IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> Lagy v singleplayeru proti sedmi oponentům.
Racochejl
příspěvek 11.05.2009, 08:56
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 22.04.2006
ID: 14464




Ahoj, když hraju proti sedmi AI, obvykle se mi to začne docela škubat. Přitom comp mám na dnešní poměry relativně slušnej. Netušíte někdo, čím to může bejt?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
A.l.i.3.n
příspěvek 11.05.2009, 10:36
Příspěvek #2


Om ňom ňom ...


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 8883
Registrován: 19.11.2003
ID: 516




QUOTE(Racochejl @ 11.05.2009, 09:56) *
Ahoj, když hraju proti sedmi AI, obvykle se mi to začne docela škubat. Přitom comp mám na dnešní poměry relativně slušnej. Netušíte někdo, čím to může bejt?

Co znamená relativně slušnej? :) ... postni specifikace.


--------------------
- dope
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Racochejl
příspěvek 11.05.2009, 11:40
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 22.04.2006
ID: 14464




Acer TravelMate5730 Intel Core 2 duo P8400 2,26 gHz; 4GB DDR2; ATI mobility radeon 3470; vista. jedu teda přes monitor devatenáctku externí monitor, protože ten 15,4 mi na aoe moc nevyhovuje.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
<Your>Fath...
příspěvek 11.05.2009, 13:07
Příspěvek #4


Der Draufgänger
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 4495
Registrován: 04.09.2004
Bydliště rodný kraj Johna Kennedyho
ID: 2655




QUOTE(Racochejl @ 11.05.2009, 09:56) *
Ahoj, když hraju proti sedmi AI, obvykle se mi to začne docela škubat. Přitom comp mám na dnešní poměry relativně slušnej. Netušíte někdo, čím to může bejt?

S tím nic neuděláš, hraj proti menšímu počtu..


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 11.05.2009, 13:11
Příspěvek #5


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Múžeš mít klidne i7 965 taktnutou na 1 000 000 000 GHZ 10T ramek a 5T Grafu kusat se ti to bude stejně jelikož je to hrou :D


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Racochejl
příspěvek 11.05.2009, 13:32
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 22.04.2006
ID: 14464




Takže na žádném PC AOE 2 TC nechodí proti sedmi AI plynule? Nebo to je nějakej problém s kompatibilitou s vistama, nebo s grafárnou?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 12.05.2009, 16:31
Příspěvek #7


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2352
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




nikde ti to uplne plynule nepojede


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deatr
příspěvek 12.05.2009, 22:28
Příspěvek #8


Dýýýýýtr je čííííítr!!! A nečum :)
Ikona skupiny

Skupina: GP admin
Příspěvků: 1969
Registrován: 20.05.2005
Bydliště Jsem DOKONALOST sama SEBE!!!
ID: 6560




ale jó pojede na kalsickym PC... to vyjde na stejno jak hra 4v4 ... ale když máš notebook... a k tomu acer travel... tak se neni čemu divit :)


--------------------
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Racochejl
příspěvek 13.05.2009, 08:13
Příspěvek #9





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12
Registrován: 22.04.2006
ID: 14464




A v čem je takovej rozdíl mezi no?asem a PC? Myslím, že můj no?as paramatrama odpovídá PC, na kterejch spoustu lidí AOE hraje.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 12.12.19 - 09:55
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist