IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Často kladené otázky

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty, nejprve si přečtěte náš FAQ, než položíte otázku!

 
Reply to this topicStart new topic
> Problém s FPS
Minibuky
příspěvek 18.02.2012, 22:07
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




Po několikátém pokusu se mi konečně povedlo nainstalovat hru (polská verze a W7 špatná kombinace). Jenže úsměv se mi docela rychle vytratil, když jsem zjistil že nemám ani 125 stálých fps. Při jakémkoliv výbuchu střelbě atp se hra začne sekat a fps jdou rapidně dolu. sestava: AMD Phenom X2 965, ati 5750, asus m4a77 ,4 gb ram ,W7 32 bit


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bighead
příspěvek 19.02.2012, 10:05
Příspěvek #2


velký = big a dál ?
Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 3315
Registrován: 10.04.2006
ID: 14196




předpokládám, že se k té hranici 125 přiblížíš, takže sychnronizace ramce je vypnuta ? Akutualizované ovladače GK máš ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 19.02.2012, 10:22
Příspěvek #3


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Spíše starší ovladače, třeba nějak 10.3, 10.4 ... a nikdy si nemůžeš být jistý, že ti to pojede v klidu, když máš grafiku ATi...


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post
maaIk
příspěvek 19.02.2012, 10:45
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 580
Registrován: 19.12.2007
Bydliště Ratíškovice
ID: 23639




Zkus vypnout "Dynamic Lights"
Options ---> Performance ---> Dynamic Lights

Sice jsem neměl problémy s FPS, ale jakmile začal rusák střílet s ppsh a nebo bouchaly granáty, tak jsem si připadal jako pod stroboskopem .. neskutečně se to sekalo.. Jak nikdo nestřílel, jelo to v pohodě..

Snad ti to pomůže..


--------------------
baner


-ʞıɯ-
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 19.02.2012, 11:53
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




No ovladače aktualizovaný mám takže zkusím asi starší jinak dynamic lights jsem vypnul a je to o něco lepší.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MAXX´´´
příspěvek 19.02.2012, 14:45
Příspěvek #6


Nic není nemožné ^^


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 771
Registrován: 07.07.2008
Bydliště Chrudim
ID: 26072




Spoustíš hru v režimu Windows XP a jako správce ? Mně tohle pomohlo. thumbsup.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 19.02.2012, 16:18
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




QUOTE(MAXX´´´ @ 19.02.2012, 14:45) *
Spoustíš hru v režimu Windows XP a jako správce ? Mně tohle pomohlo. thumbsup.gif

To mám ale nastal novej problém viz.

Příspěvek upravil Minibuky, 19.02.2012, 16:20.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 19.02.2012, 16:52
Příspěvek #8


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




QUOTE(Minibuky @ 19.02.2012, 16:18) *
To mám ale nastal novej problém viz.


Stačí přepsat mp_config.cfg na default_mp.cfg.

CO se týče instalování CoDka na Win7 , ty si měl nejaké problémy při instalaci ? Mám pl verzi , win 7 32 bit , amd athlon x2 , 2gb ram , 5770 (mám dojem) a vše v pohodě.

Příspěvek upravil Piplovic., 19.02.2012, 17:02.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 19.02.2012, 17:05
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




Nevim jestli je problém v tý polský verzi nebo ve Win 7 každopádně na XP mi to šlapalo v pohodě :) jinak to přepsání pomohlo.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Minibuky
příspěvek 25.02.2012, 13:20
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 350
Registrován: 17.03.2006
ID: 13738




Zkusil jsem i starší ovladače a beze změny holt si budu muset zvyknout na tu sekanou no thumbsdown.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FireRenegade
příspěvek 31.03.2012, 00:53
Příspěvek #11


Proč s životem bojovat, když jste předem prohráli?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 158
Registrován: 13.02.2007
Bydliště Prachatice
ID: 19848




Mám taky polskou verzi a vše jde krásně a v pořádku thumbsup.gif ...
Takže podle mě to jen přepiš, jak říkal Pipl :) ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Piplovic.
příspěvek 31.03.2012, 06:03
Příspěvek #12


hups
Ikona skupiny

Skupina: GTA:SA admin
Příspěvků: 2483
Registrován: 14.08.2006
Bydliště Ostrava
ID: 16929




QUOTE(FireRenegade @ 31.03.2012, 01:53) *
Mám taky polskou verzi a vše jde krásně a v pořádku thumbsup.gif ...
Takže podle mě to jen přepiš, jak říkal Pipl :) ...

přepsal , teď je otázkou kde může být problém s fps.
QUOTE
Zkusil jsem i starší ovladače a beze změny holt si budu muset zvyknout na tu sekanou no thumbsdown.gif

Nejsem žádný expert na pc , ale vyzkoušel bych teda jinou verzi hry. Protože kdyby to bylo win 7čkou , tak bys měl i v jiných hrách problém. Co se týče fps.

Nic jiného mě (po noční) nenapadá :-D

Příspěvek upravil Piplovic., 31.03.2012, 06:05.


--------------------
I <3 Škoda Octavia 1 1.8T

Podpis smazán - porušení pravidel fóra - lol :o)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strécoWolfrámo
příspěvek 01.04.2012, 10:03
Příspěvek #13


jhn_


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1266
Registrován: 21.04.2006
Bydliště Hranice na Moravě
ID: 14423




Ještě zkus na hraní vypnout prohlížeč :)) Flash v prohlížeči dělá taky docela dost, zvláště s Quake enginem :)


--------------------
Gandalf, man, you ruined my VUVUZELA! ... Oh no, wait, it's working!
Motherboard: Gigabyte P35-DS4 | CPU: Intel Core 2 Duo E6550 Conroe @ 2,80 GHz | RAM Memory: Kingston 2GB @ 800 MHz | GPU: Gigabyte GeForce 8800 GTX 768 mb | HDD: Seagate Barracuda 250 GB, 16 mb cache | Zdroj: Fortron Blue Storm 500 W | Case: Thermaltake Mambo VC 2000 | DVD RAM: Samsung DVD±R ±RW 20x Drive, Lightscribe, Bulk DL±8.5GB, SATA, Black
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 19:41
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist