IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

3 Stran(y): V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Porty pro hrani AoE
Platon
příspěvek 15.10.2004, 17:23
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




Pakliže chcete hrat AoE, je potreba mit verejne IP. Na to se ptejte sveho providera. Pokud vam to ani pak nejede, znamena to ze nemate povolene porty. Porty pro hrani AoE jsou tyto:

TCP - 2300 až 2400 a 47624
UDP - 2300 až 2400 a 6073
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.biTcH^^
příspěvek 16.10.2004, 11:03
Příspěvek #2


`_ˇ


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 52
Registrován: 23.10.2003
ID: 180




cry.gif


--------------------
go go go sparTa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ajka
příspěvek 16.10.2004, 16:17
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 228
Registrován: 16.06.2004
ID: 2102




To mam ale nefunguje


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
.biTcH^^
příspěvek 17.10.2004, 09:46
Příspěvek #4


`_ˇ


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 52
Registrován: 23.10.2003
ID: 180




ty porty mi musi povolit provider nebo muzu i sam? a pomuze to kdyz mam externi verejnou a interni neverejnou ?


--------------------
go go go sparTa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
thomas.baggio
příspěvek 23.10.2004, 08:52
Příspěvek #5





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7
Registrován: 08.10.2004
ID: 3033




Ahoj, mel bych dotaz:
Verejne IP mame v nasi wifi siti pro internet jen jedno: 213.226.200.53
Kdyz si nekde na webu zjistuji sve IP, tak je to OK, a ukaze mi to prave to 213.226.200.53... A ne moje lokalni 10.0.0.61, ale na GZ je to jinak! Kdyz zalozim hru, ukazuje to moje sitove, lokalni IP...
Fakt uz jsem celkem zoufaly... Nevite nekdo, co s tim? Moc prosim o radu!
Muj email: thomas.baggio@email.cz
ICQ: 125664785
Nebo normalne tady na foru, diky moc! Poradte prosim!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jenkye
příspěvek 03.11.2004, 09:21
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 03.11.2004
ID: 3445




A kde zjistim jestli mám ty poty povolené??
A mojí IP adresu si zjistím kde? sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 03.11.2004, 11:12
Příspěvek #7





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(jenkye @ 03.11.2004, 09:21)
A kde zjistim jestli mám ty poty povolené??
A mojí IP adresu si zjistím kde? sad.gif

ad porty: mrkni do sveho firewallu...

ad IP: jdi na tuhle stranku..http://www.whatismyip.com/ tam se ti napise z jakeho IP jsi pripojen
Go to the top of the page
 
+Quote Post
DnS_Sp00ky
příspěvek 18.01.2005, 16:11
Příspěvek #8





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 18.01.2005
ID: 4602




Cau ko Platon porad mi plz preco mi v kuse ked s niekym hram laguje hra?Su same lagy a neviem preco.Prippojenie mam vysokorychlostny Internet.A predtym mi to vobec nerobilo .Virus nemam prehladal som pocitac dvoma antivirmi konkretne Avastom 4.5 a Nod 32.Tak mi plz napis cim to je sem alebo na mail m31@post.sk alebo na ICQ 220-362-718.Thx dufam ze mi poradis:-) rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 19.01.2005, 12:29
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(DnS_Sp00ky @ 18.01.2005, 16:11)
Cau ko Platon porad mi plz preco mi v kuse ked s niekym hram laguje hra?Su same lagy a neviem preco.Prippojenie mam vysokorychlostny Internet.A predtym mi to vobec nerobilo .Virus nemam prehladal som pocitac dvoma antivirmi konkretne Avastom 4.5 a Nod 32.Tak mi plz napis cim to je sem alebo na mail m31@post.sk alebo na ICQ 220-362-718.Thx dufam ze mi poradis:-) rolleyes.gif

hehe, tak to vubec netusim...to ze ti to laguje kdyz mas vysokorychlostni inet, muze mit vazne vice duvodu. Pokud to mas sdilene, tak mas asi spoustu stahovacu jeste na drate, proto ten ping, ci snad mas tak spatnou sit, ze ztracis prilis mnoho packetu...Fakt netusim, s timhle ti neporadim:/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gruzman
příspěvek 29.03.2005, 07:52
Příspěvek #10





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 29.03.2005
Bydliště CZ Brno
ID: 5667




Tak jsem se včera snažil zprovoznit AoE na gamezone. Povedlo se mi to, až jsem udělal zoufalý krok a to že jsem vypl firewall. nevím proč, když jsem směrem "ven" měl povolenou veškerou komunikaci. AoE mi začalo jet až ve chvíli, když jsem otevřel tyto porty i z "venku". To se mi moc nelíbí, např. u Call of duty to není třeba, tak se chci zeptat, je-li to opravdu potřeba mít otevřené i z "venku", nebo stačí jen některý z portů(t47624,u6073)? díky moc


TCP - 2300 až 2400 a 47624
UDP - 2300 až 2400 a 6073
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Platon
příspěvek 29.03.2005, 17:59
Příspěvek #11





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 397
Registrován: 23.09.2003
ID: 15




QUOTE(gruzman @ 29.03.2005, 07:52)
Tak jsem se včera snažil zprovoznit AoE na gamezone. Povedlo se mi to, až jsem udělal zoufalý krok a to že jsem vypl firewall. nevím proč, když jsem směrem "ven" měl povolenou veškerou komunikaci. AoE mi začalo jet až ve chvíli, když jsem otevřel tyto porty i z "venku". To se mi moc nelíbí, např. u Call of duty to není třeba, tak se chci zeptat, je-li to opravdu potřeba mít otevřené i z "venku", nebo stačí jen některý z portů(t47624,u6073)? díky moc
TCP - 2300 až 2400 a 47624
UDP - 2300 až 2400 a 6073
[right][snapback]74467[/snapback][/right]



AoE se hraje jeste po direct play, proto to musis mit jak to musis mit. CoD se hraje jiz na nejakem serveru, proto si myslim, ze to neni nutne....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Duta
příspěvek 10.04.2005, 10:09
Příspěvek #12





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 10.04.2005
ID: 5827




Jak se odemikají ty porty??? innocent.gif innocent.gif innocent.gif
Jak se vypíná ten Firewall??? innocent.gif innocent.gif innocent.gif

Příspěvek upravil Duta, 10.04.2005, 10:53.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LOB_dj_popelnik
příspěvek 21.04.2005, 12:13
Příspěvek #13





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 77
Registrován: 05.01.2005
ID: 4387




O téhle tématice jsem napsal celýýý dlouhýýý článek cool.gif

Najdete ho na http://www.lob-clan.com

Po zaregistrování dostanete přístup do Strategy sekce, kde vyberte článek:
"Proč mi nejede AoE online ???"

Doufám že vám to pomůže smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Needy
příspěvek 08.06.2005, 13:35
Příspěvek #14





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 106
Registrován: 17.10.2004
ID: 3168




lol


--------------------

Navštivte náš klanový web www.spirits.xf.cz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Perfect
příspěvek 25.08.2005, 17:27
Příspěvek #15





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1
Registrován: 25.08.2005
Bydliště Brno center
ID: 8186




Zdarec, tak mám takovej problém, nejde mi aoe, vždicky mi to napíše unable to join game, přitom mám veřejnou ip, povolený porty, nejnižší ip adresu v síti, zkoušel jsem vypnout ten firewall co je v XPčkách a nic :(. Providera mám Volnýho a mám modem s routerem ASUS TI6431 + switch Ovislink... Díky moc za rady.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Stran(y): V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 15.12.19 - 01:31
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist