí todle!
server is for low ping players only
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizi
příspěvek 26.11.2011, 12:29
Příspěvek #2


existence


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1712
Registrován: 30.04.2005
ID: 6234




Po odpojení ze hry do menu, zadej do konzole příkaz /reconnect hra se pokusí o znovu připojení.


--------------------


  
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yeah
příspěvek 26.11.2011, 15:38
Příspěvek #3


neberte život tak vážně,stejně z něj nevyvázneme živý :P


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 08.12.2006
ID: 19083




Hlásí ti to, že hra je přístupná pouze hráčům s malým pingem.Tudíš udělej to, co psal kolega přede mnou a pakliže to bude stále trvat, tak nezbývá nic jiného, než se ozvat svému poskytovateli kvůli intrnetu.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 26.11.2011, 15:39
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




QUOTE(hody17 @ 26.11.2011, 12:24) *
Zdravim mám problém co mám dělat když mi to hazí todle!
server is for low ping players only



QUOTE(Vizi @ 26.11.2011, 12:29) *
Po odpojení ze hry do menu, zadej do konzole příkaz /reconnect hra se pokusí o znovu připojení.


Hlásí ti to, že tvůj ping je příliš vysoký (server má nastavený určitý limit). Zkus reconnect, ale pokud máš špatné internetové připojení a tvůj ping je vysoký stabilně.. nezbyde nic jiného, než vyměnit providera :-)



Yeah byl rychlejší :-)

Příspěvek upravil maaIk, 26.11.2011, 15:40.


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hody17
příspěvek 26.11.2011, 16:27
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 25.11.2011
ID: 42786




sakra hrál jsem asi hodinu a teď se nikam nemůžu zas přihlásit!:(
Go to the top of the page
 
+Quote Post
yeah
příspěvek 26.11.2011, 18:31
Příspěvek #6


neberte život tak vážně,stejně z něj nevyvázneme živý :P


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 08.12.2006
ID: 19083




To máš asi wifi, co?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vizi
příspěvek 26.11.2011, 18:40
Příspěvek #7


existence


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1712
Registrován: 30.04.2005
ID: 6234




QUOTE(hody17 @ 26.11.2011, 16:27) *
sakra hrál jsem asi hodinu a teď se nikam nemůžu zas přihlásit!:(

Otestuj si odezvu... START - SPUSTIT - ping www.gamepark.cz -t důležitá je hodnota čas=...ms a nech to bežet nějakou dobu třeba i při hraní na GP.
Čím nižší a stabilnější hodnota tím lepší a naopak.


--------------------


  
Go to the top of the page
 
+Quote Post
honza998877
příspěvek 29.11.2011, 22:44
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 29.11.2011
ID: 42825




Cau prosim potrebuji pomoc sem si daval na pc win7 a stal se ze na svem uctu sem mnel 32 a ted tam mam 1 nwvite co stim kchtel bich pomoc prosim vas dekuji
Go to the top of the page
 
+Quote Post
L@chtan
příspěvek 29.11.2011, 22:46
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1219
Registrován: 05.10.2007
Bydliště VnM
ID: 22573




Napiš to znovu a srozumitelně!


--------------------


Go to the top of the page
 
+Quote Post
yeah
příspěvek 01.12.2011, 11:35
Příspěvek #10


neberte život tak vážně,stejně z něj nevyvázneme živý :P


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 305
Registrován: 08.12.2006
ID: 19083




QUOTE(honza998877 @ 29.11.2011, 22:44) *
Cau prosim potrebuji pomoc sem si daval na pc win7 a stal se ze na svem uctu sem mnel 32 a ted tam mam 1 nwvite co stim kchtel bich pomoc prosim vas dekuji

A tos tam měl 32 bonbónů a teď tam je jeden?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 02.12.2011, 12:57
Příspěvek #11


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




QUOTE(honza998877 @ 29.11.2011, 22:44) *
Cau prosim potrebuji pomoc sem si daval na pc win7 a stal se ze na svem uctu sem mnel 32 a ted tam mam 1 nwvite co stim kchtel bich pomoc prosim vas dekuji

To spíš mluvíš o CoD 4 či CoD 5, ne ? :-)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 04.12.2011, 17:35
Příspěvek #12


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




QUOTE(honza998877 @ 29.11.2011, 22:44) *
Cau prosim potrebuji pomoc sem si daval na pc win7 a stal se ze na svem uctu sem mnel 32 a ted tam mam 1 nwvite co stim kchtel bich pomoc prosim vas dekuji

Držet celý život ve škole nebo střílet ! Samozřejmě ještě, že CoD 4 ... ono to to "PEGI ejtýn" neříká schválně !


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 18.07.19 - 00:20
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist