IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

> Důležité upozornění

Pokud máte nějaký dotaz či problém s Call of Duty 2, nejprve si přečtěte naše ČASTO KLADENÉ OTÁZKY, než položíte vlastní otázku!

Také byste měli znát PRAVIDLA pro hraní na našich serverech. Vyhnete se tak zbytečným nepříjemnostem.

 
Reply to this topicStart new topic
> ERROR.....Call of Duty 2, problem se spuštěním
jmY
příspěvek 13.02.2016, 17:24
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 13.02.2016
ID: 47094




Zdravím všechny pařmeny, sestavil jsem si herní PC, ale kdyz chci spustit cod2 multiplayer nebo zkousel jsem take cod4 multiplayer (ze zajimavosti), tak se me hra pokažde vypne a nejspíš to jsou problemy s kompatibilitou, tak jsem zkousel docela hodně variant a spouštěl v režimu xp, win 7, no prostě všech co jsou a nic.zkousel jsem take nainstalovat win XP a win 8, ale nepomohlo to....jinak pouzivam win7.instaloval jsem hru cod2 asi nekolikrat ale pokazde to stejne, zkousel jsem to aj z flesky ale marně. Prostě singlplayer jede bez problemu jak cod2 tak cod4, ale prostě multak nemuzu ani zaboha spustit. mam direct X11 X11.2, instaloval jsem take X9 nebo X7 na ktere je hra postavena ale nepomohlo.Tak hraju COD2 na notasu ale ty fps a ten vykon to není ono. Prostě jsem zkusil všechno co mě napadlo, ale nic z toho nevedlo k úspěchu. Tak bych vás chtěl všechny poprosit o jakou-koli radu nebo postup jak stím tzv, VYJEBAT. Možná se stím už někdo z vás setkal nebo mel stejný či podobný problem jako já. samozdřejmě spustit program v režimu kompatibility jsem zkousel milionkrat ale nic....někteří to tak udělali a v pohodě, ale ja myslím že to bude trošku jinačí problém. Taak vas prosím o Rady a Tipy. Děkuji jmY
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 13.02.2016, 18:07
Příspěvek #2


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




http://forum.gamepark.cz/index.php?showtop...mp;#entry789490 nic z toho nepomohlo?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jmY
příspěvek 14.02.2016, 00:24
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 13.02.2016
ID: 47094




zkusim to stema sluchatkama a mrknu poradne na tu zvukovku....ale stejnak singl jde a multak ne.divne
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jmY
příspěvek 14.02.2016, 00:40
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 13.02.2016
ID: 47094




THX subZERO :)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 14.02.2016, 10:41
Příspěvek #5


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5496
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




Sluchátka? :)


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jmY
příspěvek 14.02.2016, 12:45
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 4
Registrován: 13.02.2016
ID: 47094




asi jo, to je skoro nepochopitelne :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 14.11.19 - 17:24
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist