IPB

Vítejte ( Přihlášení | Registrace )

606 Stran(y): V  « < 604 605 606  
Reply to this topicStart new topic
> Otázky a odpovědi - iFAQ, inFrequently Asked Questions
Hodnocení 5 V
black.tulip
příspěvek 18.08.2017, 23:27
Příspěvek #9076


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5887
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




QUOTE (coldik @ 18.08.2017, 22:15) *
hoj, poridil jsem si mobil Lenovo K5 plus, pro moje potreby dostacujici, je tam moznost strcit microSD kartu pro rozsireni kapacity. Nevedel by nekdo, jak to ma fungovat? Kdyz byla karta vlozena a pripojil jsem to k pc pres usb, tak neslo vubec nic do mobilu pretahnout (videl jsem prazdnou slozku Interni uloziste). Kdyz jsem tu kartu vytahnout, tak se normalne slozky objevily a slo vkladat (bylo tam znovu napsano Interni uloziste).

Koukal jsem i do nastaveni, kde je neco jako Pripojit kartu SD. Kdyz tam ta karta neni, tak je to sede a neda se na to kliknout, ale kdyz tam karta je, tak se sice kliknout da, ale nic zjevneho to neudelalo. Nemel by nekdo tucha, jak to ma fungovat, resp. jak docilit toho, abych mohl davat veci na tu externi kartu
? :) prip. dikes

já ti neporadím, jen mám lumii s přidanou SD kartou a můžu s mobilem dělat kejkle jen na winech vyšších 8.1 a musí tam být SW pro windows phone a surprise surprise to fachá jako flashka

takže mě akorát analogicky napadá, jestli to je věcí nějakýho SW pro mobil ma kompu či tak, zkusit jiný USB díry na kompu (zní to crazy, ale může pomoct), zkusit to samý na jiným kompu...

Příspěvek upravil black.tulip, 18.08.2017, 23:28.


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coldik
příspěvek 19.08.2017, 07:42
Příspěvek #9077





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7624
Registrován: 16.01.2005
ID: 4565




no taky bych ocekaval, ze to bude fungovat jako "usb flashka", takze kdyz to propojim s PC, tak uvidim uloziste s kapacitou mobilu a druhou pro SD. Nicmene to se nedeje a vidim jen "Interni uloziste", ktere je v pripade, kdyz je SD v mobilu, uplne prazdne. Jako by to bylo jen pro SD zobrazeno, ale zaroven tam nejde nic vlozit. Pri snaze tam neco vlozit to udela takovy zvuk cink (jako chyba) a nic. V ntb mam Win 10 Home 64bit. Mobil mam tusim Android 5.1. Netusim, zda treba v mobilu je potreba neco povolit apod., ale nic jsem v nastaveni nenasel. Jen to Pridat kartu SD, coz taky uplne nefunguje.

Hledal jsem prave i na netu nejaky SW pro Lenovo v tomto smeru (neco jako Suite apod.), ale nic jsem nenasel. Nevim, jestli neco takoveho vubec maji. Mel jsem pred tim pracovni Lenovo A6010 (ta moje soucasna je sice nazvana Lenovo K5 Plus, ale je to vicemene Lenovo A6020) a tam taky zadna special appka na propojeni PC s mobilem nebyla potreba. Zaroven me zarazi, ze i kdyz treba vyndam SD, a zobrazi se tam slozky - naladuju tam mp3, ze se mi to nepropise do prehrevace. Ty songy jsou fyzicky na ulozisti v nejake slozce na MUSIC, ale byl jsem zvykly, ze si to mobil sam detekuje a muzu to jit rovnou poslouchat. Nu, tady to evidentne tak neni :-) je to pro me zahadou, asi jsem uz moc zaostaly po strance vyvoje :D

Příspěvek upravil Slamb, 19.08.2017, 17:21.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
W3N4
příspěvek 20.08.2017, 14:53
Příspěvek #9078


i = i++;


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2181
Registrován: 14.05.2007
ID: 20694




A odemknul jsi ten mobil kdyz jsi ho pripojil? Pripadne by se te ten telefon mohl zeptat (po pripojeni) v jakem rezimu ho chces pripojit k PC a musis zvolit "USB uloziste" nebo neco takoveho.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
coldik
příspěvek 20.08.2017, 19:00
Příspěvek #9079





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 7624
Registrován: 16.01.2005
ID: 4565




ano, to jsem samozrejme zkousel, ale v tomto to nebylo. Kazdopadne jiz nastesti vyreseno :)

Příspěvek upravil Slamb, 20.08.2017, 19:30.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Beluga
příspěvek 30.08.2017, 21:32
Příspěvek #9080


Back to the roots.


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 12637
Registrován: 05.02.2006
Bydliště Praha
ID: 11876




Hele existují nějaké "portable" hry? Jak tenkrát byl boom s aplikacemi, které jdou spusti z flashky, nemusí se instalovat a umí obejít administrátorská práva?

Dostal jsem firemní notebook a bez admina si samozřejmě ani neprdnu. A mě ten StarCraft fakt schází...


--------------------

O Belugově obchodu s lidskými orgány uslyšíte na černém trhu hotové legendy.
Jediný Evropan, který dokáže konkurovat Číňanům.
Jednou prý ze čtyř mrtvol složil jedenáct lidí, a ještě mu zbylo na liliputa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 17.09.2017, 19:08
Příspěvek #9081


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12876
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (Beluga @ 30.08.2017, 22:32) *
Hele existují nějaké "portable" hry? Jak tenkrát byl boom s aplikacemi, které jdou spusti z flashky, nemusí se instalovat a umí obejít administrátorská práva?

Dostal jsem firemní notebook a bez admina si samozřejmě ani neprdnu. A mě ten StarCraft fakt schází...


Zrovna ten starej starcraft nebo aoe2 určitě jdou... bo transport tycoon. Super věc na firemní nic na dlouhou dobu.


--------------------
Vzestup zla

[img]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tipos
příspěvek 17.09.2017, 20:36
Příspěvek #9082


A problem bro?


Skupina: Uživatel
Příspěvků: 2350
Registrován: 25.02.2009
Bydliště Šenov u Ostravy
ID: 29558




Mě funguje i Stronghold rolleyes.gif


--------------------
Nadupaný ntb - Acer 5742G !!!____a ještě nadupanější PC !!! <- OSTRAVA !!!
Intel® Core™ i3-370M processor____________________Intel ® Core™ i3-4130 CPU @3,4GHz
15.6" HD LED LCD________________________________LG Flatron W1942S
Ati Mobilitiy Radeon™ HD 5470_____________________Ati Radeon R7 260x
4GB DDR3 Memory_______________________________ 4GB DDR3 Memory
320 GB HDD ____________________________________1000 GB HDD Seagate
DVD-Super Multi DL Drive_________________________ ---
Acer Nplify™802.11b/g/n _________________________ ---
6-cell Li-ion battery_______________________________ 400W Seasonic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
HentaiRush
příspěvek 27.09.2017, 20:41
Příspěvek #9083





Skupina: Uživatel
Příspěvků: 1453
Registrován: 15.01.2006
Bydliště Praha a okolí
ID: 10594




Nemáte někdo číslo mého ICQ? :D
Go to the top of the page
 
+Quote Post
I-I.e.r.g.o.t.I-...
příspěvek 03.10.2017, 18:57
Příspěvek #9084


Truth prevails, and that's why we lose
Ikona skupiny

Skupina: Guru
Příspěvků: 12876
Registrován: 02.03.2005
Bydliště Kdo neměl svého tuku, upadl lichvě v šanc.
ID: 5250




QUOTE (HentaiRush @ 27.09.2017, 21:41) *
Nemáte někdo číslo mého ICQ? :D

Prst sis už oplách?


--------------------
Vzestup zla

[img]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sub-Zero
příspěvek 06.10.2017, 20:33
Příspěvek #9085


Qui ventum seminat, turbinem metet!
Ikona skupiny

Skupina: CoD2 head admin
Příspěvků: 5494
Registrován: 14.08.2006
ID: 16943




QUOTE(HentaiRush @ 27.09.2017, 21:41) *
Nemáte někdo číslo mého ICQ? :D

279795668 ?


--------------------
"To přeci každej civilizovanej člověk ví že když tluče, a někdo na něj zatluče, že na něj tluče proto aby netlouk!"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
black.tulip
příspěvek 18.10.2017, 22:20
Příspěvek #9086


Bill Clinton
Ikona skupiny

Skupina: Moderátor
Příspěvků: 5887
Registrován: 23.10.2003
ID: 176




fíha, já si furt pamatuju číslo toho svýho.... a bůh ví, že jsem ho mraky let nepoužil

co se v mládí naučíš...


--------------------
I have a dream
American Presidents Club
Politicky nám to myslí
Go to the top of the page
 
+Quote Post

606 Stran(y): V  « < 604 605 606
Reply to this topicStart new topic
1 Uživatel(é/ů) pročítá toto téma (1 neregistrovaných a 0 anonymních uživatelů)
0 registrovaní:

 



RSS Lo-Fi verze Dnes je: 20.10.17 - 15:23
Darkness Skin by Danellis. Converted by New Horizon Skins.
Toplist