IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

2 Stran(y): V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Flatout2 - první dojmy ze hry, Tak to vidím já
Ammoni@c
příspěvek 14.08.2006, 11:00
Příspěvek #16


Ježíš tě vidí...
Ikona skupiny

Skupina: GP redaktor
Příspěvků: 2010
Registrován: 02.03.2004
ID: 1132




QUOTE(slejtr @ 14.08.2006, 11:47) [snapback]343943[/snapback]

Ja sem si myslel ze se to tu nesmi to je pochopitelne innocent.gif .Kdyztak to promaz thumbsup.gif

Jako v klidku, jen jsem to chtel utnout nez to zacalo :)

Co se tyka MP - taky jsem zazil to trhani, hrali jsme ve 3 a bylo to jen u jednoho. A je to docela neprijemne, zvlaste pri Crash v Arene.

SP: Nemuzu se nabazit, fakt me to chytlo vic nez FlatOut a po nejake dobe zase hra: "jeste zajedu tenhle okruh a pak uz fakt pujdu spat". Ovladani je tezsi, kdyz se rozkomyha auto je makacka to srovnat, na volantu to ale neni tak strasny. Kazdopadne jsem nadsen a brousim si pomalu pero na hodne vysoke hodnoceni.

MP: Nastesti doslo k vylepseni, ze uz to neni jen na client-client spojeni. Čeho se obavam, ze vsechny hry se musi zakladat pres server GameSpy. Pokud by to neslo obejit a je tam tahle podminka "natvrdo", nepujde to nikdy hrat pres GP. A to by byla jiste skoda. Mno uvidime.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 14.08.2006, 16:02
Příspěvek #17





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




Jak sme hráli přes to hamachi tak si se trhal, ale nebylo to tak stašný. Conect byl v poho ten jel plynule a s tím skokem do výšky... to sem tam dal omylem, taky sem to hrál poprvý :D
Když to nebude na GP tak mě to bude moc mrzet, protože se pak se bude FO2 hrát méně, na tom hamachi je to přece víc mimo, zatímco tady je víc lidí, jakmile je tam jeden tak se přihlásím a za chvíli sou další, ale přes hamachi je to asi jen po předchozí domluvě na ICQ.
A co se týče GSA... tak tam se asi hůř najdou češi mezi sebou...


--------------------
Hraju na GP:
FlatOut
Vietcong
Trackmania Nations
Hraju na GSA:
FlatOut 2
Hraju cez hamachi:
Ground Control II

Go to the top of the page
 
+Quote Post
conecting
příspěvek 14.08.2006, 19:35
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 48
Registrován: 23.06.2006
ID: 15883




Flatout se da taky hrát přes flatoutnet klienta. Pro FO2 je flatoutnetpro2 ale nějak blbne. Jednou se mi FO2 podařilo připojit přes flatoutnet klienta a připojovalo to stejně jak FO1 na GP. Takže to gamespy obešlo. Tím pádem soudím, že na GP by to mohlo jít. Už párkrát se mi do MP podařilo připojit a má jednu novinku. Můžete hlasovat o vykopnutí hráče, nebo jednou jsme hlasovali jaká se pojede tra?. Možná nevýhoda je že po každém dojetém závodě hráč musí odkliknout, že je připraven pro další závod. Někteří na to zapomínali a proto je vyhazovali za zdržování. Tak na toto pozor. Těším se na další supr pařbu s FLATOUT2. thumbsup.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 15.08.2006, 06:44
Příspěvek #19





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




To sem ani nevěděl, že tam sou až takový vylepšení než v FO1, ale pořád mi tam chybí chat?... nebo sem si ho nevšim? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ryby
příspěvek 15.08.2006, 07:33
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 13
Registrován: 26.10.2005
ID: 9201




je to dobrá hra ale to padání v MP mi docela vadí... stejně se těšim až bude patch. moc nevěřim verzím 1.0.
btw- padá to jenom večer když je to přetížený
Go to the top of the page
 
+Quote Post
conecting
příspěvek 15.08.2006, 15:56
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 48
Registrován: 23.06.2006
ID: 15883




Lidi co hrajou přes flatoutnetpro2, tak maji nahraná verze EUv1.1, nebo USv1.2, ale na netu jsem nic nenašel. Tak uvidíme co nám přinese česká verze. Chat ve hře chybí, ale pokud se bude hrát na GP, tak tam jsme na chat zvyklí z klienta. Dnes mi přišel mail, že hra dorazí na sklad 16.srpna.
IPB Image
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BariX
příspěvek 16.08.2006, 05:36
Příspěvek #22


Presidents Club
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 8268
Registrován: 16.02.2005
Bydliště Štatl tatíček všech měst
ID: 5043




Tak jsem zjistil že ve Flatoutu 2 je StarForce, takže ta hra tímhle u mě nadobro skončila angry.gif Nebudu si do PC dobrovolně instalovat vir.

Příspěvek upravil BariX, 16.08.2006, 05:37.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 16.08.2006, 07:26
Příspěvek #23





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




Jo tahle hra má SF 4, ale US verze má securom... takže np
mimochodem, na flatoutjoint.com je od 13. srpna přístupná čeština do hry a návod jak ji zprovoznit. Ozkoušeno, funguje
Go to the top of the page
 
+Quote Post
b!gd!ck
příspěvek 16.08.2006, 11:45
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 18.07.2006
ID: 16423




QUOTE(ModJiri @ 16.08.2006, 08:26) [snapback]345586[/snapback]

Jo tahle hra má SF 4, ale US verze má securom... takže np
mimochodem, na flatoutjoint.com je od 13. srpna přístupná čeština do hry a návod jak ji zprovoznit. Ozkoušeno, funguje

nevis jestli verze FlatOut 2 SFClone DVD - Unleashed je US nebo evropska ci jina ?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ModJiri
příspěvek 16.08.2006, 12:17
Příspěvek #25





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 42
Registrován: 01.04.2006
ID: 14017




QUOTE(b!gd!ck @ 16.08.2006, 12:45) [snapback]345751[/snapback]

nevis jestli verze FlatOut 2 SFClone DVD - Unleashed je US nebo evropska ci jina ?

netuším

Příspěvek upravil ModJiri, 16.08.2006, 12:17.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
b!gd!ck
příspěvek 16.08.2006, 20:18
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 18.07.2006
ID: 16423




ModJiri: nemas tu cestinu? moh bys mi ji poslat na mail? me nejde se zaregistrovat na tech strankach abych to moh stahnout.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Šupex
příspěvek 25.12.2006, 12:51
Příspěvek #27


Geekoviny. Ty jsou moje, i když jim vůbec nerozumím.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 11608
Registrován: 06.03.2006
Bydliště Ostrava
ID: 13513




sry jestli to uz je. nechtel ose mi to cele cist. ma to starforce jako prvni dil?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
!Tvý?ák!
příspěvek 02.02.2007, 17:40
Příspěvek #28


ofinkáááá


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4428
Registrován: 14.05.2006
Bydliště bylo, je a bude!
ID: 14910




QUOTE(Šupex @ 25.12.2006, 12:51) [snapback]426550[/snapback]
sry jestli to uz je. nechtel ose mi to cele cist. ma to starforce jako prvni dil?
tady nikdo nepíše, to je škoda, chtělo by to na GO taky FlatOuty 2-ku i když ty jdou hrát po netu jen stačí mít origoš, kterej mám biggrin.gif

kdyžtak se někdo ozvěte a dáme někdy, chci vás vydrtit! teehee.gif


--------------------
Neunundneunzig Luftballons, ihrem Weg zum Horizont.
Jdi s davem, mysli proti davu a hlavně používej Dave.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
_Q_
příspěvek 06.03.2007, 14:04
Příspěvek #29


I am Q ............


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 91
Registrován: 11.08.2006
ID: 16886




tak je to uz hooooodne dlouho co jsem si koupil orig. Flatou ten slapal v poho ,ale multi. mi nesel nwm proc pak se objevil Flatout 2 precetli jsem si par recenzi koukl na nejake screeny a hned jak vysel tak jsem ho ...............CO?...............prece koupil pak jsem ho nainstaloval,ale jelikoz mam tu zas**nou GF mx4000 tak mi co ................. Flatout 2 nesel pac byly videt jenom stiny grrr.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Stran(y): V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.07.18 - 06:26
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist