IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité

Pokud máte nějaký dotaz či problém s GamePark Pokerem, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Pokud je pro vás poker velkou neznámou, podívejte se na NÁPOVĚDU.

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Chyby, bugy, problémy se hrou a klientem
Rumčajz
příspěvek 13.12.2009, 12:33
Příspěvek #16





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4033
Registrován: 05.02.2006
Bydliště mám
ID: 11680




Jo, jednou sem si skusil pokr na GP, zaškrtnul sme si dorovnat, protože sem chtěl dorovnat těch 5 gbodů a místo toho aby se mě to zeptalo jestli chci dorovnat ten all in 100 bodů, tak se to dorovnalo samo s 2 3 . Myslel sem, že se tohle zpraví co nejdřív, když seš takovej machr v pokru calle, protože to je docela zásadní věc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 17.12.2009, 00:05
Příspěvek #17


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




QUOTE(panVajíčko @ 13.12.2009, 12:33) *
když seš takovej machr v pokru calle

to sem ani nevedel dik)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kazer
příspěvek 18.12.2009, 20:03
Příspěvek #18





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 06.12.2009
ID: 32809




nwm ani nie je to dolezite ale to je chyba u vas alebo v mojom prehliadaci?.......je to take cudne...poposuvane...nwm no...ale neni to nic vazne
roby to este niekomu?
Připojený soubor  wtf.jpg ( 156.16k ) Počet stažení: 35


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
calll_
příspěvek 18.12.2009, 20:09
Příspěvek #19


_
Ikona skupiny

Skupina: Poker admin
Příspěvků: 3532
Registrován: 07.10.2006
Bydliště carentan
ID: 18001




co to je za browser chrome ?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kazer
příspěvek 18.12.2009, 20:16
Příspěvek #20





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 06.12.2009
ID: 32809




QUOTE(calll_ @ 18.12.2009, 20:09) *
co to je za browser chrome ?

je to Opera 10.10


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Folwar
příspěvek 18.12.2009, 20:20
Příspěvek #21





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1593
Registrován: 26.08.2008
Bydliště buď jsem tady nebo někde jinde, ještě se mi nestalo, abych nebyl nikde
ID: 26647




Se občas stane. Žádný vliv na cokoliv to nemá.


--------------------

Z chlapců se stávají muži, když přestanou za svůj podpis v diskusních fórech připojovat podrobné parametry své PC sestavy.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kazer
příspěvek 18.12.2009, 20:30
Příspěvek #22





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 06.12.2009
ID: 32809




QUOTE(Folwar @ 18.12.2009, 20:20) *
Se občas stane. Žádný vliv na cokoliv to nemá.

akurat ze mne to roby vzdy.....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 18.12.2009, 20:30
Příspěvek #23



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8080
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




Kazer: proč kvůli každé pi*ovině zakládáš nové téma? Proč to nedáš třeba sem? http://forum.gamepark.cz/index.php?showtopic=39466



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kazer
příspěvek 18.12.2009, 20:31
Příspěvek #24





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 06.12.2009
ID: 32809




QUOTE(Legio IX @ 18.12.2009, 20:30) *
Kazer: proč kvůli každé pi*ovině zakládáš nové téma? Proč to nedáš třeba sem? http://forum.gamepark.cz/index.php?showtopic=39466

pretoze to s tym nema nic spolocne :)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Legio IX
příspěvek 18.12.2009, 20:34
Příspěvek #25



Ikona skupiny

Skupina: CoD2 admin
Příspěvků: 8080
Registrován: 04.02.2006
Bydliště Řícmanice
ID: 11588




QUOTE(Kazer @ 18.12.2009, 20:31) *
pretoze to s tym nema nic spolocne :)

To je jedno. Je to taky chyba. Dovedeš si představit, že by to dělal každej tak jako ty (za dvanáct dnů co jsi zde na foru máš 14 nových témat), tak potom se v tom foru ani prase nevyzná.....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kazer
příspěvek 18.12.2009, 20:36
Příspěvek #26





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 135
Registrován: 06.12.2009
ID: 32809




QUOTE(Legio IX @ 18.12.2009, 20:34) *
To je jedno. Je to taky chyba. Dovedeš si představit, že by to dělal každej tak jako ty (za dvanáct dnů co jsi zde na foru máš 14 nových témat), tak potom se v tom foru ani prase nevyzná.....

no ok...anbuduce to napisem na nekaje kucharse forum...dufam e si to nekto vsimne :D


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slamb
příspěvek 18.12.2009, 20:45
Příspěvek #27



Ikona skupiny

Skupina: GP Support
Příspěvků: 6431
Registrován: 20.02.2005
Bydliště Praha
ID: 5109




tohle opera dělá, je to kvůliu cache, mělo by stačit to vyčistit...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PipBoy
příspěvek 18.12.2009, 22:03
Příspěvek #28





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 722
Registrován: 08.08.2008
Bydliště Litomyšl
ID: 26465




http://s2.imgupload.cz/img/--/121092/qmaXp/aaa.JPG

Beware!


--------------------
Dakka Dakka Dakka
Go to the top of the page
 
+Quote Post
PipBoy
příspěvek 17.01.2010, 19:21
Příspěvek #29





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 722
Registrován: 08.08.2008
Bydliště Litomyšl
ID: 26465




Jak je možný, že při hře pro 6 hráčů začne hra s 5? A jeden dostane místo 200 bodů 400?

http://s1.imgupload.cz/img/--/149609/UwZMG/eerarasasd.JPG


--------------------
Dakka Dakka Dakka
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ppk_?
příspěvek 24.01.2010, 12:31
Příspěvek #30





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 24.01.2010
ID: 33341




Dal jsem si do hry 600 Gb, pote jsem vstal a chtěl si přidat víc, ale nešlo přidat ani bod. Šel jsem do jiné místnosti, přidal znovu 600 Gb, po chvíli jsem přestal hrát a vstával se 600 gb. Body zmizeli a nemám je. Co s tím?
Moje bilance na pokeru je 1173 Gb tak proč je nemám. Díky
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 26.10.20 - 09:00
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist