IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

 
Reply to this topicStart new topic
> A required security module can not be activated. This program can not be executed., pomoc
stoneer
příspěvek 15.09.2006, 18:51
Příspěvek #1





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2
Registrován: 14.10.2005
ID: 8977




A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Prosim nevite nekdo co vsechno muze zpusobovat tento napis uz jsem zkousel fakt hodne veci a furt nic,diky za napady.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sandro
příspěvek 16.09.2006, 13:02
Příspěvek #2





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 36
Registrován: 29.04.2006
ID: 14604




mno zkus povypinat takovy veci jako antivir, firewall, atd... nebo dej u ikony kompatibilitu s Win95, ale nazarucuju ze to bude fungovat blush.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Deadfast
příspěvek 16.09.2006, 14:58
Příspěvek #3





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 597
Registrován: 07.04.2006
ID: 14121




Security module ?
Kdy se to objevuje ? Při spouštění ?
Pokud máš plnou hru máš originálku ?

Příspěvek upravil Deadfast, 16.09.2006, 14:59.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
orchid
příspěvek 24.02.2007, 09:12
Příspěvek #4





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 3
Registrován: 04.02.2007
ID: 19735




QUOTE(Deadfast @ 16.09.2006, 14:58) [snapback]364818[/snapback]

Security module ?
Kdy se to objevuje ? Při spouštění ?
Pokud máš plnou hru máš originálku ?


ahoj , mam stejny problém ..

objevuje se mi to pri spoustění a hru mám legálně stáhlou z netu - F.E.A.R Combat ale original cd nemam.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fatality_cz
příspěvek 24.02.2007, 11:43
Příspěvek #5


Je ti zima, nebo se mě bojíš?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 132
Registrován: 10.06.2006
ID: 15581




QUOTE(orchid @ 24.02.2007, 09:12) [snapback]464130[/snapback]

ahoj , mam stejny problém ..

objevuje se mi to pri spoustění a hru mám legálně stáhlou z netu - F.E.A.R Combat ale original cd nemam.


O cd key si musíš zažádat na http://www.joinfear.com/ , je k dostání zdarma, bohužel nevim přesně jak se získává (asi stačí jenom mail a vlastně nějakej dotazník tam je malej) no a máš cd key :))


--------------------



Go to the top of the page
 
+Quote Post
mobil-man
příspěvek 24.02.2007, 12:36
Příspěvek #6





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 38
Registrován: 03.02.2007
ID: 19715




doufam, ze mate nejnovejsi patch, protoze me se na jednom pocitaci taky stala podobna vec a po instalaci 1.08 to prestalo.
takze doporucuju zkusit ten
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 21.11.19 - 01:43
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist