IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Age Of Empires 3
Líbí se vám tato hra
Nemůžete zobrazit výsledek hlasování, dokud neodhlasujete. Přihlašte se a hlasujte.
Celkem hlasů: 86
Neregistrovaní nemohou hlasovat 
flogy
příspěvek 08.10.2005, 07:35
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 127
Registrován: 09.04.2005
ID: 5810




Co říkáte na hru Age of Empires 3.Docela dobrá maso co?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Romik
příspěvek 23.10.2005, 11:44
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 374
Registrován: 18.04.2005
ID: 5982




QUOTE(flogy @ 08.10.2005, 08:35)
Co říkáte na hru Age of Empires 3.Docela dobrá maso co?
[right][snapback]143609[/snapback][/right]

Deto as na tu silene velkou listu wow.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Şişin
příspěvek 24.10.2005, 22:13
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 10.02.2005
ID: 4968




Jojo přesně ta lišta mě taky sere :) Jinak Russia 4 ever :)


--------------------
Všude dobře , u Bks na ts nejlíp.)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sisin
příspěvek 24.10.2005, 22:15
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 11.05.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 6416




QUOTE(Şişin @ 24.10.2005, 23:13)
Jojo přesně ta lišta mě taky sere :) Jinak Russia 4 ever :)
[right][snapback]149736[/snapback][/right]

Sakra a zase mam 2 accounty :|


--------------------
90 % lidí v našem světě jsou hlupáci a zbytek je v nebezpečí , že se tím nakazí...






Go to the top of the page
 
+Quote Post
*SnB-CreW*CHARLI...
příspěvek 29.10.2005, 18:06
Příspěvek #5


.:snoopi:.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 28
Registrován: 14.10.2005
ID: 8967




jo vypadá docela výborně ale zatim sem ji ještě nehral takže neni co hodnotit , ale doufám že budou výraznější změni oproti předešlím dílům.Ale zatim fšude slyšim jak je to výborný no nechám se překvapit...


--------------------
by *SnB-CreW*CHarlie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pity
příspěvek 30.10.2005, 21:23
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 30.10.2005
ID: 9298




Ahoj potřeboval bych seriové číslo do age of empires 3.
Rád vyhovím i vám,díky.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ns5
příspěvek 31.10.2005, 20:15
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 5
Registrován: 12.08.2005
ID: 7898




DDDATE NEKDO age of empairs 3,2___???? whistle.gif nebo jinou hru piste na pavel.cukrar@seznam.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ing.-Santus
příspěvek 03.11.2005, 18:56
Příspěvek #8


To kafe si strčte do prdele!!
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 2015
Registrován: 25.11.2003
Bydliště LazyTown
ID: 555




QUOTE(Romik @ 23.10.2005, 11:44)
Deto as na tu silene velkou listu wow.gif
[right][snapback]148964[/snapback][/right]


Tu lištu si můžeš ve fůl verzi zmenšit, potom to vypadá daleko líp.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lamax
příspěvek 03.11.2005, 19:14
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1179
Registrován: 18.06.2005
Bydliště Jicin,CZ
ID: 7136




ja nevim, jeste sem ji nehral cool.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Welfor
příspěvek 16.11.2005, 17:39
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 34
Registrován: 25.07.2005
ID: 7692




Podle mě je to skvělá hra!!!
Mám Lisabon na 50 lvl :-)) a to už je mazec.. a už hraju proti expertům. někdy je dám a někdy ne (50%/50%).. ale to snad chapete!
Fakt good game!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flogy
příspěvek 16.11.2005, 22:46
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 127
Registrován: 09.04.2005
ID: 5810




jo je to super hra.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mx-2004
příspěvek 17.11.2005, 14:07
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 156
Registrován: 16.12.2004
ID: 4081




Nevite jestli de AoE 3 po hamachi stejne jako jeho predchudce?


--------------------
PC: AMD Phenom II X4 940 (3Ghz), Kingston 4GB DDRII 800 Mhz, Gigabyte ATI HD5850 1GB GDDR5
OS: Windows 7 PRO
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kapik
příspěvek 18.11.2005, 23:12
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 18.11.2005
ID: 9633




po hamatchi de mam to ozkouseny.....ale obcas mi to nejde pise to host canceled the game´....nevim cim to je,ale jinak je ta hra opravdu vyborna doporucuju vsem
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sisin
příspěvek 20.11.2005, 12:50
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 11.05.2005
Bydliště Kroměříž
ID: 6416




Pls , je potřeba mít ke hře po hamachi veřejnou ip?


--------------------
90 % lidí v našem světě jsou hlupáci a zbytek je v nebezpečí , že se tím nakazí...






Go to the top of the page
 
+Quote Post
flogy
příspěvek 24.11.2005, 23:44
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 127
Registrován: 09.04.2005
ID: 5810




tak to fakt nevím.Já tuto hru budu mít asi teď o víkendu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 11.12.19 - 13:22
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist