IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s GamePark Pokerem, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Pokud je pro vás poker velkou neznámou, podívejte se na NÁPOVĚDU.

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

3 Stran(y): V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> GamePark Space - report bugů
Slamb
příspěvek 08.01.2011, 16:09
Příspěvek #31


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




space funguje na všech mobilech s androidem bez problémů...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 08.01.2011, 16:21
Příspěvek #32


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




to chce nejakej screen kde bude mobil s androidem a tam space)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 08.01.2011, 18:07
Příspěvek #33





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




QUOTE(Slamb @ 08.01.2011, 16:09) *
space funguje na všech mobilech s androidem bez problémů...


tak jaktože mě teda nefunguje???
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 08.01.2011, 22:11
Příspěvek #34


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




asi nemáš aktuální flashovej plugin...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 09.01.2011, 10:38
Příspěvek #35





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




ale kde ho vemu? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 09.01.2011, 10:50
Příspěvek #36


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tak trochu googlim, ne? rolleyes.gif je třeba nainstalovat android 2.2+...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 09.01.2011, 13:28
Příspěvek #37





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




nooo, já si radši počkám až ten android 2.2 bude oficiálně ke stažení přímo od samsungu ne abych to tam dostával nějakym složitym způsobem když jsem to ani nikdy nedělal...jak sem si tak různě čet fora tak někomu prej po upgradu začal mobil blbnout, někomu naopak blbnul předtim a teď jede normálně, mě zatim mobil jede v pohodě je rychlej nic se neseká tak nevidim důvod proč bych měl upgradovat na 2.2...teda jedinej důvod by byl ten flash player :D...jako když připojim mobil k pc a zapnu samsung kies tak mi to nabídne nějakou aktualizaci ale když jí spustim naběhne mi 1% a pak to napíše aktualizace se nezdařila tak nevim no...a navíc, když si upgraduju OS nepřijdu tim o záruku?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 09.01.2011, 20:40
Příspěvek #38


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




jestli někdy bude... neni problém na netu sehnat android 2.2 skoro pro každej telefon, instalace je jednoduchá, stačí zmáčknout určitou kombinaci kláves a spustí se... opět googlit rolleyes.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Preu
příspěvek 09.01.2011, 22:30
Příspěvek #39


Všichni tak skončíme
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 3628
Registrován: 16.12.2005
Bydliště u PC
ID: 10083




Na něktrý telefony se dá nainstalovat funkční verze adobe flash playeru i na android 2.1
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 11.01.2011, 14:45
Příspěvek #40





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




i na Samsung Galaxy S ? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 11.01.2011, 20:45
Příspěvek #41





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




fajn tak už sem upgradoval na android 2.2, space sice spustit jde dostanu se až na tu obrazovku s výběerm pokojů, ale nefunguje mi tam posouvání stránky-stránka se nevejde na displej celá, přiblížit/oddálit se dá ale pak se nedá posouvat...takže si nemůžu posunout ten posuvník dolu a vybrat si další pokoje...a taky když na nějakej ten pokoj kliknu tak se nic nestane nespustí se poker...a když potom space vypnu tak je vždycky ještě asi tak minutu mobil takovej zhulenej...když chci do menu tak začne načítat stejně jako když chci do menu hned po zapnutí mobilu, a ze všech ploch mi zmizí všechny ikony...tak po tý +- jedný minutě je zase všechno ok :D:D...nevíte někdo čím to může bejt? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 11.01.2011, 23:29
Příspěvek #42


hřbitovní support
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6426
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




ještě se bude muset trochu zapracovat na optimalizaci - nejen spacu, ale i androidu...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
BiGSh0cK
příspěvek 12.01.2011, 09:12
Příspěvek #43





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 98
Registrován: 09.07.2010
ID: 34720




ale jak :D:D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marw_
příspěvek 17.01.2011, 23:10
Příspěvek #44



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 1540
Registrován: 18.07.2007
ID: 21439




V malých oknech, např. na netbooku se space okno nepřizpůsobuje velikosti okna v prohlížeči a chybí i lišty na posouvání okna, což je trochu problém rolleyes.gif
Připojené(ý) soubory
Připojený soubor  Bez_n_zvu.jpg ( 145.09k ) Počet stažení: 32
 


--------------------

‎"A jak se pořád máš v tý Severní Koreji?"
"Nemůžu si stěžovat."
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.11.19 - 16:15
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist